Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrodytka i

Pytanie do mężczyzn lub chłopców...

Polecane posty

Gość afrodytka i

czy jestescie w stanie związac sie ze starsza kobietą? Jeśli tak...to ile starszą? I czy taki związek ma szanse?

Gość taki se gość
tak max do 8 lat starsza.

Gość myslę że chyba
3 lata

Gość afrodytka i
a czy jest tu ktos kto jest lub był w takim zwiazku?

dlaczego nie? Jeśli chodzi o wygląd to daleko nie trzeba szukać M. Foremniak- bardzo atrakcyjna, a przecież nie jest nastolatka :> To wszystko zalezy od tego czy ludzie dobiorą się temperamentem, wrażliwością, zainteresowaniami... a potem dochodzi reszta, przeciez nie można zbudowac trwałego związku na pożadaniu- jak długo można się oszukiwać że to \"coś\" znaczy... jest miło i tyle... Myślę że mógłbym się związac ze starszą nawet o 20 lat, póki co nie zamierzam, mam młodszą od siebie o dwa lata ukochana, która jest emocjonalnie duuużo starsza ode mnie i niezwykle inteligentna- to w niej cenie najbardziej- UMYSŁ! pozdrawiam

Gość spokooo
+13

Gość spokooo
do xxhhhxx : nie ma inteligentnych kobiet :)

Gość sasa...
kobiety są inteligentne inaczej:P

Gość okto007
ja byłem miałem starsza o 14 lat (mam 28 teraz to było 3 lata temu) rozstaliśmy się bo wyjechałem do Anglii na stałe- teraz wróciłem, ona nie chciała ze mną jechać, rozstaliśmy się ale jestesmy bliskimi przyjaciółmi

spokoooo----> boisz się takich kobiet więc tego do siebie nie dopuszczasz, albo ich nie zauważasz przez swoje zadufanie... ja znam kilka bardzo mądrych osób i sa wśród nich kobiety... jedna to studentka astronomii- ma niebywałą pamięć i bystre spostrzerzenia, tak więc może Ty jesteś zbyt ograniczony i nie chcą Ciebie znać mądre kobiety... nie dziwię im się :P

Gość myslę że chyba
ja byłem a nawet jestem od 7 lat

Gość taki se gość
wiecie co to jest dentka? dentka to opona z dziurą a teraz domyślcie się co to jest studentka :P

Gość afrodytka i
myszkaruda ty też...?

Gość afrodytka i
...o ile...?

Gość afrodytka i
ok

Gość 21latek
ja bym mogl byc z kobieta w wieku do 50lat, aby tylko fajna, zrozumiala atmosfera byla miedzy nami. Ostatnio mialem bardzo bliski kontakt z kobieta 40letnia i nie zaluje (to byl ten pierwszy raz ;) ) Aha przyznam jeszcze, ze bardziej mnie ciagnie do starszych kobiet niz rowiesniczek, a to za sprawa tego, ze starsza kobieta ma juz doswiadczenia zyciowe i juz raczej wie czego chce i wie jak to zdobyc ;) :) mozna na wiele tematow porozmawiac, a nietylko o kosmetykach i ciuchach. Po prostu doswiadczenie zycia robi swoje :) pozdrawiam

mysle ze różnica paru lat to nie problem (jesli oczywiscie pasuja do siebie) natomiast przy roznicy kilkunastu czy nawet kilkudziesieci lat moze byc klopt choc ocxzywiscie wszystko zalezy od ludzi...

Gość tomba
perwersja... kilka lat to jeszcze ujdzie, ale kilkanaście ... To jakieś takie niezdrowe psychicznie. Może na początku jest ok, ale potem trudno jest pogodzić potrzeby, oczekiwania i doświadczenia ludzi z 2 różnych pokoleń. Co nie oznacza że seks z ryczącą 40-tką nie moze być OK bo taka kobieta pewnie łatwiej zgodzi się na eksperymenty i jest odważniejsza niż np. 20-latka. Ale seks to nie wszystko. Psychika po pewnym czasie da znać i będzie sie psuło. Ale może nie?

Gość czas płynie
"trudno jest pogodzić potrzeby, oczekiwania i doświadczenia ludzi z 2 różnych pokoleń." Nie trzeba godzić, można uzupełniać i rozwijać oraz poszerzać horyzonty nawzajem

Gość ale jeśli
Od 3 lat jestem z facetem o 19 lat młodszym. Kocham go (chyba), ale już mi się zaczyna z nim nudzić. P.S. myszkaruda - jestem Twoją dawną dość biską koleżanką.

Gość ale jeśli
Od 3 lat jestem z facetem o 19 lat młodszym. Kocham go (chyba), ale już mi się zaczyna z nim nudzić. P.S. myszkaruda - jestem Twoją dawną dość biską koleżanką.

Gość ale jeśli
Ci......cho..... sza... Nie ma mnie.................

Gość mmmmmmm...............
mycha, szacunek wielki za ten wpis :) myśle tak jak Ty ;)