Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchełka widełka

pomarańczowy

Polecane posty

Gość pchełka widełka

modny jest kolor pomarańczowy np golf jakas bluzka? co myslicie o tym kolorze?jest modny w ogóle?

Gość deeee dee
tak na kafe jest to bardzo modny kolor:p

lubie ten kolor :-) mam kilka rzeczy o takiej barwie i czuje się w nich super:-D

Gość pchełka widełka
ale w nim ładnie wyglądam, tak twarz mi sie roświetla i jest ciemniejsza jakby. naprawde nie podoba się wam? kurcze faktycznie kojarzy się z rosja:(. to co mam nie nosić?

No własnie. Bo zastanawiam się czy kupić buty zielone czy pomarańczowe? Juz sobie upatrzyłam i nie wiem które.

Gość pchełka widełka
gerda co to znaczy super? jak czujesz sie jak włozysz pomarańcz? młodziej wyglądasz? i twarz nie jest taka mdła prawda? i makijaz moze byc stonowany delikatny...

Gość pchełka widełka
zielony ciemny tez jest super. a co do butów:( moze kup granatowe?

Gość pchełka widełka
dlaczego z wolnością? mi ten kolor nic nie przypomina wolności. chodzi ci o solidarność? aaaaaaaaaaaaa ale generalnie powiedzcie co czujecie mając ubranie w tym kolorze. pomijam tu kapoki smietnikarzy bo własnie mi sie przypomniało ze i oni takie noszą kolory(co mi nie przeszkadza nosic swoich swetrów czy bluzek).

Gość oj przestańcie
pomarańczowy - wolność czarny - żałoba biały - ślub niebieski - chyba judaizm ?? zielony - nadzieja już nic nie mozna założyć, bo wszystko się kojarzy?? Noś sobie pomarańczowy, jeśli Ci się podoba :)

ale macie skojarzenia:D czuje sie dobrze w tym kolorze,jakis jego szczególnych wlasciwoscie nie zauważyłam,ale podoba mi się i dalej bede go nosic:) niech żyje wolność:P

Eee tam granatowe :o nieee... Mam czarne, biale, czerwone, beżowe no i jakie teraz? Chyba zielone jednak :) A pomarańczowy kolor tez lubię.

Gość pchełka widełka
myslałam ze wypowiedzą się osoby które znają się na modzie czy modny ten kolor jest i komu pasuje a tu jakies dziwne teksty typu porównania do wolności czy do śmietnikarzy. A ciort z tym.

Gość ale macie
problemy :-0

Gość pchełka widełka
załozyłam pomarańczowy golf ładnie mi w nim, jakis dodatek z biżuterii brązowy i gustownie wygląda. Twarz taka swieza się wydaje, a u cieie?kurcze ale czy to modny kolor teraz? czy nadal te turkusy i brązy są modne?

Gość Julia Tymoszenko
Mi się kojarzy z szeroko pojętą holenderską mandarynką :-P

mi też ładnie:-) a modny chyba jest,zreszta wole ten kolor od brazu i turkusu,który jest wszedzie:-D

Gość pchełka widełka
jeszcze nikt nie pomylił mnie ze smietnikarzem:D

Gość pchełka widełka
turkus tez ładny ale kiedys mi sie nie podobał. jak się zestawi dobrze modne kolory modne ciuszki to kazdy kolor jest ładny. uwielbiam rózowy (nie jaskrawy), cytrynkowy, kawa z mlekiem....każdy ma sw oj urok.

masz racje,ale jak dla mnie za dużo tych brązów wszedzie:O oprucz pomaranczowego bardzo lubie szary!

Gość pchełka widełka
szary tez i błekitny ładny ecri......zielony zgniły i seledynkowy ...zalezy oczywiście od materiału, musi byc modne ubranie i modny kolor nawet sraczkowaty. wtedy wszystko ładne jest. lubisz rózowy i niebieski taki błekitny?

w różowym niekrórzy ładnie wygładają:) a niebieskie niestety to nie mój kolor 😭

Gość kubeł jejek
a skąd człowiek wie czy to jego kolor czy nie jego? mi sie wydaje ze w kazdym wyglądam dobrze i w zielonym i pomarańczu i niebieskim, a nawet żółtym i czerwonym czy rózowym. Super kolorki. Czy patrzy się na twarz i włosy? jak mam opalona skórę to wszystko mi pasuje tak myslę.

to masz fajnie:) u mnie widać,ze w niebieskim gorzej wyglądam:) ps.też nie jestem blada:-D

ja lubie czarny :P i jest mi w nim dobrze !!!!!!

Gość pchełka widełka
czarny jest ponury. a w białym wygladam na bielszą mimo iz tez mam skórę nieco opaloną. Ja myslę ze i mi w kazdym kolorze jest do twarzy: bardzo lubie tez czerwienie i inne fajne kolorki. czemu towbie zle w niebieskim? ale takim wiesz delikatnym jaśniutkim to ładnie.

Gość piekna lola
modny nie modny jest twarzowy