Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 AnnaRo24

Dziekuje polskim lekarzom- sa najlepsi

Polecane posty

Go艣膰 AnnaRo24

Hej, chcialam tutaj podziekowac wszystkim polskim lekarzom i polskiej sluzbie zdrowia. Duzo sie na nich narzeka, a wedlug mnie cudze chwalicie swego nie znacie. Ja tez myslalam ze nasza sluzba zdrowia to do dupy i wogole....a jednak zmienilam zdanie. Wyjechalam zagranice i tu sa dopiero niedoksztlceni lekarze zapisujacy paracetamol na wszystko, wypisujacy leki o ktorych pojecia nie maja. Naszym lekarzom do piet nie dorastaja!!!! Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam cieplutko Polska sluzbe zdrowia- jestescie najlepsi:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jaajajajaaa
Tak! Popieram! Podwyzki dla naszych lekarzy! Zatrzymajmy ich w kraju!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnaRo24
Zgadzam sie!!!! Nie chce zeby mnie leczyli lekarze ze wschodu- bo nasi sa the best!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaajajajaaa
Tak!! I dodam jeszcze ze pielegniarki tez mamy wspaniale!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 june
Zgadzam sie z faktem, ze Polscy lekarze sa o niebo lepsi niz lekarze zagranica, przynajmniej w Unii!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnaRo24
Wlasnie- ja jestem w holandii- tragedia, jezdze sie leczyc do polski!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co to topik dla konowa艂贸w
?:D jako zwyk艂y pacjent powiem, 偶e lekarz w Dublinie przy zwyk艂ym przeziebieniu nie wypisa艂 mi od razu ko艅skiej dawki antybiotyku, ale najpierw pr贸bowa艂 mniej szkodliwych dla orgaznizmu lek贸w. zrobi艂 mi wszystkie badania i na drugi dzie艅 wyniki mia艂am w skrzynce pocztowej. kiedy przepisa艂 antybiotyk to po trzech dniach zadzwoni艂 i zapyta艂 o moje samopoczucie. widzieli艣cie takiego w Polsce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnaRo24
W PL tez by ci nikt na przeziebienie antybiotykow nie wypisal, tak widzialam takiego w polsce i to nie jednego- jakby nasi zarabiali tyle co ci w Unii to by bylo co porownywac, bo w pl to by nawet ZUS za znaczek pocztowy nie zaplacil nie mowiac juz o telefonie. Ja tu pisze o fachowosci i wiedzy naszych lekarzy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co to topik dla konowa艂贸w
oj, wypisa艂, wypisa艂. i to nie jeden... mam uczulenie na penicylin臋 i pochodne. mimo tego dosta艂am nie raz na nie recept臋... dobrze, 偶e mam w rodzinie chocia偶 dentyst臋, kt贸ry weryfikuje te zalecenia...

Udost臋pnij ten post