Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 174...

Codziennie słyszę

Polecane posty

Gość 174...

"RANY, JAKA TY JESTEŚ WYSOKA" K***a, wściekli się?! Świat jest tylko dla kobiet do 1,60 ?!!!! Dzień w dzień to pieprzenie słyszę - czuję się już jak wybryk natury. Przecież nie mam 190 cm, do k***y!! Mam sobie upieprzyć nogi w kolanach?! Jaki mam wpływ na swój wzrost?!! Bo kobieta ma być mała, niska i filigranowa - no i k***a nie jestem i nie będę! Gdybym była gruba, mogłabym zrzucić parę kg i z główki, a z tym co zrobię [wściekły] I faceci 1,5 m w kapeluszu [wściekły]

Nie denerwuj się tak, może mówią to w formie komplementu:) Wysoki wzrost u kobiety to przecież ogromny atut a nie powód do kompleksów.

Gość bdeh
to odpowiadaj: a co ty taki/a mały/a ? ledwo cie tam w dole widze :O i poszukaj faceta tak wysokiego jak ty, a takich jest duzo :)

Masz 174 cm? To przecież nie jest aż tak dużo. Są dziewczyny, które mają powyżej 180. Weź ich olej wszystkich! Niech sobie gadają.

Gość 174...
Też tak zawsze myślałam, ale uwierz - to nie były komplementy Ostatnie 7-9 lat tyle mam i dotąd to nie był większy problem. Żebym przytyła - rozumiem, że mogę wydawać się większa, ale schudłam ostatnio jeszcze!

Gość 174...
Odgryzam się jak mogę, ale czuję jak mutant. Tym bardziej, że przecież 174 to nie szczególnie dużo. Z jednym się mylicie - wysokich facetów nie ma aż tak dużo niestety :O

Gość A ja za to
codziennie słyszę NIE PRZEKLINAJ!!!

Nie przejmuj się tym, serio olej. Gdyby mi chciał ktoś dołożyć te 5 cm to z chęcią bym je przyjeła;). Sama powiedz chciała byś mieć np. 150cm?

Gość czarna inez21
ja mam176 i nie mam z tym problemów.to prędzej ja się smieje z moich kolegów że są tacy niscy a takich niskich jest pełno u mnie.chociaż się wyrózniam a do tego lubię chiodzić w szpilkach no ale do tego mam faceta 202,choc przyznam że znależć sobie interesującego faceta wyższego od siebie to był problem:( a ile ważysz?

Gość 174...
Zawsze byłam zadowolona w miarę - w sumie nawet się nie zastanawiałam nad tym, bo co tu moje rozmyślania zmienią. Mam tyle i koniec. Tylko ostatnio ocipieli chyba.:O Ale racja: następnemu po takim haśle przylutuję. Dzięki :)

Gość 174...
65 kg, no nie mów mi, że mam schudnąć, bo mowy nawet nie ma.

--> 174... 65 kg ...O_O Co wkładasz do kieszeni żeby Cie wiatr nie porwał ? :o

Gość ja mam 176
tez słysze zem zyrafa a jak but z obcasem ubiore to na wszystkich "zgóry patrze" ;-) a waze 60 kg

Gość 174...
Piersi mnie utrzymują :P

Gość ja mam 176
65 to tak w sam raz -wiecej nie powinnas wazyc no chyba ze jestes drobnokoscista

Od razu wyczułem ze to prowokacja ja mam 176 cm wzrostu waże 82 kg i tutaj zostałem oceniony jako \"tłusty kurdupel\". :( Sorry więc ty jesteś suchym kurduplem. :o

Gość 174...
Kończę harówkę i uciekam do domu :) Dzięki za podtrzymanie na duchu :D

Gość 174...
Za kurdupla dziękuję ;), natomiast z pewnością jestem dość soczystym kurduplem :P ;)

Gość ja mam 176
noo powyzej 1,65 to juz nie kurdupel

Gość sedan
ja mam 176cm i JUZ nie czuje sie zyrafa w szkole podst. to byla meka - najwyzsza z klasy. pozniej chlopcy zaczeli mnie doganiac. ale nie nosze butow na obcasie :-( moj facet jezt nizszy ode mnie o 1cm! i zgodze sie ztym, ze trudno jest znaleźc interesujacego faceta, ktory bylby wyzszy ode mnie. skupilam sie na szukaniu tych interesujacych... ;-)

Gość weź się jeszcze rozpłacz
Ja pierd*** co za problem, nie masz większych zmartwień? I słyszą same k*** od Ciebie to co mają biedaki powiedzieć :O Wzrost masz ok, pewnie budowę jaką pokraczną skoro tak mówią :O Zajmij sobie głowę innymi problemami to może jakiś nie bezmózg zwróci uwagę... Też mi ku*** problem :O

Gość 174 cm to ty strasznie niska
jesteś. Ja mam 186 cm i uważam się za niskiego, to co to jest 174? :-O

Gość 174...
Jestem kobietą i mogę się przejmować takimi głupotami na jakie mam ochotę :P K***mi na codzień nie rzucam, jak widzisz nawet tutaj w chwili wzburzenia wykropkowuję wulgaryzmy. 174 cm to ty strasznie niska - 186 cm na faceta to idealny wzrost - na tyle wysokich mężczyzn w moim otoczeniu można policzyć na palcach góra 2 rąk :O;)

Gość 181
nooo zgadzam sie! Sami cholera mniejsi wszedzie. Wysocy zajęci wszyscy czy co??????????????Gdzie Wy jestescie???:)))

Gość 181
Ale tak ogolnie to ja bym zadnego cm nie oddala!:))))

Gość wygladacie jak zyrafy
:O Male jest piekne jesli o kobietach mowa :classic_cool: Oczywiscie nie do przesady :D

Gość ja mam 187 i znam bardzo mało
wysokich kobiet (od 170 cm wzwyż) ;) 174 to idealnie :D Skąd jesteś 174...? :classic_cool: