Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Gość StarFromSuburb
ja tam tez nie popieram przekłuwania domowym sposobem .. chciaz jeżeli ktoś chce to mozna i tak. ja sama od dawna marzyłam o kolczyku w pępku i w końcu dostane swoje ;D gdzieś za ok. tydzień wybieram się do studia pircingu. już wyszystko wypytałam i wogóle. kosztuje to 100 zł ze znieczuleniem i kolczykiem wlicoznym w cene. może i troche drogo .. ale co tam ;D wole zrobić to profesjonalnie i miec wiekszą pewnośc , że nic sie nie skomplikuje ;)

Gość Gosienka1234
Ja też jestem za tym by robić kolczyki u kogoś kto sie na tym zna. Ja mam kolczyk od jakis dwoch tygodni. Zapłaciłam 100zł ze znieczuleniem i kolczykiem. Bolało w momencie przekłuwania ale teraz jest już OK.

Gość beatii
j mialam kolczyk w pepku jest fajny;) i mojemu facetopwi sie bardzo podoba ;) sam mi kolczyk kupil ;P na facetow to dziala mowie wam;D

Gość misiadevill
witam wszystkich ja wczoraj przekulam sobie pepek dziewczyny nic nie bolalo pzry przekluwaniu to sa ulamki sekund a przede wszystkim to kazda z nas inaczej reaguje i jesze mam pytanie czy moge przemywac woda utleniana? przemywam woda i smaruje tribiotykiem mam nadzieje ze ladnie mi sie zagoi ale ogolnie jest superrrrrrrr!!!!!!!

Gość sylwiunia
Ja sobie zrobilam kolczyk dokladnie hmm..10 dni temu:D Przeklucie bolało tylko troszeczke...nie bylo tak zle bo to byla tylko chwila..Po przekluciu pepek bolal mnie tylko jeden dzien.potem zapominalam ze mam kolczyk:D Juz w drugim dniu moglam spac na brzuchu..Nie sprawialo mi to zadnego bólu...Przebijałam u kosmetyczki. przedwczoraj zrobily mi sie strupki przy górnej i dolnej dziurce,ale juz odpadly..Kosmetyczka powiedziala ze dopóki nic sie nie papra to nie mam kupowac zadnych maści tylko przemywać mydłem antybakteryjnym i wódką:) No i przemywam i mam 0 klopotów;) jEstem bardzo zadowolona z kolczyka warto bylo pomeczyć sie te kilka chwil;)Pozdrawiam:*:*:*

Gość sylwiunia
aha:] i przeklucie bylo bez znieczulenia,tyle ze mialam swoj kolczyk i zaplacilam 50 zeta:)

Gość kaasioolka
No ja tesh przemywałam wodka... co do wody utlenionej to mi pirceman nie kazał bo powiedział ze od wody dziurka moze sie zapchac.....ale wasz wybor:P

Gość sylwiunia
kaasioolka ja tez bym nie przemywala wodą utlenioną...A po wódce to idealnie se goi..u mnie kolczyk wygląda tak jakbym miala go juz z rok:D zero zaczerwienienia,zero bólu...a u ciebie?

Gość misiadevill
dzieki za podpowiedz nie bede juz przemywala woda utleniana a czy po wodce szczypie jak sie przemywa?

Gość sylwiunia
misiadevill wiesz co?w sumie nie bardzo szczypie idzie przetrzymać;) jak smarujesz co postaraj sie posmarować i kolczyk i dziurki...Moze poszczypać jak zrobisz pare kroków bo wtedy kolczyk sie przesowa..Ale na prawde to tylko chwilka,i szybko sie goi;)

Gość sylwiunia
a co do sprawy o przekluwaniu sobie samemu czegokolwiek to jestem na NIE!przeciez to jest chwila i mozna sobie uszkodzić jakiś nerw:/i wwtedy juz nie bedzie tak wesolo:/ A pozatym w wiekszosci nie jest to wykonywane sterylnie a wtedy bardzo latwo o zakażenie:/ No ale róbta co chceta;)

Gość Angela15
No a co myslicie na ten temat przemywanie pempka rumiankiem ?? ;p ale ja dopiero w kwietniu przbijam :P pozdro:P

Gość kaasioolka
Sylwunia: u mnie tak samo wogole pierwszego dnia po przebiciu nawet nie mialam spuchnietego brzuszka:P wszystko gitowo..;] rumianek?;/ e tam rumianek dziala tlyko lagodzaco najlepeij oczyszka wodeczka i spiryt..;p pozdroo bussi sulwunka;*

Gość hermionka
kolczykiw pepku sa zaje.biste ale ja sie troche dygam bo to musi bolec zrobilabym sobie i jutro ale ... kurde ten bol.... ... brrr....

Gość hermionka
seryjnie to boli i to mocno bo przeciez to igla a to musi bolec

Gość kaasioolka
bosh..;/ to wcale nie boli.. sluchacie jakis idiotek co wam opowiadaja o bolu..;/ to jest taki bol jak szczepionka..cos w tym stylu...zreszta kazdy ma inne cialo i inaczej reaguje ale ja np prawie nic nie czułam...;P

Gość sugar21
hey bo to nic nie boli tylko na poczatku w koncu musisz cos poczuc ja nawet niewiedzialam kiedy to sie skonczylo,az sie spytalam kosmetyczki czy to juz a on mi mowi ze ja juz dawno mam kolczyk takze nawet nie poczulam jak mi wlozyla;)takze tylko poczatek.. dokladnie jak zastrzyk:)

Gość sugar21
ooo a jesli chodzi o domowe przekuwanie to tez bym nie radzila:/lepiej zaplacic niz pozniej miec jakies problemy:)

Gość misiadevill
sylwunia dzieki za rade :)

Gość OlaaFasolaa
ja też jestem przeciwna przekłówaniu domowym sposobem !! bardzo łatwo o zakażenie !! mnie troszke bolało ale to logiczne... ja przemywam wodą utlenioną i jest pięknie !! PS. szkoda wódki na przemywanie :P

Gość kaasioolka
EE tam:P mnie tam nie skzoda:P widzicie jakie jestesmy zgodne bussi dla was;*

Gość sylwiunia
;) mnie tez nic nie bolalo...tez nawet nie wiedzialam ze juz mam kolczyk;)bylam bardzo pozytywnie zaskoczona ze nie czulam ani troszke bólu...no ale jak juz wczesniej ktoś mówil kazdy ma inne cialo..innych boli mniej,innych wogule innych bardzo...Ale nawet jesli mialo by to bardzo boleć to na prawde warto;)bo efekt jest sliczny:*:] Jutro moj pepek pierwszy raz ujrzy "swiatlo dzienne:P" bo ide na imprezke;):):P

Gość kaasioolka
hehe to powodzenia Sylwuss;*ja dzisiaj po raz pierwszy bylam na solarce z moim pepuszkiem..;] bylo gicior:P

Gość misiadevill
wlasnie co do solarium to lubie sobie pujsc ale 2 dni temu przekulam pepuszek jes super ani sladu ropy i opuchlizny po prostu jakbym miala juz go conajmniej rok......no i mam do was pytanie czy moge isc do solarium jesli nie to po jakim czasie po przekluciu prosze o rade :)

Gość kaasioolka
NO musisz napewno z miesiac poczekac...:P

Gość misiadevill
a dlaczego tyle czasu nie mozna chodzic?:) :p

Gość kaasioolka
wiesz nie wiem ale mi tak powiedzial pierceman... bo te ultra cos tam zle dzia;laja czy cos takiego:p xD pozdroo

Gość sugar21
hey jeszcze jedno pytanko jak bede smarowac mascia codziennie to jak szybko mi sie zagoi???

Gość kaasioolka
To zależy... wogole pisałam jsuh wczensije caly proces gojenia sie i przemywania...przez pierwszy tydzien powinno sie przemywac tylko spirytusem potem mascia potem spirutys a potem to i to naraz...