Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze kobieta

Czy kobieta po 40-stce, ma szansę na miłość?

Polecane posty

Gość jeszcze kobieta

Jak myslicie?, do kobiet i mężczyz... czy kobieta po 40-stce ma szansę na miłość, seks na związek ?

Gość jasneze tak
Jak najbardziej:).Zmarło mi dziecko,mąż,a teraz wszystko się ułozyło.Znalazłam faceta dokładnie po 40stce i od 3 lat jest super

Gość jeszcze kobieta
czy tylko na seks? a co z uczuciem?

moja kochanka jest po 40-stce i mowi, że mnie kocha (ale tylko w trakcie). Czy to jest miłość?

Gość jasneze tak
Czy na uczucie ?To zalezy tylko od Ciebie.Ja nadal kocham meża,ale jestem szczęśliwa.Mój partner jest sporo młodszy.

mówi: jestes cudowny, uwielbiam jak mnie pieprzysz, KOCHAM CIĘ!!!!!!

skąd wiesz? jeszcze nie posmakowałaś :-)))))))))))

dlatego nie osądzaj po pozorach, bo pozory mylą :-)))))))))))

jakąs tam ma:) jesli chodzi o miłość nie ma ona nic wspólnego z wiekiem, zważywszy że uczuciowo żyjemy w epoce kamienia łupanego proszę sobie odpowieć na pytanie:)

ale rozmawiamy o seksie a czasem nazywamy to pieprzeniem hehe

Gość jeszcze kobieta
mnie też się wydawało, że wiek nie ma znaczenia, a uczucia są zawsze młode, tak było..., dopóki się nie skończyło. Został żal i pustka i dlatego nie wiem czy to wszystko było prawdziwe?, czy kobieta w tym wieku może liczyć na szczerość partnera?

Gość jeszcze kobieta
jeannot, jesli twoja kobieta się z Tobą "pieprzy" to napewno Cię kocha, u kobiet, partnerek życiowych, seks idzie w parze z miłością

Gość jeszcze kobieta
myszkoruda , ja wiem , że kobieta czuje tak samo a może jeszcze bardziej intensywnie, dogłębnie niż małolata, ale szanse na odwzajemnienie swych uczuć ma znikome...

ja tez tak uważam, że nie ma seksu bez uczucia! no chyba, że jest się prostytutką, ale to osobna historia!

Gość jeszcze kobieta
tak sanse są, jak trafić milion w toto - lotka :)

Gość jasneze tak
do jeszcze kobieta Kobieta moze uprawiac seks bez miłosci ,u mnie tak jest

Gość jeszcze kobieta
ja nie potrafię bez uczuć

Gość Brondynka
Niestety mamy corza mniejsze szanse na miłość i seks. Owszem są szanse na miłość i na seks, ale osobno. Tylko większość z nas nie potrafi tego rozdzielić. Miłości można by sie spodziewać od pana starszego, tymczasem oni wolą młodsze i to duuużo młodsze, bo przy normalnej kobiecie to już nie bardzo mogą się podniecić, potrzebują coraz większych podniet. Za to młodsi są chętni na seks, ale miłości to się raczej nie można z ich strony spodziewać. i tak koło się zamyka. Ale nie traćmy nadziei, że trafi się jakiś wyjątek potwierdzający regułę. :)

Gość jeszcze kobieta
Chyba marne szanse, sądząc po frekwencji na tym topiku:)

Jeszcze kobieta - pytanie jest albo kokieteryjne, albo wyjątkowo głupie. Gdzie ty żyjesz?? Nigdy nie słyszałaś o kobietach, które wychodzą za mąż po 40-tce? O kobietach, które rodzą po 40-tce?? Które zakochują się po 40-tce? Które nawet rozpoczynają życie płciowe po 40-tce? Chyba mieszkasz na prowincji, albo czujesz się na 100 lat!!!! Wiecej optymizmu kobieto!!! Albo domagasz się komplementów np. och, to jeszcze młodość, wszystko przed tobą etc.

Gość jeszcze kobieta
Do ciętego języczka, no i rozszyfowałaś mnie kobieto, tylko po co tak głośno? Miło by było poczytać : "och tak uwilbiam dojrzałe kobiety, są takie mądre, doświadczone, wiedzą czego chcą" itd, itd... widzialaś tu z jeden taki wpis?

Twoje pytanie sugeruje że miłość i pewnie inne pozytywne strony życia dotyczą tylko ludzi młodych (zależy kto jaką granicę przyjmuje wiekową), świadczy to o nieznajomości życia albo jak wcześniej wspominałam to kokieteria i prośba o komplementy. To tak jak młodym ludziom wydaje się że staruszkowie od lat młodości nie współżyją np. nasi rodzice czy dziadkowie, a to kompletna bzdura bo oni wiodą normale życie pewnie adekwatne do swojej kondycji i temperamentu.

Gość gość
A co kobieta po 40 jest trędowata, przepraszam??

Gość gość
Oczywiście.

Gość gość
Nie pierwszej świeżości.

Gość gość
na miłośc i związek nie masz żadnych szans, na dymanko zależy od tego ile gośc wypije.