Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego nie widac

czy 74 w udzie to duzo?

Polecane posty

Gość 21michasia52
ja mam w udzie 48. wynika to z sportu jaki uprawiam tj narciarstwo i z seksu który lubię uprawiać , wpływa to bardzo wspaniale na moje sam,opoczucie i nie tylko.

Ja jeszcze do niedawna byłam pływczką :) Przez długi okres pływałam. Teraz z tego zrezygnowałam. Od pewnego czasu biegam, bo sprawia mi to przyjemność;]

mądralala to Ty szczuplutka jesteś:P,a łydki masz pewnie umięśnione...ja ćwicze i cwiczę,a łydka ani rusz:o

talię mierzy się nad pępkiem..tam,gdzie masz takie wcięcie.

No niby szczuplutka, ale mam mimo tego rozstępów pełno :( I te łydki .. uggggh ! moja największa zmora. I jeszcze jeden wymiar, nad kolanami - 34-35cm. Ten wymiar też bym pomniejszyła z chęcią :D Ale łydki i tak mam nieproporcjonalne do reszty ciała. Jak z tą talią jest dziewczyny :P? Jak ją się mierzy? A raczej gdzie :)

Mi wystarczy,jak schudnę jeszcze do 60 w talii,w biodrach do 91,no i w udzie do 50:o i będzie oki:D...szkoda,że biust juz do 90 nie urośnie:(

Ja bym najchętniej w łydce miała 33 cm. Nad kolanami hmm .. 1, góra 2 cm mniej. A w tali 61 :D:D Wymarzona figura ;) Znacie może jakieś ćwiczenia na łydki, ale jakieś skuteczne ;]?

A dziękuję Mądralalala za komplement,ale stale pracuję nad sobą.Nie nad samym schudnięciem,ale nad tym,żeby ciało miało fajne proporcje i żeby było ładnie wyrzeżbione;)

Ja tak samo :) Dlatego robię wspięcia na palcach na łydki :) Poza tym biegam ;] Widzę, że wymiar nadgarstka mamy taki sam - 14cm :D Co do rąk to nie narzekam :) Bez żadnego tłuszczyku, lekko umięśnione ;]