Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kabotyn

sonda dla facetow

Polecane posty

czy uwazacie ze w wiekszosci kobiet to materialistki ktore patrza na zamoznosc faceta?? tylko o ta kwestie mi chodzi prosze o odp

Gość oj bez jaj
ja nie jestem materialistką, choć powiem, że posiadanie pieniędzy daje wielką satysfakcje! póki co ja tone w długach i nie szukam ani sponsora, ani majetnego chlopaka!

ale ja sie tu nie pytam o jednostki- wyjadtki ktore zapewne istnieja tylko ogolnie

Gość Peja 1
w "Dotknij gdzie chcesz2" śpiewał: musisz pamiętać, że każda kobieta to Judasz a w "Dotknij gdzie chcesz": materialna dziwka to zabawa niebezpieczna :-)

Gość Peja to dno
i 5m mułu :classic_cool:

Gość ni ma letko
many czy money? :O

Gość bleblach
ta piosenka to materialna dziwka a nie dotknij gdzie chcesz, chociaz peji nie wielbie ta piosenka mu sie udala, a jestem kobieta:))

Gość student medycyny
TAK

mój brat tak uważa tak przynajmniej mówi mi przez telefon, kiedy do niego z rzadka dzwonię. Zawsze mnie takie stwierdzenie oburzało, ale coś w tym może być, bo mój brat jest przystojny, inteligentny, młody, dowcipny, ale odpowiedniej dziewczyny nie może zdobyć

Gość student medycyny
śmierdze latryną na norweskim wielorybniku:classic_cool:

Gość doktor proktor
Credo: Mam prawo być sobą. Mam prawo dbać o swoje interesy. Jestem dokładnie tak samo ważny jak inni ludzie. Jestem w porządku nawet wówczas, gdy niektórym osobom się nie podobam. Mam prawo czegoś nie wiedzieć. Mam prawo odmawiać. Mam wiele mocnych stron. Mam prawo do popełniania błędów. Nie muszę być doskonały. Wierzę w siebie. Mam prawo do radości i przyjemności. Mam prawo przypisywać sobie zasługi za to co zrobiłem. Jestem w stanie osiągnąć to czego pragnę. Jestem wart miłości innych ludzi. Mam prawo robić to na co mam ochotę, jeśli nikomu nie czyni to krzywdy. Ja wiem najlepiej co jest dla mnie dobre. Mam prawo być zakłopotany, to naturalna reakcja człowieka w niektórych sytuacjach. Chcę dawać wyraz swoim uczuciom. Jestem niepowtarzalny i bezcenny.Credo: Mam prawo być sobą. Mam prawo dbać o swoje interesy. Jestem dokładnie tak samo ważny jak inni ludzie. Jestem w porządku nawet wówczas, gdy niektórym osobom się nie podobam. Mam prawo czegoś nie wiedzieć. Mam prawo odmawiać. Mam wiele mocnych stron. Mam prawo do popełniania błędów. Nie muszę być doskonały. Wierzę w siebie. Mam prawo do radości i przyjemności. Mam prawo przypisywać sobie zasługi za to co zrobiłem. Jestem w stanie osiągnąć to czego pragnę. Jestem wart miłości innych ludzi. Mam prawo robić to na co mam ochotę, jeśli nikomu nie czyni to krzywdy. Ja wiem najlepiej co jest dla mnie dobre. Mam prawo być zakłopotany, to naturalna reakcja człowieka w niektórych sytuacjach. Chcę dawać wyraz swoim uczuciom. Jestem niepowtarzalny i bezcenny.Credo: Mam prawo być sobą. Mam prawo dbać o swoje interesy. Jestem dokładnie tak samo ważny jak inni ludzie. Jestem w porządku nawet wówczas, gdy niektórym osobom się nie podobam. Mam prawo czegoś nie wiedzieć. Mam prawo odmawiać. Mam wiele mocnych stron. Mam prawo do popełniania błędów. Nie muszę być doskonały. Wierzę w siebie. Mam prawo do radości i przyjemności. Mam prawo przypisywać sobie zasługi za to co zrobiłem. Jestem w stanie osiągnąć to czego pragnę. Jestem wart miłości innych ludzi. Mam prawo robić to na co mam ochotę, jeśli nikomu nie czyni to krzywdy. Ja wiem najlepiej co jest dla mnie dobre. Mam prawo być zakłopotany, to naturalna reakcja człowieka w niektórych sytuacjach. Chcę dawać wyraz swoim uczuciom. Jestem niepowtarzalny i bezcenny.Credo: Mam prawo być sobą. Mam prawo dbać o swoje interesy. Jestem dokładnie tak samo ważny jak inni ludzie. Jestem w porządku nawet wówczas, gdy niektórym osobom się nie podobam. Mam prawo czegoś nie wiedzieć. Mam prawo odmawiać. Mam wiele mocnych stron. Mam prawo do popełniania błędów. Nie muszę być doskonały. Wierzę w siebie. Mam prawo do radości i przyjemności. Mam prawo przypisywać sobie zasługi za to co zrobiłem. Jestem w stanie osiągnąć to czego pragnę. Jestem wart miłości innych ludzi. Mam prawo robić to na co mam ochotę, jeśli nikomu nie czyni to krzywdy. Ja wiem najlepiej co jest dla mnie dobre. Mam prawo być zakłopotany, to naturalna reakcja człowieka w niektórych sytuacjach. Chcę dawać wyraz swoim uczuciom. Jestem niepowtarzalny i bezcenny.Credo: Mam prawo być sobą. Mam prawo dbać o swoje interesy. Jestem dokładnie tak samo ważny jak inni ludzie. Jestem w porządku nawet wówczas, gdy niektórym osobom się nie podobam. Mam prawo czegoś nie wiedzieć. Mam prawo odmawiać. Mam wiele mocnych stron. Mam prawo do popełniania błędów. Nie muszę być doskonały. Wierzę w siebie. Mam prawo do radości i przyjemności. Mam prawo przypisywać sobie zasługi za to co zrobiłem. Jestem w stanie osiągnąć to czego pragnę. Jestem wart miłości innych ludzi. Mam prawo robić to na co mam ochotę, jeśli nikomu nie czyni to krzywdy. Ja wiem najlepiej co jest dla mnie dobre. Mam prawo być zakłopotany, to naturalna reakcja człowieka w niektórych sytuacjach. Chcę dawać wyraz swoim uczuciom. Jestem niepowtarzalny i bezcenny.Credo: Mam prawo być sobą. Mam prawo dbać o swoje interesy. Jestem dokładnie tak samo ważny jak inni ludzie. Jestem w porządku nawet wówczas, gdy niektórym osobom się nie podobam. Mam prawo czegoś nie wiedzieć. Mam prawo odmawiać. Mam wiele mocnych stron. Mam prawo do popełniania błędów. Nie muszę być doskonały. Wierzę w siebie. Mam prawo do radości i przyjemności. Mam prawo przypisywać sobie zasługi za to co zrobiłem. Jestem w stanie osiągnąć to czego pragnę. Jestem wart miłości innych ludzi. Mam prawo robić to na co mam ochotę, jeśli nikomu nie czyni to krzywdy. Ja wiem najlepiej co jest dla mnie dobre. Mam prawo być zakłopotany, to naturalna reakcja człowieka w niektórych sytuacjach. Chcę dawać wyraz swoim uczuciom. Jestem niepowtarzalny i bezcenny.Credo: Mam prawo być sobą. Mam prawo dbać o swoje interesy. Jestem dokładnie tak samo ważny jak inni ludzie. Jestem w porządku nawet wówczas, gdy niektórym osobom się nie podobam. Mam prawo czegoś nie wiedzieć. Mam prawo odmawiać. Mam wiele mocnych stron. Mam prawo do popełniania błędów. Nie muszę być doskonały. Wierzę w siebie. Mam prawo do radości i przyjemności. Mam prawo przypisywać sobie zasługi za to co zrobiłem. Jestem w stanie osiągnąć to czego pragnę. Jestem wart miłości innych ludzi. Mam prawo robić to na co mam ochotę, jeśli nikomu nie czyni to krzywdy. Ja wiem najlepiej co jest dla mnie dobre. Mam prawo być zakłopotany, to naturalna reakcja człowieka w niektórych sytuacjach. Chcę dawać wyraz swoim uczuciom. Jestem niepowtarzalny i bezcenny.Credo: Mam prawo być sobą. Mam prawo dbać o swoje interesy. Jestem dokładnie tak samo ważny jak inni ludzie. Jestem w porządku nawet wówczas, gdy niektórym osobom się nie podobam. Mam prawo czegoś nie wiedzieć. Mam prawo odmawiać. Mam wiele mocnych stron. Mam prawo do popełniania błędów. Nie muszę być doskonały. Wierzę w siebie. Mam prawo do radości i przyjemności. Mam prawo przypisywać sobie zasługi za to co zrobiłem. Jestem w stanie osiągnąć to czego pragnę. Jestem wart miłości innych ludzi. Mam prawo robić to na co mam ochotę, jeśli nikomu nie czyni to krzywdy. Ja wiem najlepiej co jest dla mnie dobre. Mam prawo być zakłopotany, to naturalna reakcja człowieka w niektórych sytuacjach. Chcę dawać wyraz swoim uczuciom. Jestem niepowtarzalny i bezcenny.Credo: Mam prawo być sobą. Mam prawo dbać o swoje interesy. Jestem dokładnie tak samo ważny jak inni ludzie. Jestem w porządku nawet wówczas, gdy niektórym osobom się nie podobam. Mam prawo czegoś nie wiedzieć. Mam prawo odmawiać. Mam wiele mocnych stron. Mam prawo do popełniania błędów. Nie muszę być doskonały. Wierzę w siebie. Mam prawo do radości i przyjemności. Mam prawo przypisywać sobie zasługi za to co zrobiłem. Jestem w stanie osiągnąć to czego pragnę. Jestem wart miłości innych ludzi. Mam prawo robić to na co mam ochotę, jeśli nikomu nie czyni to krzywdy. Ja wiem najlepiej co jest dla mnie dobre. Mam prawo być zakłopotany, to naturalna reakcja człowieka w niektórych sytuacjach. Chcę dawać wyraz swoim uczuciom. Jestem niepowtarzalny i bezcenny.Credo: Mam prawo być sobą. Mam prawo dbać o swoje interesy. Jestem dokładnie tak samo ważny jak inni ludzie. Jestem w porządku nawet wówczas, gdy niektórym osobom się nie podobam. Mam prawo czegoś nie wiedzieć. Mam prawo odmawiać. Mam wiele mocnych stron. Mam prawo do popełniania błędów. Nie muszę być doskonały. Wierzę w siebie. Mam prawo do radości i przyjemności. Mam prawo przypisywać sobie zasługi za to co zrobiłem. Jestem w stanie osiągnąć to czego pragnę. Jestem wart miłości innych ludzi. Mam prawo robić to na co mam ochotę, jeśli nikomu nie czyni to krzywdy. Ja wiem najlepiej co jest dla mnie dobre. Mam prawo być zakłopotany, to naturalna reakcja człowieka w niektórych sytuacjach. Chcę dawać wyraz swoim uczuciom. Jestem niepowtarzalny i bezcenny.Credo: Mam prawo być sobą. Mam prawo dbać o swoje interesy. Jestem dokładnie tak samo ważny jak inni ludzie. Jestem w porządku nawet wówczas, gdy niektórym osobom się nie podobam. Mam prawo czegoś nie wiedzieć. Mam prawo odmawiać. Mam wiele mocnych stron. Mam prawo do popełniania błędów. Nie muszę być doskonały. Wierzę w siebie. Mam prawo do radości i przyjemności. Mam prawo przypisywać sobie zasługi za to co zrobiłem. Jestem w stanie osiągnąć to czego pragnę. Jestem wart miłości innych ludzi. Mam prawo robić to na co mam ochotę, jeśli nikomu nie czyni to krzywdy. Ja wiem najlepiej co jest dla mnie dobre. Mam prawo być zakłopotany, to naturalna reakcja człowieka w niektórych sytuacjach. Chcę dawać wyraz swoim uczuciom. Jestem niepowtarzalny i bezcenny.Credo: Mam prawo być sobą. Mam prawo dbać o swoje interesy. Jestem dokładnie tak samo ważny jak inni ludzie. Jestem w porządku nawet wówczas, gdy niektórym osobom się nie podobam. Mam prawo czegoś nie wiedzieć. Mam prawo odmawiać. Mam wiele mocnych stron. Mam prawo do popełniania błędów. Nie muszę być doskonały. Wierzę w siebie. Mam prawo do radości i przyjemności. Mam prawo przypisywać sobie zasługi za to co zrobiłem. Jestem w stanie osiągnąć to czego pragnę. Jestem wart miłości innych ludzi. Mam prawo robić to na co mam ochotę, jeśli nikomu nie czyni to krzywdy. Ja wiem najlepiej co jest dla mnie dobre. Mam prawo być zakłopotany, to naturalna reakcja człowieka w niektórych sytuacjach. Chcę dawać wyraz swoim uczuciom. Jestem niepowtarzalny i bezcenny.Credo: Mam prawo być sobą. Mam prawo dbać o swoje interesy. Jestem dokładnie tak samo ważny jak inni ludzie. Jestem w porządku nawet wówczas, gdy niektórym osobom się nie podobam. Mam prawo czegoś nie wiedzieć. Mam prawo odmawiać. Mam wiele mocnych stron. Mam prawo do popełniania błędów. Nie muszę być doskonały. Wierzę w siebie. Mam prawo do radości i przyjemności. Mam prawo przypisywać sobie zasługi za to co zrobiłem. Jestem w stanie osiągnąć to czego pragnę. Jestem wart miłości innych ludzi. Mam prawo robić to na co mam ochotę, jeśli nikomu nie czyni to krzywdy. Ja wiem najlepiej co jest dla mnie dobre. Mam prawo być zakłopotany, to naturalna reakcja człowieka w niektórych sytuacjach. Chcę dawać wyraz swoim uczuciom. Jestem niepowtarzalny i bezcenny.Credo: Mam prawo być sobą. Mam prawo dbać o swoje interesy. Jestem dokładnie tak samo ważny jak inni ludzie. Jestem w porządku nawet wówczas, gdy niektórym osobom się nie podobam. Mam prawo czegoś nie wiedzieć. Mam prawo odmawiać. Mam wiele mocnych stron. Mam prawo do popełniania błędów. Nie muszę być doskonały. Wierzę w siebie. Mam prawo do radości i przyjemności. Mam prawo przypisywać sobie zasługi za to co zrobiłem. Jestem w stanie osiągnąć to czego pragnę. Jestem wart miłości innych ludzi. Mam prawo robić to na co mam ochotę, jeśli nikomu nie czyni to krzywdy. Ja wiem najlepiej co jest dla mnie dobre. Mam prawo być zakłopotany, to naturalna reakcja człowieka w niektórych sytuacjach. Chcę dawać wyraz swoim uczuciom. Jestem niepowtarzalny i bezcenny.Credo: Mam prawo być sobą. Mam prawo dbać o swoje interesy. Jestem dokładnie tak samo ważny jak inni ludzie. Jestem w porządku nawet wówczas, gdy niektórym osobom się nie podobam. Mam prawo czegoś nie wiedzieć. Mam prawo odmawiać. Mam wiele mocnych stron. Mam prawo do popełniania błędów. Nie muszę być doskonały. Wierzę w siebie. Mam prawo do radości i przyjemności. Mam prawo przypisywać sobie zasługi za to co zrobiłem. Jestem w stanie osiągnąć to czego pragnę. Jestem wart miłości innych ludzi. Mam prawo robić to na co mam ochotę, jeśli nikomu nie czyni to krzywdy. Ja wiem najlepiej co jest dla mnie dobre. Mam prawo być zakłopotany, to naturalna reakcja człowieka w niektórych sytuacjach. Chcę dawać wyraz swoim uczuciom. Jestem niepowtarzalny i bezcenny.

Gość jakis facet
Wszystkie nie sa materialistkami ale niedlugo tak bedzie. Coraz wiecej ma klopoty z kasa. Materialistkami nie sa tylko te , kyore juz maja pieniadze.

Gość doktor proktor
za późno:-p dorwali mnie już studenci praktykanci.Mam teraz założna sonde doodbytniczą.Potem lewatywka i miły seksik:)

Gość doktor proktor
tak naprawde to sondy doodbytnicze i lewatywa juz same w sobie doprowadzaja mnie do orgazmu, seksik to taki dodatek zbedny 🖐️

Gość ciepły...
Wszystkie pewnie nie ,ale tak z 80% nie będzie przesadzona liczbą .

Gość beauty women
kobieta naprawdę kocha tylko dwie rzeczy, których nie da się niczym zastąpić tj: 1 dostawać pieniądze 2 wydawać pieniadze mężczyzna jest miłym dodatkiem, ale nie jest niezastapiony:)

haha mam to gdzies:P wkurza mnie wręcz cholernie jak facet obnosi sie z kasa:P zarabiam na siebie sama i jestem samowystarczalna i tak pozostanie. nie lubię nawet jak facet płaci za cokolwiek, nawet na randce:P jest mi niezręcznie, odkąd pamietam upieram sie zeby każdy płacił za siebie, albo sama płacę:P chyba jestem feministką:O:P

tylko tyle opini cos malo :O prosze sie bardziej postarac

Gość normals
Nie