Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa26

JERSEY-ktos zna ta wyspe??

Polecane posty

weldż sobie na www.jersey.info.pl. To jest strona założona prze Polaków na Jersey. Tu też są ogłoszenia

Gość kleo7
na tej stronie są tylko ogłoszenia tych co szukają, a w gazecie są ogłoszenia ale dle dla tych co mieszkją dłuższy czas

Gość kleo7
no ale mimo wszystko dzięki za podpowiedzi

Do Kleo: Jak jesteś teraz na forum odezwij się. Rozmawiałam z Mężem i chcemy Wam pomóc znależć mieszkanie!

Gość trudy
hej! zastanawiam sie nad wyjazdem do jersey. mam sie gdzie zatrzymac ale martwie sie o znalezienie pracy. czy ktos sie orientuje jak jest np. z opiekunkami? jestem po psychologi a moj angielski jest powiedzmy komunikatywny lecz nadal pozostawia duzo do zyczenia. gdzie szukac pracy? jakie sa szanse z takim angielskim na znalezienie pracy np. w pubie?

Gość agaa23
Hej:) Wyjeżdżam na wyspe z koleżanką 9 czerwca. Nie mamy pracy, bedziemy szukały pewnie dopiero na miejscu, chyba, że uda się wcześniej jakoś przez Internet. Właśnie jesteśmy w trakcie szukania mieszkania, oczywiście też przez Internet i jesteśmy załamane:( Strasznie drogo!!! Tańsze mieszkania są nieumeblowane w ogóle, a te w miare kosztują około 600 funtów miesięcznie. Czy faktycznie takie są ceny za wynajem, czy może na miejscy da rade znależć coś taniej? Może jest na forum ktoś kto jest na wyspie i mógłby pomóc w znalezieniu mieszkania? Przydadzą się każde znajomości, gdyż jedziemy tylko we dwie.

Gość gość
a jak jest na farmie