Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachnawielgachna

orbitrek-zalety i wady

Polecane posty

Gość Basiaalex
My się tu motywujemy a nie kłócimy

Gość Onyxion
~~~~~~Basiaalex, załóż sobie swój wątek o motywacji i porwij tłumy :) i wątek, który będzie o motywacji nazwij po swojemu np. "ciasteczka owsiane" , "jak pomalować ściany na biało", albo "mój pierwszy raz z chłopakiem" , w końcu tytuł nie jest ważny, liczy się zawartość prawda?

Gość WonSton
Basiaalex co ty pier*, choroby psychiczne leczymy u lekarzy a nie na forach. Tak samo jest z nadwaga!

Gość Basiaalex
Jedno pytanie..... czytaliście całe forum?? Naprawdę nie widzicie że to forum nie jest tylko od wyboru orbitka??? masakra

Gość Basiaalex
....i kto tu jest psychiczny.....? :-)

Gość WonSton
Ty Basiaalex , TY :)

Gość Basiaalex
Niech ci będzie :-) głupiego ustąpić trzeba he he

Gość anetka_skarpetka
Sory, nie doczytałam jaki jest tytuł. Po prostu pomyślałam, że kogoś zmotywuję moimi zapiskami do ruszenia dupska. Faktycznie ten wątek jest nie dla mnie, wolę wizaz bo tam nie ma gburów. Nie obrażając wszytskich normalnych z tego wątku.

Gość gość
anetko brawo:)

Gość gość
Basiaalex brawo

Gość gość
Ja mam taki problem z orbitrekiem, ze jak na nim ćwiczę to strzyka coś w prawym "pedale". Myślicie, że nasmarowanie go pomoże?

Gość gość
co do chwalenie się to naprawdę to dobry pomysł, tylko może nie codziennie a raz w tygodniu takie zestawienie minut. A później efekty. Myślę, że nawet codzienne chwalenie się nikomu w niczym nie przeszkodzi bo jak ktoś chce znaleźć jakieś informacje to i tak je znajdzie. Ale jak to się mówi, wrednemu zawsze coś musi przeszkadzać

Gość Onyxion
to załóż sobie swój wątek i tam niech każdy wpisuje swoje czasy, kalorie, obwód boczku. dla niektórych to ciemna magia i nie do pojęcia prawda? ~~~~ anetka_skarpetka to nie myśl, bo to nie daje Tobie efektów. Staraj się jedynie czytać ze zrozumieniem i działaj swoje.

Gość Basiaalex
Anetka nie przejmuj się tym co jakaś wariatka pisze :-) znalazła się jedna mądra i się popisuje he heh .znając życie to dupska nie chce jej się z kanapy ruszyć ;-) dlatego taka cięta. Przecież tu bardzo dużo dziewczyn wpisywało swoje wyniki i podboje i jakoś nikt im uwagi nie zwracał za to. Wystarczy przeczytać choć część forum i gołym okien widać że są takie wpisy. A co do takiej motywacji to ja też jestem za pisaniem takich rzeczy bo to innym naprawdę pomaga. Sama się tu motywowałam wcześniej. I teraz też zresztą. A wracając do tematu to niech sobie zalozy nowy wątek z tytułem CHCE KUPIĆ ORBITKA POMOCY!!! A nam tu zostawi pole do popisu :-):-):-)

Gość Basiaalex
Do Oxynion.... kobieto,zamiast się cieszyć że są tu takie motywujące wpisy to dolujesz biedna anete . Rozumiała bym pretensje gdyby prócz jej wpisu więcej takich nie było ale tu jest cała masa... ogarnij się kobieto albo zmien forum!

Gość Basiaalex
Do gość.... co do stukania,strzelania to było o tym już wcześniej. Mój na szczęście nie skrzypi nie puka bo nowy ale jeśli cofniesz się troszeczkę tak znajdziesz pomoc. Może źle skręcony??? :-)

Gość Basiaalex
Ja prócz orbisia mam jeszcze rower treningowy i zaczynalam właśnie na nim, to właśnie on dał mi zaprawę przed orbitkiem ,dlatego tak łatwo mogę wycisnąć na nim godzinke :-) ktoś kto zaczyna dopiero na jakimkolwiek sprzęcie twierdzi że początki są trudne na orbim ,ja tego odczucia nie miałam bo jeździłam wcześniej na rowerku stąd kondycja. W sumie to lubię zmieniać sprzęt raz rower raz orbiś i waga leci chociaż w cm bardziej widać niż na wadze. :-) a najważniejsze w tym wszystkim jest to że mam się kobietki po prostu chce coś z tą naszą wagą robić bo nie sztuka usiąść na kanapie z komputerem przed nosem, paczką krówek w ręku i udawać że się szuka sprzętu do ćwiczeń he he he....

Gość Basiaalex
Prawda Oxynion...? :-) google to potężna przestrzeń więc jeśli nie podoba ci się tutaj i nie znajdujesz tu nic sensownego co cię interesuje to spróbuj gdzie indziej a nas nie obrażaj bo nie znasz żadnej z nas a już oceniasz

Gość Onyxion
~~~~~~~Basiaalex - kolejny kilkuodcinkowy śmieciowy wywód sfrustrowanej pani, ktora nie umie myslec logicznie lub czytac zezrozumieniem. Uważaj, żeby Ci żyłka pierdząca ze stresu nie pękła. dlaczego nie zaozysz swojeho watku o motywacji? nie masz o tym pojecia? oj tak

Gość gość
Basiaalex czy znasz jakiś sposób jak prawidłowo zamontować rolety w oknie?

Gość gość
Onyxion chyba jakieś problemy klimakteryczne

Gość gość
jakieś kolejne chore forum

Gość Basiaalex
Onyxion.....piękny pokaz kultury :-) brawo

Gość Basiaalex
Do gość.... o co chodzi z tymi roletami?????

Gość gość
Basiaalex i Onyxion spokój. Idźcie szybciutko do domku bo mamunia kaszanką dzieli

Gość anetka_skarpetka
Pozdrawiam Was czule, nara

Gość anetka_skarpetka
Onyxion jesteś niemiłą osobą, dzieci Cie w szkole kijem szturchały bo nie chciały z Toba gadać?

Gość Basiaalex
Czytaj ze zrozumieniem,... czytaj ze zrozumieniem.... czytaj ze zrozumieniem.... bla bla bla.... jedyną która ma z tym właśnie problem jesteś ty :-) bo dziecko by zrozumiało o czym tu ludzie piszą, może i temat zakładamy był do czegoś innego tyle że to było dawno :-) po mojemu to robię tak: szukam czegoś, tego tu nie znajduje więc szukam dalej a nie kłócę się na potęgę. Widać kto tu jest sfrustrowany

Gość gość
Basiaalex o nic nie chodzi, pytam po prostu, czy znasz jakiś sposób jak prawidłowo zamontować rolety w oknie?

Gość ona_tota
Potrzebuję kupić wiertarkę na mikołajki dla faceta? Macie jakieś sprawdzone modele? Czy wiertła są w zestawie?