Petitka 0 Napisano Maj 10, 2006 Witam, mam pytanie przede wszystkim do mieszkanek Lodzi lub okolic. Ile placicie za Novynette i gdzie w Lodzi mozna go kupic najtaniej? Bede wdzieczna za odpowiedz.Z gory dziekuje i pozdrawiam Was wiosennie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izabel_1983 Napisano Maj 10, 2006 Polecam apteke uniwersytecka w PALMIE na Rewolucji 1905 r. Ja płace tan 24 lub 24.40 i to jest najtaniej jak się spotkałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Petitka 0 Napisano Maj 10, 2006 Dziekuje Ci bardzo za pomoc!Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagunia89 0 Napisano Sierpień 20, 2008 ja na retkini płace 21zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bla bla de Napisano Wrzesień 19, 2008 słuchajcie dziewczyny w internetowej sieci aptek dbam o zdrowie mozna kupic novynette za 21,43. Wcalej Polsce tych aptek jest mnostwo!!!! polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach