Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhyhym...

Program antuwirusowy.... pomocy!!

Polecane posty

Gość yhyhym...

Prosze.... doradzcie.... chce sobie zainstalowac jakis program antywirusowy...ale oby byl po polsku.... prosze moze o jakiegos linka...? z gory dzieki.... prosze o szybki rady! :)

Gość ArcaVir
fajny, dobry, darmowy :)

Gość yhyhym...
Hmm....Ok... dzięki, dzięki....a co do rejestracji..t jest ona konieczna tak? i darmowa? hmm....a jesli chodzi o wykrywanie wirosow... to on je automatycznie eliminuje tak?

Gość ArcaVir
raz na dwa dni aktualizuje nową baze wirusów, wyskakuje ci alert ze jakas stronka jest zawirusowana, no i ma swój firewall (niestety nie wiem jak dobry bo tego akurat nie uzywam)

Gość soulseek
No konieczna - dzieki temu program bedzie sie automatycznie uaktualnial na coraz to nowe wirusy. I darmowa jest ta rejestracja. Co do ostatniego pytania- taki program Ci pokaze ze masz wirusa czy tam trojana i zapyta Ci e czy chcesz go usunac, wsadzic do kwarantanny itp. Ps: nidgy nie mialas programu antywirusowego?

Gość yhyhym...
Miałam, miałam..... Pande i AVG... czy cos takiego..... aheh no ale dzieki za rady.... :P dla mnie to i tak czarna magia :P

BYLE NIE PANDA!!! Panda jest wirusem sama w sobie! Raz zainstalujesz i masz ją w niemal każdym pliku systemowym, jedyny sposób na wy@#$% tego to reinstalacja całego systemu... Polecam Avast! Jest łopatologiczny, sam sie aktualizuje, a jak znajdzie wirusa, to powidamia o tym \"seksownym\" męskim głosem ... Za każdym razem jak go słyszę to pękam ze śmiechu :D...

też mam avasta, ale do mnie nic jeszcze nie mówił ;)

Gość Avast
Darmowy, bezproblemowy -blokuje wejście na zawirusowaną stronę -nie zamula systemu -codziennie aktualizowana baza danych -blokuje ataki wirusów z sieci używam i nie narzekam :)

Gość Avast
acha, i w nowej wersji czasem zagada :) ;)

moze nie dałaś/dałeś mu takiej opcji? uwielbiam ten głosik... wybitnie poprawia mi humor... avast gada też jak zainstaluje aktualizację...

Gość taki se gość
AVK, AVG - dobre darmowe avast - zasoborzerny nie ma firewala (praktycznie bo nazwa jest) NOD32 dobry zasobooszczędny niestety nie darmowy ale można sobie ściągnąć cracka tylko trzeba go uruchomić zanim zrestartuje sie kompa po instalacji oczywiście do wszystkich wymienionych antywirów przydatny jest firewall np zone alarm no i oczywiście firefox zamiast internet explorer

Echhh Atrida - a ja bym najchętniej pobił ten Avastowy głosik jak mi się nagle zaczyna drzeć na całe mieszkanie :P Ale w opcjach z lenistwa mi się nie chciało mieszać ;) A jeśli chodzi o pytanie w temacie - to w sumie avast nie sprawia większych kłopotów. Jak tam jest obiektywnie z jego skutecznością to nie wiem. Ale jak dla mnie wystarcza. No i ten plus, że można go sobie swobodnie i legalnie pobrać ze strony.

Gość taki se gość
skuteczność avasta sprowacza się do formata ostatnio miałem kilku takich co sie cieszyli avastem :D

taki se gość ----> dziecinko, czytałam twoje inne wypowiedzi w tematach informatyki. A KYSZ UŻYSZKODNIKU! :D Nie mów nic jak się nie znasz... A format dysku to w 80% pójście na łatwiznę... dreamer --->lenistwo nie popłaca ;P...

Całkiem możliwe - ale jak dla mnie formacik tak raz na rok w niczym nie zaszkodzi. Bo po jakimś czasie i tak nie mam pojęcia co to za syf jest poinstalowany - a tak - image systemu z płytki i heja

Format dla kosmetyki systemu? Dziękuję, postoję... Ja nie jestem żaden speszalist ( ale mam takiego, na wyłączność :D ), ale dla kosmetyki lepsza jest defragmentacja i \"zaszczepienie\" kompa antyvirem i firewallem... No i szeroko pojęta profilaktyka - żadnych stron xxx :P ...

Ja też nie jestem ekspertem - ale oczywiśćie to o czym mówisz to w normalnym działaniu. A format głównie żeby nie bawić się w odinstalowywanie różnych dziwnych programików i gier (jak się ma brata w podstawówce to jest ich multum). A przy okazji można przejrzeć pozostałe dyski i powywalać zbędne dokumenty co się uzbierały przez ten czas.

Nałóż na konto brata sankcje - niech siedzi na koncie gościa! Sama tak zrobiłam ze swoim domowym użyszkodnikiem :P... Teraz sam opiekuje się kompem - mój mąż ma regularne pielgrzymki mego brata po pomoc...