Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez czarnego

romans ...

Polecane posty

Gość do czarnej
tez tak mialam kochaniutka byla, szalenczo zakochana w facecie z netu dzielilo nas 500km,moj maz sobie zasluzyl!spotkalam sie z tamtym,przespalam i jest lepiej teraz z moim mezem,docenil to co ma pozdro

Beatkaaa76 - myślę, że niekiedy zmienia zycie, bo przecież syfa można złapać, albo nawet całe zycie bo o HIV-a też nietrudno :O:O:O moralny aspekt sprawy pozostawiam, ponieważ trudno - przy takim Twoim podejściu do sprawy - z Tobą o moralności dyskutować :O:O:O

Gość ale.....
też kiedyś zdradziłam i nie żałuje, mój związek zmienił się nie do poznania, mój facet przejrzał na oczy i teraz jest super (mieszkamy razem 10 lat)

Gość jasne
ze moralny aspekt tej sprawy to inna sprawa ale skoro maz sobie na to zasluzyl to czemu by go nie ukarac a maz tez powinien miec moralniaka skoro taki balwan z niegi i nie docenia swojej ukochanej kobiety,gdyby byla z nim szczesliwa to nie wchodzilaby na czat

Gość ale.....
popieram jasne

Gość bez czarnego
hmm, maz jest kochany, jestesmy ze soba juz 5 lat, 3 lata malzenstwo. jest delikatny..chodzi o seks. czemu weszlam na czat?pewnego dnia, pierwszy raz, z nudow, z ciekawosc, ot tak. no i zaczelam rozmowe z tym kolesiem, gadalo sie nam super mysle sobie ok podam maila i tak sie zaczelo jest naprawde inteligentny mlodszy niedawno rozstal sie zdziewczyna sam mi powiedzil ze gdyby byl z nia nadal nie zdradzilby byl szczery a czemu ja to robie?szukam chyba wrazen czasem fantazjuje o ostrym seksie z mezem nie moglabym czegos takiego przezyc on w zyciu nie wyzywal by mnie lub cos innego kocham go, ale egoistyczne pragnienia sa gora juz sama nie wiem co robic:( tyle za i przeciw

Gość david...
czyli po prostu brakuje ci ostrego rżnięcia, tak?

Gość bez czarnego
tak, jesteś chętny???

Gość jasne
chyba jednak cos jest nie tak skoro weszłas na czat i romansujesz,gdyby wasza miłosc była prawdziwa to myslalabys o innym facecie,,ale jesli twoj facet jest wporzo a ty sie nudzisz to robisz blad

Gość tak se pisze
jej... no wg mnie jesli nie przerwiesz tej internetowej znajomosci to zrobisz sobie krzywde :(((

Gość jasne
poprawiam-gdyby wasza milosc byla prawdziwa to nie myslalabys o innym

Gość ale.....
trzeba wiedzieć czego się w życiu chce

Gość ale.....
znowu zgadzam się z jasne

Gość jasne
ja akurat tak zrobilam jak mielismy kryzys a moj sobie za duzo pozwalal,spotkanie z czatu wczesniej pisalismy przez pare miesiecy,wrocilam cala w skowronkach o 8 rano a moj maz jakby drugi raz sie urodzil,teksty-kochanie bede cie na rekach nosił!, ale nie polecam takiego postepowania jako sposob na nude czy zeby sie rozerwac podczas gdy jestescie obydwoje szczesliwi naraski

Gość ale.....
do jasne - u mnie było podobnie ale jak autorka topiku byłaby szczęśliwa to po co ten czat?

Gość bez czarnego
jestem chyba zauroczona kolesiem... napisalam mu zimnego maila, a on odpisal mirowniez w podobnym tonie, wyczul z cos jest nie tak... i teraz sobie tak siedze i zaluje..o ja idiotka... zaluje...

Gość chyab ci się nudzi w życiu
:o albo męża masz za dobrego! :o

Gość klawiara
Masz dwa wyjścia albo spróbowac i potem byc może żałować albo nie spróbować i być może nie żałować.Zauroczenie mija z biegiem czasu a poprzez romans możesz zburzyć dotychczasowe życie.Fascynacja mija zawsze tak jak mineła międzi Tobą a mężem,dlatego szukasz "wrażeń" i pociąga Cię ktos inny bo nowy,nowe doznania.Romans nigdy nie kończy się dobrze albo Ty będziesz miała wyrzuty sumienia potem i się zagryziesz albo mąż się dowie i Twoja rodzina może przestać istnieć.Wiem że nie łatwo się oprzeć nowej fascynacji gdy już dawno tego nie czułaś,ale na spokojnie przeanalizuj wszystkie za i przeciw.Postaw na szale rodzine i poukładane zycie i tego faceta którego znasz tylko z czata. Życze żebyś nie załowała niczego to Twoje życie więc dokładnie przemyśl żebyś sobie ambarasu w zyciu nie narobiła.

Gość klawiara
A co do seksu to porozmawiaj z mężem,nie musisz walić prosto z mostu że chcesz tak i tak,próbuj powoli wprowadzać cos noweggo ,poproś np podczas seksu żeby np dotknoł Cię tam gdzie chcesz.Powoli powoli a odkryjecie siebie na nowo i to dopiero jest jazda z własnym meżem odkryć się na nowo.Rozumiem że chcesz spróbowac czegoś innego ale nie koniecznie musisz to robić z obcym facetem,możesz spróbowac z męzem.Popracujcie nad tym poprostu.

Gość Flirciara
Jestem w necie dopiero od 3 miesięcy ale zdążyłam się kilka razy zakochać .....tak tak.....Gdyby ktoś ,kiedyś powiedział mi że to jest możliwe ....miłość w necie...Klikałam , flirtowałam i doprowadziłam do tego że mąż coraz częściej wpadał w furię.Nierozumiałam co się z nim dzieje i dlaczego tak szaleje .Wrzeszczałam ,ze idiota ,debil przeież ja nic złego nie robię. W końcu i on zaczął klikać z inną i kiedy przez przypadek przeczytałam o czym ...ryczałam całą noc jak dziecko.I moi drodzy w ten oto sposob zrozumiałam co czuł moj mąż .Przeprowadziliśmy rozmowę i oboje postanowiliśmy nie klikać z innymi.......Złota zasada ,,nie czyń drugiemu co tobie nie miłe,,

Gość Fala295
W necie od kilku miesięcy a zakochań już wiele?Ty nie wiesz co to miłość,mylisz to z zauroczeniem,to Ci źle wróży,jak się nie nauczyczyś odzielać zauroczenie,od całej reszty.Zakochanie jak piszesz to nie jest stan po nizej dwóch miesięcy.Więc nic nie wiesz o hormonach.Mąż zawsze wpadnie w furie jeżeli to nie dotyczy tylko Ciebie.No i pamiętaj że 3 miechy w necie to tak jabyś po cieńkim lodzie stąpała.Życze powodzenia,i ogranicz internet a wszystko z mężem dojdzie do ładu.