Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justinka_

Nowotwór

Polecane posty

Gość Justinka_

Proszę was,czy moglibyście mi powiedzieć,jakie są m.in.pierwsze objawy nowotworu.Błagam o odpowiedź.

Idź z tym do lekarza. Tu nie ma lekarzy. Nikt tego nie zobaczy i nie zbada lepiej niż lekarz. 🖐️

Gość zależy jakiego
o jaki organ Ci chodzi?

Gość Justinka_
Martwię się,ponieważ od pewnego czasu nie mam apetytu,schudłam.Nie martwiłabym się tym tak bardzo,gdyby nie to,że od ok.pół roku na brzuchu mam dziwną krostkę,jest bardzo twarda w dotyku,masywna,ma ciemną barwę i zauważyłam,że się powiększa .

Gość do maleńka 21
dziewczyno chudnięcie to nie od razu objaw nowotworu nie wiem czy wiesz ale nawet przy chorobach płucnych się chudnie a ta krostka na brzuchu to może być jakiś czyrak ale na pewno nie ma związku z utrata wagi skoro jest na zewnątrz a nie w jamie brzusznej

Gość Justinka_
Czyli nowotwory wewnętrzne powodują chudnięcie??

Gość do maleńka 21
no tak mi się wydaje np nowotwór płuc albo wątroby albo czegoś tam ale mówię Ci że chudnięcie może miec 100 innych przyczyn - niekoniecznie nowotwór

Gość NIE LEKCEWAŻ TEGO
KONIECZNIE idź z tą krostką do dermatologa!!!!!! Zwłaszcza jak się powiększa!

Gość jachranka
Jaką ma barwę ta krostka i jakie wymiary?Jesli ma srednicę powyzej pól centymetra-idz koniecznie do lekarza.Jesli myślisz o czerniaku,to jego barwa jest niejednolita i ma nieregularne brzegi i wygląda jak nieowłosiony pieprzyk..Tak czy inaczej musisz isc do lekarza,on cię napewno uspokoi,bądz skieruje na dalsze badania.