Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minniesss

Chodzić latem bez stanika???

Polecane posty

Gość gość
Przez prawie cały urlop chodziłam bez rusztowania i mi się bardzo spodobało. :-)

Gość gość
Mi się tak przyjemnie chodziło bez że teraz tylko do pracy i gdy muszę zakładam. Nic nie ciśnie nie ciągnie i nie ociera, skórą oddycha.

Gość gość
Zawsze to miło i przyjemnie dla oka podziwiać ich piękne kształty. Piersi zawsze poprawiają nam humor i samopoczucie. Jesteście kochane ❤

Gość Mala

Warto spróbować. Dla mnie jest dużo przyjemniej i wygodniej latem.

Gość Mal35

Przez cały urlop chodziłam bez co było bardzo wygodne i przyjemnie. Polecam wakacje w miejscach gdzie można się opalać i pływać nago. ❤️

Gość gość

nie doceniałam tego jak super relaksujące skutki wywołuje taki drobiazg jak zdjęcie stanika na plaży. Mąż mnie namawiał, przyznał że miejsce wyjazdu wybrał specjalnie żeby były warunki do dużej swobody. Najpierw do opalania na leżąco, potem pierwsze przejście do wody bez. Wstydliwe i pośpieszne, zgarbiona i ze skulonymi ramionami. Ale dał mi czas na oswojenie i było coraz lepiej, coraz swobodniej. Wreszcie szalona swoboda, wręcz przyjemność ze spotykania innych ze swobodnie kołyszącym się nagim biustem, dumnie prężącymi się sutkami - od zimnej wody ? podniecenia ? Obserwowanie reakcji innych i dumy mojego faceta jaką ekstra ma kobietę. Szybko swobodny styl został uzupełniony stringami, co zresztą już łatwo mi przyszło, po prostu odsłonięcie pupy było zupełnie naturalne.