Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAWUSIA30

MAM OCHOTĘ NA WIRTUALNY ROMANS

Polecane posty

Gość KAWUSIA30

mam kochajacego meza i ja go bardzo kocham,mamy dzieci. od jakiegos czasu jednak mam straszna ochote na jakis romans,wirtualny,zeby ktos podtrzymywał mnie na duchu,puscil pare komplementów. czasem czuje sie samotn,to pewnie z braku czasu dla siebie . jestem 26-latka a mamy juz siedem lat stazu,jednak nie znudzilismy sie jeszcze soba,lecz brakuje mi czegos,chyba milego i przystojnego meżczyzny(chciałabym myslec ze taki jest),który miałby ochote na cyber romans?!

Gość weż się kobieto za robotę
nim rozpieprzysz to czego być może nigdy już nie da sie skleić.

No tak kobieto weź się za robotę - jezu jak bym słyszała swojego meża:) Dlaczego nam nie wolno zaspakajać potrzeb egoistycznych skoro nie dostajemy tego iż w domku. Ja lubię jak meżczyzna prawi mi komplementy wiem że nadal się podobam. A Romans wirtrualny jest najbardziej bezpieczny.:) Życzę powodzenia :)

Gość stella=====
kawusia ja tez mam ochote na poznanie fajnego gościa z sieci. Dokładnie rozumiem Twoje potrzeby - jestesmy w podobnej sytuacji.

Gość przyczajonytygryss
no, ja tez chcęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę

Gość KAWUSIA30
Ciesze sie bardzo ze ktos ma podobne potrzeby i chciałby troszke poflirtowac,przynajmniej wiem ze nie jestem nienoramalna

Gość stella====
Mąż to mąz - juz ma nas na własność więc niczym szczególnym nie potrafi zaskoczyć a nowo poznany mężczyzna to co innego.

Gość Zbyszek
Witam Was miłę Panie. Zgadzam sie z wypowiedziami zawierającymi stwierdzenia mniej lub bardziej ukryte ze człowiek nie ejst niczyim niewolnikiem, nawet jeżeli jest w zwiazku to pewna odmiana moze mu pomóc. Oczywiście zakładam że to odmaina spowodowana znudzeniem a nei tylko zwykła chęcią zabawienia się. Mam 37 lat, jestem z Łodzi, mozę podyskutujemy na ten temat lub poznamy się? mój mail: morito69@wp.pl

Gość swirek
KAWUSIA30, ja jestem chętny. Również jestem żonaty. Jesteśmy młodym małżeństwem, mamy malutkie dziecko, ale czegoś jednak mi brakuje... Może też wirtualnej przygody...

Gość na stos
Wam wszystkim czegoś brakuje ...piątej klepki.a swoją droga taki romansik baaardzo dowartosciowuje :)Wiem coś o tym:)

Gość know-how
Po co Wam kobiety ten wirtualny romans? Warto psuć podobno dobry związek? Coś jest nie halo. Jak związej jest o.k, nie szuka się wrażeń...A jak coś zaczyna się psuć to od lat sprawdzoną metodą jest rozmowa z partnerem, a nie szukanie odskoczni u innych.

Gość ..../.
kawusia, a twój mąż wie, jaka z ciebie podła suka? :) Oh, biedna, oh, nieszczęśliwa, romansu jej brak. Aż szkoda, że takie, jak ty, mają mężów, dzieci, rodziny, a niektóre nieśmiałe, zakompleksione i pełne miłości i wierności dziewczyny zakładają tu wątki, w których opisują, jak boli je brak partnera i ile by za niego dały. Życzę ci, żebyś wpadła kiedyś do jego biura/na zaplecze, czy gdziekolwiek pracuje, a tam zobaczyła, jak posuwa śliczną, młodą sekretarkę, kasjęrkę, łorewa co, byle atrakcyjniejsze od ciebie. I nie rozepchane porodem - bo tak przecież może o tobie myśleć mąż :) w końcu Z ŻONĄ TO NIE TO SAMO, nie? :)

hehe fajny jest wirtualny romans,ale więcej jest kłopotów z tym niż to warte:D:)

wow kogo ja czytam? wredny zawsze szczery pojawił sie :D:P

Gość przyjaciółka30
kawusia30 ja mam taki romans, potem napisze Ci coś więcej:)

KAWUSIA30 mam kochajacego meza i ja go bardzo kocham,mamy dzieci. od jakiegos czasu jednak mam straszna ochote na jakis romans,wirtualny,zeby ktos podtrzymywał mnie na duchu,puscil pare komplementów. czasem czuje sie samotn,to pewnie z braku czasu dla siebie . jestem 26-latka a mamy juz siedem lat stazu,jednak nie znudzilismy sie jeszcze soba,lecz brakuje mi czegos,chyba milego i przystojnego meżczyzny(chciałabym myslec ze taki jest),który miałby ochote na cyber romans?! swirek swirek_82@tlen.pl KAWUSIA30, ja jestem chętny. Również jestem żonaty. Jesteśmy młodym małżeństwem, mamy malutkie dziecko, ale czegoś jednak mi brakuje... Może też wirtualnej przygody... AUTENTYCZNIE - RZYGAĆ MI SIĘ CHCE :O

AUTENTYCZNIE - RZYGAĆ MI SIĘ CHCE to poczytaj artykul o gosciu z japoni, ktory delektowal sie smakiem zabitej studentki

zawsze szczery to poczytaj artykul o gosciu z japoni, ktory delektowal sie smakiem zabitej studentki To jest dla mnie bardziej przyswajalne :P niż wirtualny romans czy romans w każdej innej postaci :O

Szukam kobiety na cyber romans... rozmowy o wszystkim , doradzanie ,przyjaźń ... Jestem przystojnym i szczerym facet zapraszam... piszcie na mail sebatwardo@gmail.com