Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego nie widac

czy 74 w udzie to duzo?

Polecane posty

Gość ja mam 53
ja mam 167 cm

ja mam 53 ale przeciez te centymetry ktore tu wypisujemy o niczym nie swiadcza nie wiemy ktora z nas ile ma wzrostu, ile wazy, ile ma lat:o to wszystko razem wziete daje dopiero jakis obraz a ja przed sec jadlam lody:o

ojej jak ktos jest wysoki to i wiecej w udzie jest nie widoczne... ja jestem niziutka i mam 53.... zapewne chcialabym miec mniej ale teraz nie jest zle... nikt nie powie ze jestem gruba :P :)

Gość ja mam 53
Fast and Easy --> he he fajnego masz sąsiada:) no niestety ja jestem słodyczomanką:) chyba kanałami będe od jutra chodziła tylko po to by sklepów nie odwiedzać:)

Gość Fast and Easy
Setunia na wysokości miednicy to ja mam też 80. Biodra to ja mierzę tak po krawiecku gdzies w okolicy tyłka w najszerszym miejscu w obwodzie ciała na całej długości

Gość Fast and Easy
Wzrostu mam 171

wlasnie chodzi o to ze nie wygladam jak zaden oszczep czy jak tam nazwalas wyobraz sobie teraz mnie 160cm wzrostu 49/50kg:o

Gość ja mam 53
czego nie widac --> gdzie jestes?

no fakt oszczepem nie jestes, ale za to bardzo szczuplutka:)

Gość ja mam 53
Setunia ---> moja 31 letnia siostra tyle waży tylko, ze ma wzrost 173 cm :| wrrr wpadam przy niej w kompleksy:)

Fast and Easy czyli mam sobie mierzyc tam gdzie mam tylek najwiekszy?????????? wiecie nie jestem w tajemniczona bo dawno juz tego nie robilam:D no to mierze tam gdzie mam najwiekszy tylek to pewnie 100 bedzie:o :D

Gość Fast and Easy
Setunia, no wiesz tak myśle bo chyba przy odchudzaniu czy kształtowaniu figury chodzi o to żeby zmniejszyć największe obwodu. To wiesz tak jakby sie miało 56 cm w talii a w tyłu 106 i co z tego że taka wązka w talii jak dupa jak szafa. Ja mierze w tym naszerszym bo jak mówiłam mam okragły tyłek i nawet przy kupowaniu ubrań to właśnie ten wymiar jest dla mnie najwazniejszy.

ja mam 53 ------->Twoja siostra jest zdecydowanie za chuda:D chbya ze wyglada z taka waga calkiem dobrze ale ma niegowage jesli dobrze mi sie wydaje , ze tam sa biodra to mam 88:o

Gość yhmmmmmmmmm
no 74 cm to dosc duzo:/

Gość jikcdjxcjxd
ej, a co powiecie na to: waze 69kg, przy wzrosice 167cm, a ciuchy nosze w rozmiarach XS-S cxzasem M

Fast and Easy tak tez staralam sie mierzyc moze za bardzo przyciskam ten cm:D

Gość ja mam 53
setunia--> jak nałoży swetry, szersze spodnie to tego nie widać, ale tak ogólnie to chuda chuda...ale jak na złość przytyć nie może:)

Gość Fast and Easy
Jak nie peka to ok :P

Gość jikcdjxcjxd
no wlasnie nie peka:) sama sie dziwie ... "S-ki czy XSki sa akurat:|dziwnie

53------> tez znam taka jedna co chcialaby przytyc i nie moze nie peka:D

Gość wyslij zdjecie
..albo masz jakies zlogi w jelitach 10 kilogramowe albo baaaardzo ciezkie kosci ew. duzo miesni

Gość jikcdjxcjxd
no ale nie mow ze wszedzie rozmiarowki sa oszukane, bo jakis wyznacznik musi byc, a ja mam tak ze wszystkimi rzeczami... zdjecia nie wysle:P ale jestem raczej szczupla, miesni raczej nie mam, z tymi jelitami to sie przerazilam... a moje wymiary to 90-63-92

jeszcze troche popracujesz nad soba i bedziesz chodzacym idealem czyli------>90-60-90 ;)

Gość wyslij zdjecie
no ta pani niby 69 kg i nr S:/ miALAM KOLEZANKE 165CM/90KG ! ktora miescila sie w nr40 a szwy rzeczywiscie prawie ze pekaly i wygladala w nich jak baleronik poobkrecany sznurkiem