Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grymasnikk

Grymasy na twarzy kochanka-zwracacie uwage w czasie sexu?

Polecane posty

Gość grymasnikk

Czy gdy uparwiacie sex z partnerem to zwracacie uwage na jego miny...... to was podnieca bardziej czy mniej, czy nawet tego nie zauwazacie

Gość unapalomablancaaaa
trudno mi zwracać na to uwagę bo przewaznie robimy to na pieska :P

Gość ja tak
moja wtedy robi minę taką jakby sie jej cos złego działo po porstu sie wykrzywia, oczy ma zamknięte wtedy nie wiem czy z nia o tym rozmawiac?

Gość ja nie zwracam
jak tak sobie pomyle to nie mam pojecia jakie miny robi moj partner.....

Gość no to prosze..
ja zwracam uwage i jego wyraz twarzy niewymownie mnie podnieca, potem wystarczy ze przypomne sobie ten widok a juz mam chec na powtorke

Gość no to prosze..
lepiej z partnerka o wyrazie twarzy nie rozmawiac, jeszcze poczuje sie dotknieta czy nie rozumiana, juz raczej sprobuj na ten wyraz wplynac, przemawiajac do niej czule czy w inny sposob, jesli wyrazu twarzy nie zmieni, to znaczy ze taki jej odpowiada

Gość dziewica jeszcze
Ludzie, przecież wyraz twarzy w tej chwili nie zależy od człowieka bo tego się nie kontroluje, nastepują skórcze ciała to i wyraz twarzy może być różny...

Gość my sie zawsze zaslaniamy
ja nie lubie zeby on na mnie patrzyl jak sie kochamy i sie czyms zaslaniam np. bluzka albo kołdra, ale czasem lubie patrzec na niego jest taki ladny , zarys jego ciala podniecajacy i jak jest tak ciemnawo wtedy sie nie zaslaniamy. czuje wiekszy komfort jak jestes zaslonieta,

ja uwielbiam patrzec na mojego Misia gdy jest mu dobrze, jest wtedy taki \"nagi\" nie tylko pod wzgledem nakrycia:) zawsze jest taki wladczy i zaborczy i w tej jednej chwili jest taki wrazliwy na wszystko, lubie tez gdy on patrzy na mnie, to na mnie strasznie dziala, wiem ze to lubi bo usmiecha sie słodko:* uwielbiam go... mrrr