parabataii 148 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Spaghetti... napisał: ... Spodziewałam się raczej tego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, parabataii napisał: Spodziewałam się raczej tego Znam mega jest ten też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 148 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Znam mega jest ten też A to bajeczne ale też fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1878 Napisano 3 godziny temu Dobry wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, parabataii napisał: A to bajeczne ale też fajne Spoko jest, ale tego pewnie nie znasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Dobry wieczór Dobry wieczór Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 148 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Dobry wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 148 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Spoko jest, ale tego pewnie nie znasz Masz rację- fajne, dzięki Teraz zmiana- lubię ją na żywo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 70 Napisano 2 godziny temu yolololo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1878 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Dobry wieczór Magi To tylko może sie kojarzyć z tobą 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1878 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, parabataii napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 137 Napisano 2 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, parabataii napisał: Masz rację- fajne, dzięki Teraz zmiana- lubię ją na żywo Spoko, nie ma sprawy Adele kolejna perełka, dla mnie w tym wydaniu najlepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: To tylko może sie kojarzyć z tobą O kuźwa sztos i nawet wiem co myślisz, ale to nie prawda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 484 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 148 Napisano 2 godziny temu I znowu jak w remizie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 137 Napisano 2 godziny temu Uwielbiam te gold radiowe przeboje… 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 484 Napisano 2 godziny temu Umc, umc dawaj gina na sianko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1878 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: O kuźwa sztos i nawet wiem co myślisz, ale to nie prawda Miałam zielone ale zmieniły mi się na: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 148 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Spaghetti... napisał: Spoko, nie ma sprawy Adele kolejna perełka, dla mnie w tym wydaniu najlepsza Jak najbardziej Ale jak Bond to musi być Tina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, parabataii napisał: I znowu jak w remizie Nawet mi nie przypominaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1878 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, parabataii napisał: I znowu jak w remizie Zaraz będzie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Miałam zielone ale zmieniły mi się na: Cóż kobieta zmienną jest, więc wierzę na słowo i: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 637 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, parabataii napisał: Jak najbardziej Ale jak Bond to musi być Tina Na temat I musi być film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 484 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Edytowano 2 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 148 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Uwielbiam te gold radiowe przeboje… Wczoraj jej słuchałam Na początku lat 90 ubierałam się i czesałam jak Kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 484 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 310 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 17 minut temu, parabataii napisał: I znowu jak w remizie no to jak w remizie to wiadomo Edytowano 2 godziny temu przez WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 137 Napisano 2 godziny temu Och, kocham Kim Wilde. mnóstwo jej piosenek… 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 484 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: no to jak w remizie to wiadomo Zaraz będą awantury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach