Płaski 3 Napisano 1 godzinę temu Jakim cudem kuutasy chłopakom stały przy niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1306 Napisano 1 godzinę temu Dobrze, że przy tobie Kotarbie drgnął.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Płaski 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dobrze, że przy tobie Kotarbie drgnął.. JAK KOTARBA ZOBACZY CO WYPISUJESZ TO NIE CHCIAŁBYM BYĆ W TWOJEJ SKÓRZE. BUNIA JAK CIĘ BIŁ TO BYŁO NIC PRZY TYM CO KOTARBA ZROBI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1306 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Płaski napisał: JAK KOTARBA ZOBACZY CO WYPISUJESZ TO NIE CHCIAŁBYM BYĆ W TWOJEJ SKÓRZE. BUNIA JAK CIĘ BIŁ TO BYŁO NIC PRZY TYM CO KOTARBA ZROBI Z więzienia na pewno przeczyta. Możesz mnie cmoknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Płaski 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Z więzienia na pewno przeczyta. Możesz mnie cmoknąć Nie jest w żadnym więzieniu ale ty tam możesz być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1306 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Płaski napisał: Nie jest w żadnym więzieniu ale ty tam możesz być Za znęcanie się nad matką i za stalking też możesz dostać paragrafy.. Stalking w sieci jest karalny. Masz na odszkodowanie dla mnie i dla Elki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 31 Napisano 1 godzinę temu Zewnątrz i wewnątrz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 830 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon2 napisał: Zewnątrz i wewnątrz O ty chúju na kaczych łapach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Płaski 3 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Za znęcanie się nad matką i za stalking też możesz dostać paragrafy.. Stalking w sieci jest karalny. Masz na odszkodowanie dla mnie i dla Elki? Nic takiego nie robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1306 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Płaski napisał: Nic takiego nie robię Skończ mnie hejtować i odpieprz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1306 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, VenusHorizon2 napisał: Zewnątrz i wewnątrz Ja tu przyszłam poczytać komentarze. Ty się zakochałeś w Elce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Płaski 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Skończ mnie hejtować i odpieprz się. Dobra Madzia napij się melisy bo na zawał zejdziesz w twoim wieku nie powinnaś się denerwować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1306 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Płaski napisał: Dobra Madzia napij się melisy bo na zawał zejdziesz w twoim wieku nie powinnaś się denerwować Chyba ty z twoją tuszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 31 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Еlciаа napisał: O ty chúju na kaczych łapach Hhttps://www.tiktok.com/@dejvo.audios/video/7610087402299804950 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach