Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deep blue

zerwanie za pośredniectwem gg

Polecane posty

Gość deep blue

co sądzić o facecie, który roczny związek kończy na gg, słowami "to by było na tyle" a jeszcze poprzedniego dnia wszystko było w porządku? oświadcza, że "nie pasujemy do siebie" i tyle... a podobno facetów poznaje się po tym jak kończą. eee zycie

Gość kaktusowa
Zwykły dupek-nic dodać nic ująć.I jeszcze król tchórzy.

Gość doradca54
mam podobne doswiadczenia tylko ze zwiazek trwał krócej- 2 miesiące, też wszystko było super, same ahy i ehy. Rozmawialismy ze soba w piatek, na sobote zaprosil mnie na disco do Wroclawia. A koło południa napisał ze jest strasznie zmeczony i nie da rady. Za jakis czas dodał ze i tak do siebie nie pasujemy, bo czuje sie jakos niezrecznie. Do tej pory tego nie rozumiem i chyba juz nie zrozumiem..... Nie ma sie czym martwic głowa do góry, nie ten to kolejny a jesli nawet nie to singielek tak ładnie brzmi ;)

Gość doradca54
mam podobne doswiadczenia tylko ze zwiazek trwał krócej- 2 miesiące, też wszystko było super, same ahy i ehy. Rozmawialismy ze soba w piatek, na sobote zaprosil mnie na disco do Wroclawia. A koło południa napisał ze jest strasznie zmeczony i nie da rady. Za jakis czas dodał ze i tak do siebie nie pasujemy, bo czuje sie jakos niezrecznie. Do tej pory tego nie rozumiem i chyba juz nie zrozumiem..... Nie ma sie czym martwic głowa do góry, nie ten to kolejny a jesli nawet nie to singielek tak ładnie brzmi ;)

;| czyli nie mial odwagi powiedziec Tobie tego prosto w oczy! bo sie bał .. najwyrazniej twojej reakcji.. co zrobisz ....itp I tylko nie jest z toba dlatego? bo \"nie pasujecie do siebie\" ;? ;| dla mnie to conajmniej dziwne..... Załosny ten facet ;/;/