Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Piękny widok sřaki tak

Byłem w zabce ale mi testosteronu skoczyl huh

Polecane posty

Przed chwilą, Miecz napisał:

Serio? Bo? Wspomniałem o Twoim alkoholiźmie? To społeczna choroba. Nie wstydź się. Zawsze powtarzam, że fora dla alkoholików to złe miejsce. Łatwo ich odpalić i zapiją.

Wez się już nie kompromituj żenujący dziadzie. Te twoje 'argumentny' jak nie wiesz co powiedzieć są kompletnie bez sensu. 

3 godziny temu, draże korsarze napisał:

Ciekawe ile takich psycholi jest wśród nas i nawet nie wiemy stojąc sobie w Żabce. Aczkolwiek na szczęście po tobie raczej widać zes creep, klejący od brudu itd. Chociaz tyle 

Ja to czysciutki jak z matrixa spa miałem wczoraj czyli jestem łysy po pilingu i wgl

Przed chwilą, Piękny widok sřaki tak napisał:

Ja to czysciutki jak z matrixa spa miałem wczoraj czyli jestem łysy po pilingu i wgl

Lepiej wróć do niemycia sie żeby społeczeństwo miało jakis sygnał ze to może być Pękalski 

6 minut temu, salix napisał:

Jesteś tak toksyczny i kłamliwy że nikt ci w tym nie dorównuje jesteś definicja toksyczności i zakłamania.

Tym mi naprawdę nie ubliżysz. Zaczynasz się miotać i zwiększać asortyment epitetów. Wiesz o czym to świadczy? Twojej słabości.

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Lepiej wróć do niemycia sie żeby społeczeństwo miało jakis sygnał ze to może być Pękalski 

Niestety muszę trzymać ostro higienę bo dentysta i stypiara heblowania co zrobić 

Mieczu zanudziłeś mnie. 20 powiadomień z rzędu mam od ciebie, a tam mocne posty w stylu jesteś głupia i ze moje emotikony są zdenerwowane + masa innego pustosłowia. Starzejesz sie 😃 

Edytowano przez draże korsarze
  • Haha 1

25 minut temu, KróliczekZły napisał:

Swoją drogą po miesiącu przeżywania filmu "Dom dobry" i pisania o nim każdemu, kto chciał lub nie chciał czytać, spodziewałam się od Madzi sążnistej recenzji po nareszcie jego zapowiadanym obejrzeniu 😉 A tu cisza jak makiem zasiał?.. . Może coś przegapiłam? A może to jednak prawda, że niektórzy potrafią zmyślić nawet kino 😉 

Kafe to matrix, trzeba się z tym pogodzić.

• Thanks 1

3 minuty temu, salix napisał:

Wez się już nie kompromituj żenujący dziadzie. Te twoje 'argumentny' jak nie wiesz co powiedzieć są kompletnie bez sensu. 

Dziesięć kroków? Pamiętasz je? Jeszcze ani jednego argumentu nie użyłem. Póki co daję Ci szansę wypowiedzieć się. Nie ma w tym tak bardzo kochanych argumentów, a są tylko epitety. Nie ma merytoryki, może poza jedną. Jesteś alkoholiczką.

• Haha 2

Dziesięć kroków? Pamiętasz je? Jeszcze ani jednego argumentu nie użyłem. Póki co daję Ci szansę wypowiedzieć się. Nie ma w tym tak bardzo kochanych argumentów, a są tylko epitety. Nie ma merytoryki, może poza jedną. Jesteś alkoholiczką.

Miecz walnij sie na tapczan i sie prześpij. I te rady alkoholików do siebie zastosuj bo sie kompromitujesz 😄

• Haha 1

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

Mieczu zanudziłeś mnie. 20 powiadomień z rzędu mam od ciebie, a tam mocne posty w stylu jesteś głupia i ze moje emotikony są zdenerwowane + masa innego pustosłowia. Starzejesz sie 😃 

Wiesz jak jest z nudą? Słowo wytrych. Dobrze, że Ty piszesz zabawnie. Średnia wychodzi na plus. Czego więcej chcieć?

1 minutę temu, Miecz napisał:

Tym mi naprawdę nie ubliżysz. Zaczynasz się miotać i zwiększać asortyment epitetów. Wiesz o czym to świadczy? Twojej słabości.

Doprawdy ja sie miotam? Przecież to ty  zawsze ale to zawsze jak nie masz nic do powiedzenia, to wyciągasz swoje koronne argumenty z gatunku nikt cie nie lubi, masz problem z alkoholem itp. 😄

Przed chwilą, salix napisał:

Doprawdy ja sie miotam? Przecież to ty  zawsze ale to zawsze jak nie masz nic do powiedzenia, to wyciągasz swoje koronne argumenty z gatunku nikt cie nie lubi, masz problem z alkoholem itp. 😄

😂😂😂

Jak w przedszkolu 

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Miecz walnij sie na tapczan i sie prześpij. I te rady alkoholików do siebie zastosuj bo sie kompromitujesz 😄

Po prostu nie wiesz o czym piszę. A jak człowiek inteligentny nie wie, to milczy. Od godziny robisz z siebie głupka. Mnie to bawi, ale nie aż tak bardzo bym nie poprosił, żebyś sprawdziła, czy nie ma Cię w sąsiednim pokoju.

2 godziny temu, RC + napisał:

To mówisz, że ci mały w portkach stanął jak mówiłeś babie szukającej papierosów na półce... "w lewo bardziej, o tam wyżej..."

Hmm... zastanawiające.

Tytoniu ona musiala kucnac dobra faza huh

1 godzinę temu, KróliczekZły napisał:

Jaka szkoda, że dewianci tacy jak leżak albo oblech z tira nigdy nie molestują tych, które tak bardzo na to czekają...

A kto by chciał jakieś grazyny spasione fuj

1 godzinę temu, draże korsarze napisał:

rozumiem ze Pękalski któremu ‚uderza testosteron’ w tak ‚popiepszonej ero sytuacji’ jak podawanie przez ekspedientkę towaru jest w twoim swiecie zayebista norma a kazdy komentarz jak obleśny jest ten post i ten mental chorego zwierzęcia to niepotrzebne wywyższanie 😃 aha. To wiele mowi również o tobie

najlepiej pogłaszczmy sie wszyscy po głowie, każdego wykolejenca, dla dobra Kafe atmosferki 

Tak myślę że to norma badania naukowe dowiodly że testosteronu rośnie u mężczyzn nawet jeśli samica jest tylko w pomieszczeniu 

Pobrano próbkę śliny 

Wpuszczono atrakcyjnom samice 

Pobrano próbkę śliny po kwadransie

Testosteronu w górę 

2 minuty temu, salix napisał:

Nie mam nigdy koronnych argumentów, bo to śmieszne. To raczej Ty nie wiesz jak merytorycznie odpowiedzieć. A podobnież tylko takie rozmowy lubisz.

1 minutę temu, Piękny widok sřaki tak napisał:

Tytoniu ona musiala kucnac dobra faza huh

A z wyglądu chociaż dobra?

Po prostu nie wiesz o czym piszę. A jak człowiek inteligentny nie wie, to milczy. Od godziny robisz z siebie głupka. Mnie to bawi, ale nie aż tak bardzo bym nie poprosił, żebyś sprawdziła, czy nie ma Cię w sąsiednim pokoju.

Kr/etynie po pierwsze to mylisz użytkowników 😃 skoncz już pisać o inteligencji i ludziach inteligentnych co powinni robić bo sam do nich nie należysz co widać na załączonym obrazku😃 jaja opadają naprawdę 😃

po 2 oskarżanie poetki o alkoholizm to kolejne twoje sqrwysynstwo.

skoncz z ta obsesja alkoholizmu u innych bo jedynym alkusem potwierdzonym tutaj jesteś ty wiec zakończ już ten festiwal zenady i hipokryzji 

• Like 1

2 godziny temu, bocibot napisał:

uf to ciezki kawałek chleba pracowac w sklepach z pijakami pewnie i wszelaka obsługa człowieki

No wyobraź sobie ona tam jeszcze jest za ladom od rana huh masakra 

Jem sobie ponczka z Żapki do kawy (też byłem). Nie, nie kazałem ekspedientce robić wygibasów 😆 

Edytowano przez RC +

3 minuty temu, draże korsarze napisał:

😂😂😂

Jak w przedszkolu 

Twój poziom trudno przebić. Zawsze się wpier/dolisz w środek rozmowy z stwierdzeniami: Miecz to..., Qwerty to... Stwarzasz przedszkole, więc nie dziw się.

3 minuty temu, Miecz napisał:

No niech ktoś powie że to dziadzisko jest normalne.😄 Alkoholizm to chyba jedyny temat w którym masz coś do powiedzenia ale nie wiem o czym do mnie mówisz pijusie.

Kr/etynie...

Na tym poprzestanę. Pa👋

1 minutę temu, RC + napisał:

Jem sobie ponczka z Żapki do kawy (też byłem). Nie, nie kazałem ekspedientce robić wygibasów 😆 

A skoczył ci testosteron w tej ‚popiepszonej sytuacji’? 

13 minut temu, draże korsarze napisał:

Dobrze że tu od razu widać po nicku piękny widok sraki tak 

3 minuty temu, Miecz napisał:

Nie mam nigdy koronnych argumentów, bo to śmieszne. To raczej Ty nie wiesz jak merytorycznie odpowiedzieć. A podobnież tylko takie rozmowy lubisz.

Na co ja ci mam merytorycznie odpowiedzieć,  na to ze według dziadka miecza jestem alkoholiczką której nikt nie lubi? 😄

1 minutę temu, Miecz napisał:

Twój poziom trudno przebić. Zawsze się wpier/dolisz w środek rozmowy z stwierdzeniami: Miecz to..., Qwerty to... Stwarzasz przedszkole, więc nie dziw się.

Aha myslalam ze to salix ci sie zawsze niewygodnie ‚wpjerdala’ ale ciesze sie ze to teraz ja sie wpjerdalam między ciebie a wpjerdalajaca sie salix😃

Ale ty sie dzisiaj miotasz, nawet jak na ciebie wybitnie jesteś nieporadny. Może naprawdę wytrzeźwiej.

Nie, bo po pięćdziesiątce sprzedająca. 

3 minuty temu, draże korsarze napisał:

Ja to po cyckach czuje testosteronu bo się robiom jakbym serie zrobił na klate 

No klata wygląda dużo lepiej od razu po zdjęciu koszulki a się zawsze rozbieram w inne ciuchy domowe jak wrócę 

1 minutę temu, salix napisał:

No niech ktoś powie że to dziadzisko jest normalne.😄 Alkoholizm to chyba jedyny temat w którym masz coś do powiedzenia ale nie wiem o czym do mnie mówisz pijusie.

Problem w tym, że ja akurat doskonale rozumiem. To tylko forum. Każdy z nas pozostanie na swojej pozycji. Twoi ewentualnie "wrogowie" już wiedzą jak się zachowasz. I to był mój cel w tej merytorycznej dyskusji. A kim naprawdę jesteś? A kogo to obchodzi? Ważne co piszesz w tych merytorycznych dyskusjach i jak się zachowujesz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się