Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHARISMAA

PRZYGOTOWANIA W TOKU-BO ŚLUB W 2007!!!!ROKU

Polecane posty

hmmm... widzę że wy już powoli wszystkie macie fotografów, kamerzstów.. ..my nawet nie zaczelismy rozgladac sie za kamerzystą... a co do rodzinnego fotografa-pasjonaty zaczynam mieć trochę wątpliwosci... musze pogadać o tym jeszcze z M.

hmmm... widzę że wy już powoli wszystkie macie fotografów, kamerzstów.. ..my nawet nie zaczelismy rozglądac sie za kamerzystą... a co do rodzinnego fotografa-pasjonaty zaczynam mieć trochę wątpliwosci... musze pogadać o tym jeszcze z M.

hmmm... widzę że wy już powoli wszystkie macie fotografów, kamerzstów.. ..my nawet nie zaczelismy rozglądac sie za kamerzystą... a co do rodzinnego fotografa-pasjonaty zaczynam mieć trochę wątpliwosci... musze pogadać o tym jeszcze z M.

Zabulina ------ koleżance nic się nie stało :) ale ona będzi mi plener tylko robić bo będzie gościem i nie bardzo fajnie by sie czuła jak by jeszcze latała na weselu i ślubie robiąc fotki :) A taki wynajęty to robi reportażówek około 1.000 a nawet i 2.000 ... TYGRYSICA ----- to daj namiar na tego fotografa ... ciekawe czy robi w takim stylu jak mi się podoba :)

Monia -- ja mam podobny dylmat, żal mi by gość weselny zamiast sie bawic latał ze sprzętem i pstrykał :) sama już nie wiem....

Już napisałam to na odpowiednim innym topiku ,ale sie powtorzę ... Właśnie słucham Kiljańskiego&Kayah \" Prócz Ciebie nic \" i doszłam do wniosku , ze jest świetna ! Moim zdaniem idealnie pasuje na pierwszy taniec ... Zaśpiewana z perspektywy mężczyzny i kobiety ...I fajna melodia ... A słowa można zinterpretowac jako przysięgę - deklarację miłosną :) ... naprawdę jest SUPER !!!!

Może wiek któraś kto śpiewa tę \"nieosiągalną\" przez nokogo na forum piosenke \"ŚLUBOWANIE\" ... ? Własnie ściągam różne kawałki z Bear Share ale po \"ślubowanie \" nic nie wyszukuje .. :( Jakbym autor wpisała chociaż...

Tak już w tym monologu wytrwam ... i wkleję tekst piosenki w/w. :) Świat szybki jak młody wiatr Pędzi co tchu I nie ma czasu na miłość już Więc proszę Cię blisko bądż Kochaj mnie,trwaj przy mnie bo Wokół wzburzone morze Tylko Twoja dłoń..stały ląd Żyj z całych sił Życie tli się płomieniem co Wątły i łatwo zagasic go Więc proszę Cię blisko bądż Kochaj mnie,trwaj przy mnie bo Wokół wzburzone morze Tylko Twoja dłoń..stały ląd Co los chce dać lub zabrac mi Dzis oprócz Ciebie,wiem,nie mam nic x2 Więc blisko bądź i kochaj mnie Trwaj przy mnie bo Wokół wzburzone morze Tylko Twoja dłoń..stały ląd

W/w teks jest oczywiście Kayah ,a anie \"Ślubowania\" ... Doszłam tylko do tego że \"ślubowanie \" to nie \"ślubowanie\" ale \"Będę wierny Ci \" i w całym necie nie mogłam znaleźć wykonawcy , e nie wspomnę o wersji audio ... Mam tylko słowa...

Monia ja z topicu \"przygotowania w toku...... w tym roku\" również słyszłam o tej piosence, że jest bardzo ładna, szkoda bo nie pomogę Ci :O sama poszukuję tej piosenki niestety z marnym skutkiem.

ja jestem ale sie nie odzywam bo i tak o tych godzinach co siedze na kompie juz prawie nikogo nie ma.. :-( zadnych nowowsci u mnie poza tym ze walcze z netem w poszukiwaniu fotografa bo albo zajete albo zenada ..ehhh

....ja również nadal mam zawieszone przygotowania :) w przyszłym tygodniu w środę jadę na pierwsze przymiarki sukni :) powoli zaczynamy ogladac zaproszenia i tyle na razie :) nadal jesteśmy bez kamerzysty i ja nadal mam watpliwosci co do fotografa - pasjonaty z rodziny M>

ja bede miala kamerzyste amatora. pisalam o tym wczesniej. Na filmie jakos mi nie zalezy bardzo bo uwazam ze urok filmu to glownie dobry montaz. Ale fotografa to bym chcial fajnego. jednak okazuje sie ze na 11 mies przed slubem nie jest to juz takie proste. paranoja.juz mam dosc na jakis czas tych przygotowan.

Monia, prówowałam znalexć tą piosenkę \"będę ci wierny\" wyskakuje tylko że to gatunek --> biesiadne próbowałam znaleźć to e-mule, ale tam rónież tego nie ma.... my chyba zdecydujemy sie na niebieską piosenkę... Ami mnie nia zaraziła... no właśnie a gdzie AMI??

no jestem!!!!!!!!!!brido rozumiem ze to studio\"este\" nie bardzo Ci sie spodobało...cóż...jestem na etapie poszukiwan:D

AMI chyba telepatycznie Cię ściągnęłam ;) zdjęcia ładniutkie, naprawdę ładne :) ZABULINA zdjęcia super jak zawsze :)

nie odpisywałam szybko ponieważ ostatnio uwielbiam ogladac takie ślubne zdjecia i robie to powolutku.... ale AMI skąd pomysł że mi sie nie podobają? są naprawdę super :)

jasne dawno z wami nie siedziałam:P więc jestem dzis.zaraz wejde na srone apartu i terpiłowskich obejrzec obrączki...mój G. upiera sie przy tych tytanowych ale ja poprostu nie widze duuuuuzej tytanowo-złotej obrączki w rozmiarze 9 na moim palcu:(

wiesz oni mają taką oferte o której nie piszą książka album-30 wybranych zdjec-w takiej formir CUDOWNE TO widziałam przed chwila od kolezanki za 500zł.cudnosci-naturalne-rozpływające się...szkoda ze nie mogę ci pokazac np. oczy młodej skierowne w strone całej postaci młodego w tło takie za mgłą..

zabulinko ocen prosze to studio szczerze:) gdzie wyscie się wszystkie podziały???:(

a co do obrączek AMI to ja nadal negocjuję z moim M... on preferuje kwadratowe z żółtego złota, które chyba są maskryczne dla moich dłoni.... ale negocjacje odbywają się w wesołej atmosferze i mam nadzieję że coś wspólnie wybierzemy :)

hej 🖐️ Jak zwykle zas[ałam :( Brida ----- dzięki za zainteresowanie :) Ami ----- uważam że zdjęcia są super ... naprawdę ... zero sztuczności , fotograf ma chyba \"lekką\" rękę :) A ile oni \"biorą\" ? A robią reportaż , tzn. przygotowania ,ślub i wesele .. czy tylko plener i studio ? Ja dostałam odpowiedź od Kaliny : http://www.kalina-studio.com/gallery.php?category_main=4&PHPSESSID=9d1558bcf57c71b7d47c08e49f7f28d3 No i cóż ... 2.600 za reportaż ... , w tym 50 wywołanych zdjęć i reszta na płycie ...

kasiak-pojęcia nie mam ale jesli masz ją na kompie prosze wyslij mi ją:)🌻

Ami , ja już wczoraj rozpytywałam kolezanki ze starszego topiku .... I wcięło poprostu tę piosenkę... Idę za tydzień na wesele to koniecznie \"wymuszę\" na orkiestrze zagranie tego ... :)