Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewolnablogonetpl

Jak często marzysz o silnym władczym mężczyźnie?

Polecane posty

A Ty Krzysztofie? Pragniesz czego? Czy kobiety, która będzie dla Ciebie wspaniałym partnerem we wszystkich sferach życia, będzie wierna, lojalna, kochająca i umiejąca pokazać,jak wiele dajesz, czy też będzie kimś, kto będzie prał, gotował, dawał nazywać się Małą lub Małym i będzie daleko od Ciebie o tysiące mil świetlnych?

Gość sterczacy
krzysztofie wszechwiedzacy czy ty wiesz jak sie mylisz gdy piszesz jakbys wiedzial kim niewolna jest? czytales o niej?

Gość uległy Krzysztof
:P ja chce kobietę normalną , niezmanierowaną a przedewszystkim odpowiedzialną partnerkę która zaufa mi a ja jej....reszta sie ułoży

No, Sterczący, spoko. Znam swoją wartość i potrafię obronić siebie i inne kobiety, które wiedzą o co chodzi w życiu. Ale i tak dziękuję :D

Gość sterczacy
no problemo ide dalej czytac

Gość uległa Krzysztofka
hehehehe., no to fajnie, że teraz własnie mówisz, że Ci co mają ochotę być zwyczajnie zajefajnymi parkami, są tymi nie wiedzącymi niz o życiu i seksie i oddaniu bez obroży:P tak zacięcie mówisz, że każdy ma prawo do własnych upodobań, a właśnie starasz się weprzeć że niewolnica to ktoś ponad inne kobiety, śmieszne!:D Jednak, zastanów się dlaczego tak mało tutaj kobiet:D, bo większość widzi piękno w byciu nie panem i suczką, a kochanym i kochaną, parterką i partnerem, mającymi czasem osty seks a czasem namiętny, ot ta cała filozofia:)

Gość uległy Krzysztof
hmhmmmm a ja wam powiem tak...spotkalem juz wiele kobiet i szczerze żadna nie wiedziała kogo chce:| jak byłem dobry kochający to konczyło sie dlatego ze nie byłem twardzielem:| jak chciałem być macho twardziel to znowu sie odwidywało w druga stronę:| dlatego wole kobite która nie ma takiej huśtwaki wymagań:| oczywiście raczej nie jestem typem macho wiec na dłuzszą metę raczej bym się męczył z kobitka z takimi wymaganiami woel wiec babeczki uległe jak ja:P

Gość sterczacy
czytam i czytam niewolna naprawde masz takie momenty bliskosci z twoim facetem ze to prawie albo doslownie telepatia?

Gość uległa Krzysztofka
sterczący, telepatia, hehehehehe, dobra, już nie będę, idę :D TELEPATIA, HEHEHE

Gość sterczacy
o wszedlem i widze wypowiedz krzysia to stary masz takie problemy ktore znam tez tak mialem ale wazne rzeby byc soba to jest wazne piatka

Krzysztofie drogi, jeśli faktycznie takie kobiety spotykałeś, co się często zdarza, bo życie to nie bajka i ludzie są różni, to bardzo się cieszę, że spotkałeś Twoją Kochankę, z którą tak dobrze się rozumiecie. To przeciez najważniejsze :D

Sterczący :). Telepatia? Hmm... tak... to dziwnie brzmi oczywiście, ale na świecie jest wiele bardzo dziwnych rzeczy. Na przykład intuicja jest dziwną rzeczą, a większość kobiet ją posiada. Więc... hmmm....

Gość uległy Krzysztof
Aktualnie jestem sam:P i nie narzekam....szukam szukam.

Gość sterczacy
no niewolna chyba przesadzasz zeby zwiazek mogl tak zblizyc dwie osoby? zeby byla taka jednosc? zaczynam nie wierzyc w to co czytam

Gość uległa Krzysztofka
DAM SOBIE RĘKĘ OBCIĄĆ ŻE TE TEKSTY STERCZĄCEGO PISZE SAMA NIEWOLNA:P

Gość sterczacy
bez czepiana sie niewolna a tobie ulegla to reki nie bede obcinal szkoda sie brudzic

Gość uległy Krzysztof
Krzysztofko Krzysztofko :P tu są Krzysztof i Krzysztofka;)

Gość uległy Krzysztof
A gdziez to uciekasz niewolnico:P nie zostawiaj nas ;( utnie sie temat i nie zostane sławny:(

Gość sterczacy
a ten megaorgazm o ktorym piszesz niewolna? to jak dlugi byl?

Gość sterczacy
ty ulegla i slawa? buehaha

Gość sterczacy
niewolna przeczytalem prawie calosc swietne choc nadal nie wiem czy to fikcja czy przezylas to wszystko daj znac jak tu bedziesz mam pytanie do ciebie

Gość uległy Krzysztof
maup :P:P:P:P:P zle z toba :>

Gość uległy Krzysztof
heheh mój prywatny podszywaczu MAUP-ie ty też tu?

Gość uległy Krzysztof
nie jestem twoja własnościa :P ja tylko ..........ehhhhhhhhhhhhh......nudzi mnie to mam nadzieje że ciebie wkurzyłam :> i zacząłeś troche myśleć :P spadam;)