Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Też facet

Duma czy wstyd ożenić się z dziewicą

Polecane posty

Jeśli to było by to w związku, który trwał przed moim, to niby czego miałbym się wstydzić? Skoro kochali się, chcieli ze sobą być, ale nie wyszło - no to co w tym złego?

Gość Też facet
Dletego że inny rozdziewiczył Twoją kobietę. Można być z tego dumnym

słynę z inteligencji, dominującej osobowości, niekalidowanej chęci by wziąć za żonę dziewicę. a przede wszystkim słynę z bycia facetem z jajami, czego Ty karykaturo żałosnej męskości nie jesteś w stanie ogarnąć.

Do \"Bo ja nie chcę nic mówić\" - hahaha - toś ty ten słynny z \"ynteligencji\" wicepremier?

Nawet gdyby tylko jeden to nawet wtedy jak można być zadowolonym z tego

Też facet - Ty to chyba pierdolnięty jesteś całkowicie - zapewne prawiczek jeszcze- stąd takie poglądy :P \"No dobra dreamer ale byłbyś taki dumny z tego że inny walił Ci żonkę\" -mylisz pojęcia to nie jest temat o zdradzie :O:O:O

wicepremierstwo mnie nie "ynteresuje", w przeciwieństwie do tego, by mieć porządną żonkę :classic_cool: tobie pozostawimy, wszystkie te mniej porządne, abyś mógł czuć każdego dnia jak to jest dymać :classic_cool: w powietrze, ty podpora kafeteryjna rozkalibrowanych :classic_cool:

Sam rozpocząłem ten wątek. Pozwolisz że ja będe decydował co jest na temat

Do - \"Bo ja nie chcę nic mówić\" - skoro Ty zadajesz się z takimi kobietami, to tylko Twój problem.

Pytong - ....\" a dziewice chcemy za żonę, no bo w końcu ona ma wychowywac i karmic twe dzieci, ma je całowac, nie chciałbym miec żony, która całuje mojego syna majac slady spermy na ustach z poprzedniego zwiazku\" ten tekst niemalże dokładnie tak brzmiący słyszałam jakiś rok temu w \"Rozmowach w toku\" :O:O:O wypowiedział je wtedy jakiś dupek bez wyglądu za to z takimi jak Ty tu prezentujesz poglądami- czyżbyś to był Ty? :O:O:O jeżeli tak, to już rozumiem dlaczego tak boisz się brać za żonę nie-dziewicę :P

Gość do tez facet
dobrze sie czujesz? czytajac cie dochodze do wniosku ze nie bardzo:O czyzby dla ciebie rozdziewiczenie było sprawa najwazniejsza?

\"Bo ja nie chcę nic mówić\" - może poucz się najpierw trochę kobiecej anatomii, przynajmniej jakoś dobrze spożytkujesz tą swoją rzekomą inteligencję.

Też facet - no decyduj o tym co jest na temat :), ale najpierw zdecyduj się co tak naprawdę jest tematem Twojego tematu :O:O:O

myszkaruda--------------> mieli;) ci co nie mieli, wolą te lżejszych obyczajów, ano się jeszcze podszkolą. sądzę, że każdy doświadczony, chcący się już ustatkować, woli dziewice. Ja, jako sam już doświadczony nie potrzebuję ABY I ONA BYŁA DOŚWIADCZONA. Inne wartości kobiety bierze się wtenczas pod uwagę :classic_cool:. A przy mnie rozkwitnie :classic_cool: i w tej dziedzinie.

Bo ja nie chcę nic mówić - może jeszcz dobrze byłoby abyś zdefiniował pojęcie - porządna żonka - wtedy bedę wiedziała o czym piszesz :O:O:O

Bo ja nie chcę nic mówić - może jeszcz dobrze byłoby abyś zdefiniował pojęcie - porządna żonka - wtedy bedę wiedziała o czym piszesz :O:O:O

\" sądzę, że każdy doświadczony, chcący się już ustatkować, woli dziewice.\" - otóż to a Ty myślisz sobie, ze taka dziewica, czysta i niepokalana chce takie przechodzonę próchno, które zamoczyło w tylu cipkach ??? Czy ona chce by jakis facet, który pakował swgo kutasa w jakies inne cipy teraz z zapachem i sladem tamtych pakował jej takie brudne kurestwo ??? Żartujesz :D

Bo ja nie chcę nic mówić - a nie pomyślałeś przymule, że dziewica brzydzić sie może facetem, który wkładał swojego fiuta gdzie popadnie :O:O:O po tym co napisałeś o sobie, ja już się Ciebie brzydzę fuuuuuuuj :P

Sorry \"Bo ja nie chcę nic mówić\", ale mam wrażenie, że jakbyś zleciał ze swojego EGO na swoje IQ to byś się zabił, bo taka między nimi przepaść.

Do maszkarudy - nie pamiętam, który to \"ogier\" i na jakim topicu, ale miał całkiem zabawną teorię na temat sprawdzania. Może się i tu odważy ją przedstawić. Szło to mniej więcej tak, że nabija się przy kobiecie z dziewic i patrzy czy ona się rumieni itd.

Gość petit ange
...rety poczytałam sobie kilka wypowiedzi na tym topiku! Szok nie wiem co się dzieje w tym naszym kraju-przecież nie można wszystkich wrzucać do jednego worka?Czy jak kobieta była z kims rok dwa, kochała go i byli ze sobą to od razu jest puszczalską?Dajcie spokój...to samo w drugą stronę?Czy jak dziewczyna nikogo nie miała i dalej jest dziewicą a ma dwadzieścia kilka lat to od razu nienormalna jest?Może po prostu nie czuła sie gotowa, nie chciała? Przecież to nie znaczy że wcale nigdy nie miała nikogo kto chciał ten stan rzeczy zmienić... Jedynie dziewczyny w stylu:na każdej dyskotece dają komu popadnie, i mają gdzieś wszelkie zasady można nazwać puszczalskimi bo to jest podobno tak "im płytsza kobieta tym więcej mężczyzn może utopić"

Gość petit ange
...rety poczytałam sobie kilka wypowiedzi na tym topiku! Szok nie wiem co się dzieje w tym naszym kraju-przecież nie można wszystkich wrzucać do jednego worka?Czy jak kobieta była z kims rok dwa, kochała go i byli ze sobą to od razu jest puszczalską?Dajcie spokój...to samo w drugą stronę?Czy jak dziewczyna nikogo nie miała i dalej jest dziewicą a ma dwadzieścia kilka lat to od razu nienormalna jest?Może po prostu nie czuła sie gotowa, nie chciała? Przecież to nie znaczy że wcale nigdy nie miała nikogo kto chciał ten stan rzeczy zmienić... Jedynie dziewczyny w stylu:na każdej dyskotece dają komu popadnie, i mają gdzieś wszelkie zasady można nazwać puszczalskimi bo to jest podobno tak "im płytsza kobieta tym więcej mężczyzn może utopić"

...a mogę coś kolesiwi poradzić...??? moja rada: zacznij kopać dół, połóż się grzecznie i szpadlem Ci zapierdolę w mózg, ziemię zrzucę i koniec....hi, hi...

no nie mówiłam na innym forum, że 3 zboczeńców zdominowało forum erotyczne? teraz tylko dziewice i szmaty na topie, dla tych 3 zboczków nie ma innych kategorii, dziewice albo szmaty, ale zawsze od dziewictwa się zaczyna, i topik i kurestwo