Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nabrana

oszust matrymonialny!

Polecane posty

W 2005r. wyszłam z mąż, znaliśmy się prawie półtora roku - bardzo uważnie przyglądałam się mojemu wybrankowi ponieważ mój wsześniejszy chłopak przejawiał skłonności homoseksualne - sama to odkryłam i na szczęście nie popełniłam błędu - a też był niezłym oszustem. Przez półtora roku ani razu nie wybuchnął; nie chciał mnie zapraszać do siebie do domu - nie jestem specjalną domatorką więc nie widziałam w tym nic złego -wolałam iść do kina, teatru, kawiarni, spotkać się ze znajomymi, iść na dyskotekę. Dwa miesiące po ślubie mój mąż zmienił się nie do poznania, zaczął dziwnie pachnieć, zmieniły mu się rysy twarzy i wygląd zewnętrzny. Dziś to nie ten sam chłopak, którego poznałam. Bezpodstawnym awanturą nie było końca - pewnego razu nie wytrzymałam i odeszłam. Pogodziłam się jednak i wróciłam ale to co zastałam przerosło moje oczekiwania - teść oświadczył, że mąż składa wizyty u lekarza -prawdopodobnie psychiatry i mam mu dawać przed snem tabletki. Oczywiście już nie jesteśmy razem, mąż zrobiła kolejną dantejską aferę - do tego stopnia, że miał pianę na ustach. Wniosłam pozew o rozwód i wystąpie o unieważnienie małżeństwa. Jego rodzice nie potrzebnie faszerowali go lekarstwami - chcieli go porpostu ożenić - ale to całe życie-a konsekwencję tych leków są straszne...

Gość OSZUKANE
UWAGA na faceta o nicku paweł-calowy-radamantys, czyli Paweł z Warszawy 32 lata. Ma tatuaże na 2 łydkach i na ramieniu.