Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baby girl

Czy myslicie o kimś z forum , jak nie jesteśnie na kafeterii?

Polecane posty

Z Historii miałm 4 :). Zadałam pytanie , nie napisałam ,że to Ty. Pamietam jak zareagowałaś jak pisałam ,że nie mam białego męża.Dlatego się pytam.:)

Cieciowa - a wiesz, że piłem niedawno \"Obolona\"? Bardzo dobre! Takie pszeniczne...

Gość pytanie do kseni
za daleko wyszlam po prostu w interpretacji Twojej stopki- stad moje pytanie. Idei patriotycznych przyznam nie bralam pod uwage :)

Hitler też mówił, że nie chce wojny wcale Czemu ciągle mówisz do mnie per \"ty pedale?\" :-o

Ja Cię nie obraziłam , tylko zapytałam Ksenia. Nie chodzi o naukę historii , a wypowiedzi choćby wc-premiera Giertycha , który się patriota zwie.:O A i dużo przykrosci mnie w Polsce ze strony tych \"patriotów \" spotkało. Nie oceniaj czyjegos poziomu edukacji , jak nie masz o tym pojecia.

Teraz chyba sie cos Tobie poje :) bało , bo nigdy się na temat Amnesty International nie wypowiadałam , ani na tym forum , ani na żadnym innym.:)

Kirdi, masz szanse na ponowne spozycie - gdzies na przelomie czerwca i lipca :D ... ale bys musial na dworzec sie tostac po nocy :D:D:D uciekam stad, bo jeszcze reka patriotyczna sie omsknie przypadkiem ;)

Gość Arbiter Elegantiarum
Proszę nie kląć. :-o

Na szczęście mam je blisko. Jest do kupienia w Poznaniu. :-) No leć już, leć ;-)

Gość skin z Wałbrzycha
bardzo sie cieszymy że pojawilo się tutaj "OI!" z tm okszykiem na ustach bijemy żuli, murzynów i inne luckie śmiecie! OI!

No to świetnie Ksenia:) Tak mi się kojarzy , bo dotychczas tylko takich poznałam . Ale bardzo się cieszę ,że takie poglądy masz, bo to znaczy ,że mądra z Ciebie babka :).

Gość pytanie do kseni
Kseniu troche Cie chyba ponioslo :) Carrie tylko zapytala - bo wiesz, ze czasem zdarza sie na kafe przypisac komus cudze slowa :) taka jest juz tego forum specyfika:) Mnie zdziwila ta stopka i ten patriotyzm Twoj - z tego wzgledu, ze zawsze kojarzylam Cie raczej z ideami anarchistycznymi :)

Gość puciolek
mysle o sobie :classic_cool:

Ano tak... \"syndrom Lao Che\". :-D Miałem to rok temu. No i co najbardziej? Bo mi \"Czerniaków\".

Gość Hondon
Ta Ksenia to jakaś stara " Wyga" o wypaczonym poglądzie.

Gość pytanie do kseni
coz kseniu, to w takim razie pozostane hipokrytka ;) Wcale nie zmieni to jednak tego, ze jestem Polka a przede wszystkim sie nia czuje :) Tozsamosc narodowa to nie to samo co patriotyzm. Carrie to ma dopiero silnie ugruntowana tozsamosc narodowa :) Jest daleko od kraju a jednak siedzi na polskim na forum ;) Jesli chodzi o Szacunek dla kultury ,sztuki, jezyka - to mozna go miec i dla "wroga"...Wiekszosc Polakow negatywnie jest do Rosjan nastawiona a w Dostojewskim sie nadal zaczytuja :)

Pytanie do Kseni :D Nasuwa mi się taka sentencja z filmu \"Crash\" po polsku chyba "Miasto gniewu". \"You think , you know who you are? You have no idea!\":)

Gość pytanie do kseni
Dobry cytat Carrie :D Wracajac do tematu topiku to ja najczesciej mysle o Lauren :O Teraz tez bo zastanawia mnie gdzie sie ta lajza dzis podziewa :P

Gość Hondon
ksenofaryna to facet z bujną przeszłością. Co prawda inteligentny i marnuje się tu na forum. Kobietka poświęciłaby swój czas na inne zajęcia a nie 24 godz. siedziała tu na kafe i to prawie na wszystkich topikach. Jest to emeryt, który dużo przeżył i ma swój pogląd na wiele spraw. Chyba jakiś emerytowany nauczyciel, albo historyczny harcerz. Czuwaj!

Gość Hondon
ksenofaryna to facet z bujną przeszłością. Co prawda inteligentny i marnuje się tu na forum. Kobietka poświęciłaby swój czas na inne zajęcia a nie 24 godz. siedziała tu na kafe i to prawie na wszystkich topikach. Jest to emeryt, który dużo przeżył i ma swój pogląd na wiele spraw. Chyba jakiś emerytowany nauczyciel, albo historyczny harcerz. Czuwaj!

Gość pytanie do kseni
Hondon Wyobrazasz sobie 80-letniego harcerza sluchajecego Lao Che ? :O Ja ostatnio myslalam tez o niejakmi Bugerze :D Jemu tez sie wyjechalo 😭

Gość a kto zboczyl w
czemu zolzie i czemu o mnie juz nie myslisz he?

Obie chyba zboczyłysmy:O Dobra, przyznam się(tylko dlatego ,że jestem pod wpływem %). Byłam zazdrosna:O, ale juz nie jestem :) i nie myslę .

Gość a kto zboczyl w
hmmm, a o co bylas zazdrosna:O przeciez znam go duzo dluzej niz ty

Jezus, ile razy jeszcze to usłyszę, (albo przeczytam:O) :O.?! Najpierw od niego , teraz od Ciebie .Nie załamuj mnie :(