Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie fair

Jestem kobietą. Poczułam się jakby ktoś mi dał w morde!!

Polecane posty

Gość migotka31
tak kapciuszek ty jestes na pewno super specjalistką od wychowywania dzieci i wszystko wiesz najlepiej! Akurat takie opowiedzenie o podpaskach jakie wyjasniłas na pewno wystarczy 9 letniemu dziecku ,które własciwie pyta o takie sprawy codziennie bo niby sie wytłumaczy ale zaczynaja to byc takie ciekawe sprawy ze pyta non stop.wytłumaczenie jakie sugerujesz wystarczało kiedy dziecko miało 3 latka!!!! to jest moje prywatne zdanie i po prostu nie podoba mi sie puszczanie takich reklam !

Gość kiełbaska na gorąco
dzieco 9 letnie juz wie co to jest podpaska jakbys chciała wiedziec - chybaze twoje nie wie. ja to miałam okres w wieku 11 lat a moja siostrzenica ma 9 lat i juz wie co to jest i tez czeka na okres. Myslisz ze chłopcy nie wiedzą? zaraz wyczuja ze na wfie dziewczyna nie ćwiczy - oni wiedza lepiej niz ci się wydaje. kapciuszek jestes mądra i popieram ciebie. pamietam jak w podstawówce chłopak znalazł podpaske i rzucał nią w dziewczyny- napewno wiedział co to bo sie nabijali śmiali z tego.

Gość kapciuszek
a skąd mam wiedziec ile lat ma twoje dziecko. Skoro mu zabraniasz oglądac reklam w Tv to musi byc małe. Bo 9 latek wie więcej niz ci się wydaje.

Niezbyt dobrze poinformowana: widziałaś sklep spożywczy w państwie Watykan ? ;) Tili: no widzisz masz Tesco, to po cholerę te zakazy ? Idioci.

Gość migotka31
oczywiście ,że moje dziecko jest uswiadomione w tych sprawach jednak uważm,ze takich reklam jest stanowczo za duzo!reklamy są dla tepych ludzi , którzy mie maja własnego zdania i tak jak barany ,tępo pdążają za wszystkim co zobaczą!

Gość tili
Migotko ja od przedszkola wiedzialam co to okres :O Wtedy kobiety jeszcze waty uzywaly. Nie wiem jak to sie stalo- ale wscibska bardzo bylam i mama musiala mi to wyltumaczyc...Nie zdeprawowalam sie przez to, nie uwazam zeby to bylo w jakis sposob ohydne... To tak samo naturalne jak ciaza i porod...Ciazy sie chyba nie brzydzilas :O

Gość migotka31
wyobraż sobie,ze niczego sie nie brzydze i zarówno ja jak i moje dzieci zostalismy szybko uswiadomieni tylko dlaczego co chwilę telewizja serwuje nam takie niesmaczne rzeczy w porach ,bajek , czy filmów ?? Na prawdę nie mam przyjemności ciągle słuchac o bólach brzucha i wygodzie noszenia tych czy innych podpasek lub tamponów ???

Gość HANKA Bakuła
a kupki lubisz wąchac bachorów?

Migotka biznes to biznes. Nawet jak olewasz reklamy to widząc na półce podpaski kilkudziesięciu producentów wybierzesz te z reklamy ,a nie inne. Zapamiętujesz obraz i tym się kierujesz czy to ci się podoba czy nie. Nie mam nic przeciwko reklamom piwa, podpasek czy gumek jeśli są serwowane w odpowiednich proporcjach czy porach dnia. Inną sprawą jest chory zakaz którego wogóle nie popieram.

Gość HANKA Bakuła
a moze więcej reklam korektorów do oczu? nie ma wyboruu w tej Polsce. same chłamy od Astor czy Rubinstein.:O oburzona jestem i te podpaski takie cienkie...

jakoś nie przypominam sobie podobnego zakazu, gdy przyjeżdzał do nas nasz Rodak, zresztą wątpię, że Papieża interesują reklamy tamponów:o no ale tak to jest, jak się żyje w kaczylandzie...

Gość tili
dla mnie Migotko niesmaczne jest pokazywanie Romana G., Andrzeja L. czy braci K. Oni mi dopiero psuja wrazenia estetyczne :O Nikt jakos nie pomyslal o tym zeby zabronic pokazywania tych panow w trakcie wizyty papieza...

Gość tili
hemoroida Ja mam watpliwosci co do tego czy Wierzejski w ogole posiada mozg :O

Gość a ta kz innej beczki
moja siostra twierdzi że Giertych to najlepiej reklamowany środek antykoncepcyjny. I ja sie z nią zgadzam, i powinni przestać go pokazywać w tv. bo takich rzeczy nie powinno się ptrzecież reklamować:P

Gość tili
a ta kz innej beczki To prawda- w ciazy zawsze jest ryzyko jakiejs mutacji i potem sie rodza takie Romany :O Normalne dzieci teraz tez zagrozone- bo w szkolach niedlugo Giertychjugend powstanie :(

aaa, to moze dlatego mamy coraz mniejszy przyrost naturalny :) Za często pokazują ich w telewizji. Jak tak dalej pójdzie to w ogóle przestaniemy się rodzić.

Gość i tak oto wypowiedzi till
upewnily mnie ze wrecz TRZEBA reklamowac srodki antykoncepcyjne aby wiecej Romusiów G. na swiat nie przychodzilo :D :o

sama sięzastanawiam- luby chce mieć potomka- ale tak patrząc na Giertycha- nie wiem czy nei za duże w tych czasach to ryzyko:P

Gość tili
a ta kz innej beczki no wiesz, zawsze jeszcze mozesz sie "zapatrzyc" na Leppera ;)

okropne :P

Gość upp

Gość HANKA Bakuła
ciszej prosze - ludzie - nie widzicie ze dochodzę?.............co za chołota

Gość HANKA Bakuła
ciszej ...........prosze - ludzie - nie widzicie ze dochodzę?.............co za chołota

Gość tili
Haniu slowo dochodze jest niepoprawne politycznie- teraz sie powinno mowic mniej wiecej tak " i splynela laska do jej lona i w stan blogoslawiony (da Bog) wprowadzila"...

Gość i będą z tego
nowi czciciele poprawnej wiary, i Giertych zostanie powielony