Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewolnablogonetpl

Jak często marzysz o silnym władczym mężczyźnie?

Polecane posty

Ile z Was czasem marzy o spełnieniu najskrytszych pragnień? I o silnym mężczyźnie, który jest tak opiekuńczy, władczy i silny, tak wartościowy, że nawet nie sądziłaś, że może dać Ci to wszystko?

Gość brzydki nieśmiały i słaby
Każda o takim marzy.

Gość smiech to zdrowie
ja myśle o takim jednym;)

Gość mój jest taki
dobry, troskliwy, choć stanowczy i typ macho, jest opiekuńczy i traktuje mnie jak księżniczkę przy czym jest samodzielny, czasem wyręcza mnie w obowiązkach, np. zmywa czy gotuje jak się źle czuję czy jestem zmęczona- to mój skarb bezcenny i nie oddam go nikomu... czasem myślę że recepta na takiego super faceta to długa smycz i dobry sex ;) sprawdza się :D

zaproszenie kolezanki na trójkąta i dawanie wolnych wieczorów na piwo z kumplami hahahahahaha

Gość mój jest taki
nieeee no co wy... długa smycz to poprostu nie zrzędzenie: gdzie byłeś, gdzie idziesz, co jutro robisz itd., jak chce to sam powie- i mówi, chodzi o to żeby nie czuł się ograniczany a nie żadne tam trójkąty on jest bardzo konserwatywny bo kiedyś go laska zdradziła i jest przeciwny tego typu seksieniu, wolimy urozmaicać sobie w inny sposób- odrobina fantazji zamiast po przerobieniu podstawowych pozycji zabierać się za nowy towar... przecież to takie nędzne

Gość literatka
ja marze o intelektualiscie... takim co za ksiazkami swiata nie widzi a ja bylabym tylko takim przecinkiem... wiec niby tez marze o macho... ale macho intelektualnym -)))) moze tacy jeszcze istnieja?

że tacy faceci są ja jestem jednym z nich!!! zawsze jak probowałem nawiązac kontakt, to nie wypalalo bo one uwazają mnie za szytwniaka i takiego Ważniaka ze Smerfów xo tylko chodzi i sie madrzy. niestety podryw na wiedze sie nie udał. może podrywałem w nieodpowiednim srodowisku? naprawdę Cię to kręci? Może sie jakoś zgramy?

Gość literatka
zgranie sie? to brzmi ciekawie... ile masz lat? to jedyne pytanie, ktore sie dla mnie liczy...

Gość całe życie

Gość literatka
fakt, ze kocham sie w Gombrowiczu... ale to niczego nie zmienia w swietle Markiza, ktorego chuc praktyk wybaczyc Ci gotowam jezeli czytales w oryginale (sic!)

Gość literatka
uprzejmie prosze w pracy mi nie przeszkadzac. konstatuje, ze owszem a) przecinkow nie stawiasz b) batem chcesz swistac i dalej, w konkluzji a) jak sie ambicja wyrzezbisz to porozmawiamy b) milego popoludnia. z wdziekiem "pa".

a ja mam właśnie takiego faceta... kiedy trzeba opiekuńczy, dobry i troskliwy... kiedy indziej stanowczy i potrafiący przywołać mnie do porządku (bo czasem trzeba ;) )... a w łóżku jest władczy, silny, męski... wymarzony! a potem zasypiam słodko wtulona w jego wspaniałe silne ramiona... po prostu bajka :D

Ale czy to zawsze wiadomo wszystko na pierwszy rzut oka? Clark Kent w roli dziennikarza, nieporadnego, w okularkach, z rozsypującymi mu się bezładnie kartkami maszynopisu, a za chwilę świetnie zbudowany, pełen wspaniałych mocy, uwielbiany przez kobiety i nie tylko Supermen... :D

Gość a ja to tak sobie tylko
a ja marze o takim, co mnie chwyci mocno w ramiona, wykreci rece i powali nakolana... i bedzie calowal mocno i gleboko

Ja mam silnego faceta z mocnym charakterem. I uwazam ze kazda kobieta tak naprawde o takim marzy, kobiety nie sa szczesliwe z mezczyzanami slabszyni od siebie- to nie wróży dobrze związkowi. Bardzo podoba mi sie sposób na takich extra-idealnych facetów długa smycz i dobry sex:) święta prawda bo to się sprawdza :)