Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosik

czy biorac pigułki moge zazywac tabletki na odchudzanie?

Polecane posty

Gość kokosik

bo na ulotce nie ma informacji na ten temat a wiem ze nie mozna ich łaczyc z niektorymi lekami czy w tym przypadku jest tak samo?a jak jest z herbatkami przeczyszczajacymi?

Gość klopik
zalezy jak dzialaja jezeli wypelniajaco bo maja blonnik to chyba tak,natomiast te wszystkie ktore ulatwiaja wyproznianie i przeczyszczaja to mija sie z celem bo dziala to podobnie na zasadzie biegumki wiec nie jest to zalecane przy doustnej antykoncepcji

Gość kokosik
chodzi mi o therm line,działaja na zasadzie spalania tłuszczu-to czy takie mozna łaczyc z pigułkami?

Gość hm hmmm
chyba mozna, ale przeciez ginekologa mozesz zapyatc

Gość kokosik
a tak moge tylko ide dopiero za 2 miechy bo wtedy mi sie pigułki skoncza dlatego postanowiłam zapytac tutaj

Ja biorę na odchudzanie i tabletki antykoncepcyjne i nic się nie dzieje, ale najlepiej zapytać ginekologa, aby się nie okazało, że potem tabletki któreś i tak nie będą działać.

Gość awsaadassdssasa
Sama borykałam się z problemem nadwagi. Jednak znalazłam w walce z zbędnymi kilogramami prawdziwego "sojusznika". NOPALIN firmy CaliVita to preparat zawierający nopal - roślinę , która zawiera duże ilości witamin, składników mineralnych oraz błonnika. A jak wiadomo błonnik odgrywa bardzo ważną rolę w prawidłowym funkcjonowaniu przewodu pokarmowego. "Zabija" on uczucie głodu, a przy czym jest zdrowy. Dlatego też jest on podstawowym składnikiem każdej diety. Po zastosowaniu "Nopalinu" miałam mniejszy apetyt, częściej również chodziłam do łazienki (zwiększa on bowiem wypróżnienie), dzięki czemu pozbywałam się trujących toksyn. A co najważniejsze nie byłam ani zmęczona czy senna. Czułam się tak jak zwykle, a kilogramy uciekały. Czyli w sumie czułam się lepiej Opakowanie zawiera aż 200 tabletek, co pozwala na długotrwałą kurację, a co za tym idzie jest ona skuteczniejsza. "Nopalin" w przeciwieństwie do innych produktów jest zdrowy dla naszego organizmu, nie wyniszcza go. Ba, on dostarcza mu jeszcze dodatkowych witamin i niezbędnych składników. Także myślę, że już wiecie jak radzić sobie z nadwagą. Tutaj macie link do sklepu, gdzie ja dokonałam zakupu: http://naturalnie24.pl/sklep,12,68,nopalin

Gość solarium jest
Nie reklamuj swojego sklepu hahahahaha Blonnika to jest pod dostatkiem w gotowanej marchewce i się od niej nie tyje i cera ładnieje .

Gość gość
Proponuje czeski adipex i szklankę octu , a nóż ..... zdechniesz :D

Gość gość
kokosik. Spokojnie możesz,brać therm line i pigułki. Ja tak brałam kilka lat temu i nie zmniejszyła się skuteczność pigułek. Teraz znowu zamierzam się wziąźć za to bo były najskuteczniejsze :)

Gość gość
Ja byłam na kuracji z preparatem Slimcea. Są to tabletki wspomagające odchudzanie. Odczuwałam na nich hamowanie łaknienia. Świetnie przydaje się to przy utrzymaniu diety bądź zwyczajnemu nie podjadaniu. Efekty to oczywiście spadek wagi. Na początku powolutku, ale po 2 miesiącach mogłam już pochwalić się 7kg mniej.

Gość gość
wydaje mi się, że można brać tabletki na odchudzania, które nie odchudzają i tabletki antykoncepcyjne, choć jeśli miewamy wahania wagi podczas brania tabletek można kupić suplement dla kobiet biorących środki antykoncepcyjne typu harmonella, które niwelują skutki uboczne - typu wahania wagi własnie, do tego większa dawka ruchu i będą efekty

Gość develey
Ja biorę adipex i tabletki anty. Nic mi po tej mieszance nie jest i jakoś przez prawie 2 miesiące w ciążę nie zaszłam :) Kiedyś tak samo równocześnie brałam te leki i ciąży nie było. Większy wpływ na to mają preparaty powodujące "lepsze" wypróżnienie, czyli przeczyszczające

Gość gość
stosowałam wiele środków z różnym rezultatem. Skupiałam się tylko na tych które mają naturalny skład. Nie chciałam się truć żadną chemią. Testowanie różnych środków trwało parę miesięcy. Większość z nich konsultowałam z lekarzem znajomym aby przypadkiem nie stosować czegoś co może zaszkodzić. Jak już wspomniałam jedne były skuteczne inne nie, były zatem plusy i minusy. Ogólnie najlepszym rozwiązaniem według mnie są tabletki Slimcea ponieważ: odczuwamy uczucie sytości już po kilku dniach stosowania. Nie jest jednak tak że się głodzimy. Zwyczajnie głód odczuwamy w momencie kiedy organizm tego potrzebuje. Slimcea zatem HAMUJE POPĘD DO JEDZENIA SŁODYCZY oraz PODJADANIA. Już sama ta kwestia była dla mnie bardzo zadowalająca. Przy zastosowaniu Slimcea przy mojej indywidualnie opracowanej diecie miałam znacznie większy spadek wagi niż bez suplementacji. Mogłąbym pisać dalej o Slimcea ale to starczy aby polecić ten produkt.