Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włochata

najsilniejszy krem do depilacji ?

Polecane posty

Gość włochata

Jaki krem polecacie? Mam chyba strasznie mocne włosy, na nogach depiluję depilatorem elektrycznym, na rękach jakimkolwiek kremem do depilacji, tyle że one same nie wypadają ale są osłabione mocno więc, nakładam krem, spłukuję wedlug instrukcji i "działąm" depilatorem elektrycznym.. Ale pod pachami i okolice bikini?? o depilatorze elektrycznym nie ma mowy, chyba bym umarłą z bólu, a kremy nie działają, może znacie jakieś kremy o mocniejszym działąniu, niż te powszechnie reklamowane??

nie wiem jaki moze byc najsilniejszy:O ale wiem ze kiedys na promocji kupiłam pianke do depilacji rossman (w sprayu) i była ok (naprwade działała):-) to było jakiś rok temu:D

aha zapomniałam dodać,że kremy też na mnie :) słabo działałąy:-)

Gość może nakładasz za cienką
warstwę kremu? krem powinien grubą warstwą przykrywać wszystkie włosy. zawsze możesz potrzymać krem kilka minut dłużej niż pozwala producent; ja tak robię.

najskuteczniejsze są Veet, Bielenda, Pollena-Malwa.

Gość A ja dziś użyłam
kremu do depilacji z rossmanna, właśnie na okolice bikini, między pośladkami itp. gdzie od golenia mam mocne włosy i byłam w szoku, kremik za 6 zł usunął mi idealnie, bez podrażnień wszystkie włoski, a trzymałam go 10 min. co jest dla mnie takim średnim wynikiem. Nazywa się Isana. Nie mylić z takim pomarańczowym, ten jest w zielonym opakowaniu. Polecam, bo nawet nie śmierdzi bardzo. Same plusy.

no właśnie, bardzo średnim wynikiem, ja tam wolę trzymać 3 min. :) szkoda czasu na zabawy z kremami, które potrzebują 10 czy nawet 15 min., życie jest za krótkie, żeby je spędzać z kremem do depilacji na skórze ;)

ja lubie vanity expert z bielendy. ma ladny zapach a wloski schodza jak doslownie plastikowa łopatką się przeciagnie po piance :)

Gość gość
Używajcie wosku do depilacji HB - będzie dużo lepiej, cera powinna wyglądać normalnie, zdrowo, problemów nie będzie. Depiluję się woskiem od dłuższego czasu, robię to coraz rzadziej, a nogi mam delikatne. Myślę, że to kwestia systematyczności i pilnowania stosowania tych samych kosmetyków.

Gość gość
Hm nie wiem jaki jest najsilniejszy na rynku, wiem za to jaki u mnie się dobrze sprawdza i jak chcesz to sobie kup od Bielendy Vanity Gładkie ciało - on jest z D-Panthenolem więc nie robi podrażnień a włoski świetnie usuwa