Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karimata

już nie mam siły no.

Polecane posty

Gość karimata

mam dosyć tych głupich komentarzy. zawsze, no zawsze inni ludzie stają mi na drodze do szczęścia. zawsze coś im nie pasuje i chcą to niszczyć.nie mam siły słuchać tych komentarzy, że on jest niższy... rodzina mojej koleżanki: aż mi serce prawie stanęło. ona taka ładna, wysoka dziewczyna a za rękę z nim szła... to nie ma prawa się udać, ta miłość nie ma szans, bo ona jest wyższa... moi rodzice: wstyd nam przynosisz będąc z nim.... Wiem, że te tematy już tu pewnie były poruszane, ale teraz to mnie dotyczy i mnie zaszło za skórę

Gość ja ja jaaaa
ludzie sa prymitywni i podli, takie zycie:(

Gość tez mam
troszke nizszego od siebie faceta , i jak narazienie nie spotkalam sie z glupimi komentarzami a jestem juz z nim 2 lata , nadrabia za to innymi walorami....i przystojny tez jest !! a twoj duzo jest nizszy od ciebie??? i ile jestescie razem??!

Gość tez mam
z poczatku troche myslalam co inni powiedza , ale wszystko jest ok , wiem ze niejedna dziewczyna chcialaby miec takiego faceta jak ja , nawet gdyby byly wyzsze odemnie , a zreszta on juz mial wyzsze dziewczyny odemnie , i(troche mnie to wkurza) ale bardzo ladne!!

Gość msjdjdd
nie zwracaj uwagi jestem w zwiazku 4 lata a moja mama tydzien temu powiedziala mi ze od dawna modli sie zebym znalazła lepszego faceta a co ona moze wiedziec.... i moze ma jakis mniej banalny powod niz wzrost ale po prostu trzeba to zlekcewazyc

Gość tez mam
to ile oni sa nizsi od was , bo wsumie roznicy miedzy nami za bardzo nie widac bo to jest z jakies 2 cm, a jak jest u was, ze tak bardzo sa przeciwni waszej polowce??

Gość Ludzi nie zmienisz
ale swoje podejscie do glupich komentarzy mozesz zmienic, poprostu lewac, zobaczysz ze bedzie Ci lzej a i ludzie przestana gadac...teraz sie przejmujesz, wiec przeciez o to im wlasnie chodzi, czyz nie tak?;-)

Gość karimata
no różnica jest widoczna, szczególnie jak sobie idziemy. bo on w jakiś dziwny sposób idzie, jakby się trochę pochylał. wtedy to jest no około 5 cm.nie potrafię tego aż tak jednoznacznie określić... jak stoimy to jest lepiej, bo wygodniej stanąć, to nóżkę jedną do przodu i już wogle jesteśmy równi.. jesteśmy razem od roku i mam takie fale przejmowania się tymi głupimi komentarzami. na początku związku i teraz po roku mnie tak wzięło, bo ojciec zaczął gadać i właśnie ktos z rodziny koleżanki, że nas widziała...

Gość upapapap
upupup