Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 174...

Codziennie słyszę

Polecane posty

Gość 174...
Zadzierasz z kobietami Samobójco? ;)

to do mnie było? czyli moge sie uznać za cudem ocaloną?:P

Gość ja mam 187
Wysłałem odpowiedź :) I oczekuję "re" zanim zasnę :P Zmykam do łóżka drogie Panie :) Do "zobaczenia" być może jutro ;) 🌻

\"być może\" ?? Masz zamiar nas zostawić w tej niepewności do jutra?? :P

Gość eeeeeeeee tam
ja mam 173 a mójmąż 190... uwielbiam chodzić na obcasach... nigdy nie czułąm się wysoka.... na studiach dorabiałam jako hostessa w agencji prawie wszystkie dziewczyny były ode mnie wyższe.... nie widzę problemu...

Gość 174...
Pewność siebie na miarę mojej :P Kolorowych snów :)🖐️

Gość ja mam 187
174 i jeszcze krótkie post scriptum ;) Bez niego nie wiadomo w które żagle wiatr wieje ;) 🖐️

Gość 174...
ok :) 3x 🖐️ ;)

widze, że wszyscy jeszcze śpią :) wstawać wstawać i korzystać z pogody :)

Gość 176..
Mam okropny kompleks wzrostu... Wszyscy faceci jakich do tej pory spotkałam co prawde byli odemnie wyzsi, ale ten jeden, na którym zawiesiłam oko na dłużej, jest niższy, jakies 2-3cm. Ja nie uważam tego za gigantyczny problem, ale obawiam się, że on tak.

ja też mam 174 no coś ty to bardzo dobry wzrost!!!! ja jak bym mogla to chciałabym być jeszcze wyzsza o 2 cm, powinas byc chyba dumna a nie narzekać kobito

Gość Szarlot
Ja mam 175 i uważam to za bardzo dobry wzrost. A co do facetów to różnie, ale w sumie bardzo często widuje wyższych od siebie. co jest duuuużym plusem:P

Gość 176..
Czyli co? Pozostaje pokochać swój wzrost? Nie wiem, to jakoś trudno... Musimy chba po prostu zacząć dostrzegać w sobie piękne z krwi i kości kobiety a nie jakieś kurduple, co?

Gość 174 ja mam
i nie czuje sie az tak wysoka jak to autorka robi z tegop taki problem:o

Kurde dupcycie, ja mam 180cm wzrostu, i waze 57 kilogramow, i czuje sie dopiwero wielka motyką... 174 sa ode mnie pol glowy nizsze to nie widze problemu, chyba pochodzisz ze wsi, albo krecisz sie wokol zamknietej enklawy spolecznej gdize sa sami kurduple niewykarmieni co nieurosli. Facetow okolo 180 jest najwiecej, ale oni wszyscy wymiekaja przy mnie gdy zaloze choc 2-3 cm obcas, bo trudno jest chodzic wciaz w tramkach albo baletkach. A jedyny facet ktory jest dla mnie idealny bo ma 190 madry inteligentny i bardzo otwarty to nie jest mna zaintewresowany. Kurwa szlag by to trafil :O:O:O:OO:O:O:O:O:O:O:O:O:OO:O:

Noo ja mam 175 cm nigdy nie chodziłam na obcasach bo bałam sie ze bede za wysoka tym bardziej ze mam przyjaciółkę 159 cm :) Noo i wczoraj odważyłam się założyć buty na obcasie 6 cm. Prawde mówiąc to za namowa mojego chłopaka ma 182cm . Efekt był powalacjacy założyłam rurki i wysokie buty nie było osoby która by się nie oglądnęła za mną . mega fajne uczucie jak jest się podziwianym a mój chłopak szedł obok mnie dumny jak paw hehe . dziewczyny nie wstydzcie się i zakładajcie obcasy