Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minniesss

Chodzić latem bez stanika???

Polecane posty

Gość wpadły mi do
majtek :p

Gość elololoprzed30 ja
a ja mam baaaaaaaaaaaaaaardzo malutki biust, i bez bluzki wyglada to fatalnie, jestem poprostu PLASKA....... ale latem wlasnie.. jak jestem kolo domu, to nie zakladam, bo mi goraaco, nikt sie nie burzy: ) tylko hmm czy taki widok jest paskudny? hmm osobiscie uwazam , ze jest napewno lepszy niz jakbym mialaa wielkie cycochy jak maciora, a ja tu nie mam prawie wcale... hmmmmmm co sadzicie o takim biuscie?

Gość to ciekawe że kobiety
z małymi piersiami używają argumentu cycochów macior, miedzy małymi piersiami a wielkimi jest cały wielki atrakcyjny świat piersi średnich :)

Gość najlepiej bez
stanika!!!!!!!!!

Gość vxvcvvcvc.
Ja mam tak wygodny stanik, że w ogóle nie czuję, że mam go na sobie :)

Gość mój ledwie
mieści się:o

Gość wywalam na wierzch
skaczą w biegu

Gość wołają na mnie
Ciciolina

Gość njuu
chciałabym, ale mam za duże. :( do ogródka, z psem jeszcze ok.. ale na miasto?

Gość rtsdhgsertg
chodze bez, zwłaszcza wiosna i latem:P dzis pierwszy raz od dawna założyłam bo miałam egzamin ustny a w komisji kobiety były wiec wolałam nie ryzykowac.

elololoprzed30 ja" Jak jesteś szczupła to normalne że jesteś "płaska" :P masz małe cytrynki, to wszystko ok. Możesz biegac bez stanika.

Gość elololoprzed30 ja
no tak w sumie mnie nie razi (conajwyzej zazdroszcze;) ) kiedy kobieta ma ladny biust ( niewazne czy duzy czy maly ) i tez uwazam, ze moga chodzic tak jak im sie podoba.... w staniku czy tez bez... Ale ja moze zle sie wyrazilam o swoim "biuscie" bo hmm.. wlasciwie to nie "maly" lecz prawie jego brak... :O ehhh ale coz, widocznie tak ma byc 🖐️

Gość gość
Ja od kiedy spróbowałam plaży nudystów,to przestałam być taka wstydliwa i nie zakładam stanika do niektórych sukienek.

Gość gość
Nagie opalanie moge polecic tak jak i nagie kąpiele. Dużo przyjemniej i ślicznie można całe ciało opalić.Tak samo jak chodzenie bez stanika daje dużo radości.

Gość gość
Bez stanika zdrowiej dla naszych piersi i wygodniej.Staram się gdy tylko mogę chodzić bez.

Gość gość
Chodzę od zawsze latem bez bo tak mi wygodniej. Jedynie do pracy zakładam a po mieszkaniu chodzę nago.

Gość gość
Ja chodzę bo tak mi wygodniej i przyjemniej. Po dom tak jak kilka moich znajomych nago.

Gość gość
Uwielbiam ten widok tylko ze jest taki problem ze takie zhawisko mozna zobaczyc na miescie raz na kwartał średnio bo 99,9% niestety ale staniki ma, ale też bardzo lubie te zle dobrane one tak fajnie pokazują kuleczke dla mnie to jeden z najpiękniejszych widoków świata szkoda też nie można sie patrzec dłużej niż ułamki sekund

Gość gość
Polecam kierunek Asystentka Stomatologiczna z ortodoncją w NOVA Centrum Edukacyjne w Bydgoszczy! ROK nauki ZA DARMO. Nowoczesny sprzęt, wykwalifikowana kadra nauczycieli, zajęcia w centrum miasta! Zapraszamy Bydgoszcz ul. Krasińskiego 2 tel. 790-400-178www.facebook.pl/novacebydgoszcz

Gość gość
to i koniecznie bez majtek ,nie będzie cie tak gieło do tyłu i równowagę szybciej złapiesz jak będziesz boso ,tylko nie stawaj na ulicy bo mogą zacząć dawać jałmużnę !!!

Gość gość
Ja chodzę bez stanika latem jak najczęściej bo mi tak wygodniej i mam gdzieś jakieś głupie komentarze kobiet.Po domu też jak kilka moich znajomych chodzę nago w te gorące dni.

Gość gość
Nie bo mam za duży biust

Gość gość
różnie się chodzi

Gość gość
Staram się gdy tylko mam okazję chodzić bez. Po domu często chodzę nago, a i na urlop wybieram się w miejsca gdzie mogę opalić całe ciało.