Lolisia 0 Napisano Maj 9, 2006 Witam :) Mam pytanie do kogoś kto stosuje metodę naturalną, a raczej kalendarzyk dni płodnych i niepłodnych ... czy się sprawdza??? Hmm ... czy ktoś z Was ma może wiadomości na temat ... czy można zajść w ciążę kochając się piątego dnia cyklu? Mój cykl trwa 31 dni a raczej trwał ponieważ ostatniego miesiąca skrócił się do 26 dni ... chyba się rozregulował ... i właśnie 5 dnia cyklu współżyłam ... a teraz marwię się ... Jeżeli ktoś ma takie wiadomości i zechciałby się ze mną podzielić to byłabym bardzo wdzięczna. Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuję :) Pozdrawiam serdecznie :) Luśka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maleńka 21 Napisano Maj 9, 2006 kochana a wytrysk był wewnątrz Ciebie czy na zewnątrz ?? ja powiem Ci tak wszystko zależy od szczęscia bo wiadomo niekiedy mezczyzni wydzielaja płyn przedejaulacyjny ale to jest niewielki odsetek od liczby mężczyn choc nie wiem jak jest z Twoim partnerem z tego co napisałaś to dni niepłodne więc nie martwiłabym się na Twoim miejcu :) będzie dobrze zobaczysz ja kiedys tez tak wspołzyłam przerywanym i nic sie nie stało :) ale bardzo się bałam i no wolałam nie ryzykowac później , moje kolezanki 2 stosują tylko przerywany od 2 lat jedna druga od roku i nie wpadły ,jedna zaś inna wpadła ale kochała sie w środku cyklu i stwierdzila ze nie byli pewni czy coś ie dostało do niej ,a postinoru nie wzieli wiec widzisz ludzie a ludzie :) ,teraz własnie oczekuje okresu ktory pownineinnastapic w ciagu 4 dni i pociesze cie ze tez zaszalalam jakis miesiac temu koo 5 dnia cyklu z samym przerywanym i mam stracha ...pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Maj 10, 2006 Jest topik o metodach naturlanych poszukaj. A kalendarzyk to żadna antykoncepcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolisia 0 Napisano Maj 11, 2006 Maleńka no właśnie sęk w tym, ze zaszalałam no i stało się wewnątrz .. powiem, że chciałam spróbować i doznać tego jak to jest z pójściem na całość :) Ogólnie to stosujemy z moim partnerem przerywany od 3 lat i nic narazie się nie stało chociaż przyznam, że kilka razy miałam obawy i staracha bo okres się spóźniał ale wszystko jest oki :) do ostatniego razu hehe. Teraz niestety musze tylko czekać. Nie jestem jednak w żadnej trudnej sytuacji bo nawet gdyby coś się stało to jakoś poradzilibyśmy sobie no ale ... zawsze jest jakieś ale ... wolałabym żeby to nastąpiło później niż teraz :) Mam jednak do Ciebie ogromną prośbę ... napisałaś, że też zaszalałaś w 5 dniu cyklu ... więc pozwoliłabym sobie napisać, że czekam na odpowiedź czy oczekiwany okres nadszedł :) Dzięki wielkie Maleńka21 Pozdrawiaaam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maksiamak Napisano Maj 11, 2006 ooo dziwne że jescze teoria się nie wypowiedzaiała w tej kwesti. Przecież uważa się za speca w tej dziedzinie i uważa że wie więcej niż lekarz, którego ostatnio próbowała ośmieszy, ale na szczescie jej to nie wyszło. Więc droga Lolisio zapytaj o to TEORIĘ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach