Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metamorfoza1

KONIEC Z BALEYAGEM! JAK WRóCIC DO BRąZU???

Polecane posty

Gość metamorfoza1

MAM BALEYAGE W KOLORZE BLOND I 5 CM ODROSTY. SZUKAM SZAMPONU KOLORYZUJACEGO W KOLORZE śREDNI BRAZ/ CIEMNY BRAZ ZEBY POKRYł ROZNICE MIEDZY CIEMNYMIODROSTAMI A BLONDEM. WIADOMO ZE NA JASNIEJSZYCH CHWYCI INACZEJ, INTENSYWNIEJ. CZY WOGOLE MOZLIWE JEST TO ZEBY TEJ ROZNICY NIE BYLO WIDAC??? NIE CHCE FARBOWAC NA CZARNO

Gość polecam szampony palette
czekoladowy braz, sama mam taki bardzo dlugo sie trzyma.

Gość metamorfoza1
A CZY NA TYM BLONDZIE NIE WYJDZIE INTENSYWNIEJSZY NIZ NA MOICH NATURALNYCH ODROSTACH (CIEMNY BRąZ)

Jesli zafarbujesz u fryzjera to na 100% bedzie rowno! Jasniejszy kolor by Ci nei wyszedl ale z przyciemnieniem fryzjer nie bedzie mial problemu - wiem bo sama mialam taki baleyage...przez 3 tyg. :D ale tak zle sie w tym czulam ze poszlam zafarbowac na jednolity ciemny braz i nie bylo po nim sladu :)

Gość polecam szampony palette
kochana tez miałam blond pasemka. kolor rownomiernie rozłozył sie na wlosach.

Gość metamorfoza1
Hmmm juz sama nie wiem, różne sa opinie. Moze jeszcze ktos sie wypowie? Chociaz mysle ze ciemny brąz powinien pokryć równo i kolor blond i ciemny odrost

Gość a czemu sie przejmujesz
reklam nie oglądasz? teraz robią specjalnie takie farby które dają nierównomierne pokrycie żeby naturalniej wyglądały włosy :D

Gość kalorina11
mozesz tez zdekoloryzowac włosy, ale to bardzo je niszczy, ale wtedy na pewno kolor bedzie jednolity a pozniej mase odżywek:)

Gość metamorfoza1
hmmmm chyba zaryzykuję i zafarbuję na jakis ciemny brązik jak wyjdzie źle to nałożę kolor jeszcze raz.