Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachnawielgachna

orbitrek-zalety i wady

Polecane posty

Gość gość
A zwracasz uwage przy cwiczeniach na to co jesz i kiedy jesz ? Ja czasem wg kolacji nie jem, cwiczylam od lutego i waga spadla o 7 kg. Roznice widac bo kazdy mi mowi a ja mam wtedy banana na buzi ;) warto poswiecic godzine czasu dziennie i pocwiczyc, zaczac od kilkunastu minut i stopniowo zwiekszac. Nie odmawiac sobie wszystkiego bo ja czasem tez cos skubne ze slodyczy.

Gość GojaK
Tak zwracam, chociaz wiem ze niekoniecznie to jest super zdrowe. Ograniczylam piwo i chipsy, pozwalam sobie tylko w weekend. Ze slodyczami roznie bywa, chociaz tez sie staram. Kupilam chrom z ananasem i blonnikiem i nie mam juz takiej ochoty na slodycze jak kiedys.

Gość ayris
Mi udało się rok temu schudnąć 10 kg, niestety 5 wróciło po świętach Wielkanocnych i cały czas próbuję zmotywować się do walki. Zastanawiam się nad zakupem orbitreku z Hop-Sport http://www.hop-sport.pl/product-pol-2201-Orbitrek-elektromagnetyczny-HS-55E- Elite-i-4-gratisy.html Nie mam w domu żadnego sprzętu do ćwiczeń, zawsze robiłam dywanówki ale mam już ich dość i pomyślałam, że na orbitreku odzyskam motywację:) Na siłownie nie mogę na razie chodzić bo nie mam z kim dzieci zostawić:(

Gość GojaK
Matko dziewczyny...Waga 69kg, dopiero bylo 66kg. Co sie dzieje, powoli lapie dola i zniechecam sie do cwiczen;/

Gość GojaK
69,5 :( co robic?

Gość Natalina1991
GojaK co sie dzieje ? Cwiczysz dalej ? No ja sie tez troszke zanidbalam, wiadomo grill, lody itd Ale nadal cwicze i waga stoi w miejscu. Ile masz wzrostu ? Pozdrawiam ;)

Gość GojaK
Cwicze juz regularnie od miesiaca, staram sie 5 razy w tyg czasami jest to 4. Ale waga mnie troche zniecheca. Mam 168wzrostu i chce zejsc do 60kg ;/

Gość M4niek
Witam, "poczytuje" Wasz temat, ze względu na to ze staram się zacząć zdrowo żyć i przy tym dobrze wyglądać, jedynie dzięki zmianie harmonogramu żywienia, tj nie obżerać się późnym wieczorem, zacząć jeść śniadania (ogólnie 5-6 posiłków dziennie) i zastąpić wszystkie słodkie napoje woda mineralna ( wypijam około 4l dziennie) przed posiłkiem 2 szklanki i po posiłku szklankę, dzięki temu jem mniejsze porcje a jestem pełniutki ;) spadłem jakieś 15 kg w ciągu 2 miesięcy. Teraz do meritum ;) bardzo mnie kusi zakup Orbitreka tyle ze chcialem jakis elektromagnetychny i trafilem na "Stamm ERGO HELIOS" http://www.stamm.pl/produkty/orbitreki/ergo/orbitrek_helios.html chcialbym prosic o Wasze opinie na temat tego sprzetu, jesli ktos sie z nim spotkal. Widziałem ze Bea2 zakupila taki ale miala zdac relacje z urzytkowania, ktorej juz na forum nie udalo mi sie odnalezc, moze ktos cos pamieta ? ;) Bede wdzieczny za pomoc ;) poza tym zycze wszystki wytrwalosci i dobrych mobilizacj.

Gość forma83
Mam orbitrek - Hertz C7.2-E Wszystko fajnie chodzi, ale przy uruchamianiu czasem zacina się wyświetlacz i wydaje dźwięk jednostajny. Ciekawe co sie psuje i czy naparwa jest doroga. Jak ktoś miał podobnego to dajcie znac. Bede zaglądać na forum

Gość gość
czy ktoś posiada ten model orbitrek York Fitness X220 Perform ? http://www.yorkfitness.pl/produkty,99,X-220-Perform.html Czy jest wart swojej ceny? szukałam w tym wątku ale nie znalazłam info. o tym modelu . Natomiast na ceneo w opiniach piszą że skrzypi i jest awaryjny... Może ktoś ma ten model i się wypowie?

Gość gość
hej.mam pytanie jak wy dajecie rade cwiczyc po tyle czasu na orbitreku. ja swój mam od tygodnia i po 3 minutach nie moge juz zlapac oddechu . fakt ze kondycja u mnie kiepsko - jestem raczej typem kanapowca - ale żeby az tak smutas.gif

Gość gość
Witam, ja mam orbitka Thorn model platinum 704 jest super, obciążenie kola 16 kg ale teraz przy przeprowadzce zgubiłam zasilacz :) jeżeli jest ktoś na forum kto ma takiego orbitka może być inny model Thorna to proszę o informację gdzie mogę dokupić zasilacz i jaki tam jest potrzebny. Najlepiej jakby ktoś napisał co pisze u niego na zasilaczu. Niecierpliwie czekam na odpowiedzi. Kasia

Gość zakrecona82
Witajcie wracam do was po paru miesiącach przerwy dziś kręciłam 30 min :)

Gość Natalina1991
Hej :) Też długo się nie odzywałam... Przez ok. 4 tygodnie nie ćwiczę. W te upały to istna katorga :P Waga póki co nie rośnie a schudłam z 74 na 65 kg ;) Ale wiem że niedługo będę musiała wrócić do ćwiczeń żebym nie miała efektu jo-jo. A jak wam idzie ?

Gość rodzynek94
Witam wszystkie Mademoiselle :) Widzę ucichło coś tu, raz na jakiś czas ktoś napiszę i koniec :( Czyżbyście przestały ćwiczyć? Nie ładnie! A taka motywacja fajna była :) Tak jestem chłopakiem, ale mam nadzieję, że to nie przeszkadza? :P Ja ćwiczę od 23 lipca, dzień w dzień, 1h na orbitreku :) Właśnie jestem przed treningiem :) Mój wyznacznik ciała? Nie waga, nie miara, lecz oczy i lustro :) To wszystko czego mi potrzeba. Pozdrawiam i życzę dalszych efektów na orbitreku! Nie poddajemy się, nie ma takiej mowy! Do usłyszenia! :)

Gość Margo2014
Witam, czy mogę się przyłączyć do tego forum? Ćwicze ponownie na orbitreku od tygodnia, po około 40 minut. Mam do zrzucenia około 13 kg. W zeszłym roku udało mi się zgubić dzięki orbiemu około 5 kg i zaprzestałam ćwiczeń. Liczę że tym razem uda się zrzucić kg i utrzymać idealną wagę. Ale trzeba zmienic myślenie i podejście do jedzenia.

Gość Maja xyz
Mam 1000zł i nie zawaham się ich użyć :D Pomóżcie mi wybrać dobry orbitrek. Przede wszystkim musi być cichy, żeby sąsiedzi we mnie jajkami nie rzucali i dla obywateli powyżej 110kg (chce zmotywować chłopa:)) Co macie? Na czym ćwiczyliście? Czym się kierować? Cokolwiek co mi ułatwi wybór:D

Gość małgosia113
Maja, mój chodzi cichutko:) Polecam:)

Witam, Pozwolicie że doączę do Waszego grona, od dobrych kilku tygodni śledzę Wasze wpisy oczekując na przyjście mogo orbitreka:) Zarażacie pozytywnym nastawieniem do tego sprzętu, efektami oraz wsparciem:) Półtora roku temu urodziłam swoje pierwsze dziecko, mały najpierw wyssał ze mnie wszystkie kilogramy co było dla mnie Very Happy! ale niestety trzy miesiące temu wróciłam do pracy - a mam pracę siedzącą, oboaadki na miejscu i jeszcze objadanie się na urlopie zrobiły swoje, aktualnie ważę 80 kg przy wzroście 174, do tej pory waga wahała się w granicach 75 kg... Licze na Wasze wsparcie i dobre rady:) Dzisiaj startuje, chciałabym zejśc do wagi poniżej 70.. czyli nawet waga 68 mnie uszczęśliwi, do tego rezygnuje z piwkowania i dieta:0

Gość gość
siema a ja niestety muszę sprzedać mojego orbitka ponieważ się przeprowadzam do małego mieszkania do tej pory mieszkałam w domu schdłam na nim 15 kg 6 dni w tyg pedałowałam na serialach fajna sprawa jak ktoś by chciał kupic odemnie to niech pisze na goniutek1@wp.pl mój model to HS 40 E HOP SPORT

Gość 1111róza
witam fajnie ze jesteście nie zaglądałam tu już długo ale mam zamiar to nadrobić a szczególnie teraz bo znowu nadrobiłam zgubiony tłuszczyk w zeszłym roku udało mi się schudnąć 17 kl orbitrek +aerobik ale przez wakacje nadrobiłam 10 kl :-( jednym słowem siedzenie u mamusi na garnuszku i odpoczywanie mi nie służy ale od dzisiaj biorę się za siebie właśnie idę poćwiczyć :-) na bieżąco będę pisać i informować o rezultatach było by super gdybyście się przyłączyli bo wiadomo w grupie raźniej :-)no i motywacja większa na dzień dzisiejszy to jestem okrągła jak beczułka 174 cm wzrostu i 80 kl wagi

Gość 1111róza
tak kochani moje 55 zaliczone 13.9km po południu aerobik mam nadzieje ze wytrzymam i nie poddam się :-)

Gość nomado
Jaki orbi polecacie do około 2k?

Gość 111róza
No i areobik zaliczony :-)

Gość 1111róza
widzę ze drzwiami i oknami wchodzicie i piszecie smutne to jest wcześniej każdy się tu wypowiadał pocieszał i szukał pocieszenia a teraz wielka lipa :-(

Gość Natalina1991
Hej wszystkim :-) Też zauważyłam że tu u nas ucichło... Sama też nic nie pisałam, wiadomo wakacje, urlop itd ;-) Ale możemy to nadrobić :-D Zagląda tu wg ktoś ? Jak wam idzie ? Ja zaczynam ćwiczyć na nowo :-) Pozdrawiam

Gość miska889
ja kupiłam orbitrek magnetyczny evo sport i jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza za taką cenę. szczerze mówiąc przed zakupem nie widziałam czego dokładnie szukam i zamówiłam orbitrek, który najlepiej się sprzedawał na allegro. na szczęście nie zawiodłam się i schudłam już dzięki niemu 5 kg w miesiąc! także spokojnie mogę wam go podzielić kosztuje około 380 zł o ile dobrze pamiętam