Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudiusienieczka

Makijaż, chętnie doradzę

Polecane posty

skarbie napisz mi prosze bo za tydzien ide na wesele i musze cudnie wygladac :D:D:PROSZE:):):)

Gość no to i ja
a karnacja średnia, raczej opalona

klaudiusiunieczko pomoz mi prooooooooosze:):):):)

klaudiusiunieczko pomoz mi prooooooooosze:):):):)

czekam........:):):) buziak:*:*:**

Rowniez bede wdzieczna za rade: mam zielone oczka, jestem brunetką (ciemnobrazowe włosy za ramiona) brzoskwiniowa cere i szczupła twarz z góry dzięki:)

Gość wschodnia
ooo... moze ty moglabys mi cos doradzic:) błaaagam. mam twarz okragłą moze nawet kwadratową, jak sie usmiecham mam wyraznie zaznaczone policzki (ale moja twarz nie jest pyzowata:P) oczy zielono-szare kocie. usta wąskie, brwi i rzesy nie za ciemne, cera srednia, nie blada nie za ciemna (ale mam zamiar isc na solarium) wlosy brąz wpadający w miedź. niedlugo mam bal i chcialabym prosic o porade dotyczaca makijazu jakiegos z lat 70' i makijazu na co dzien. bede wdzieczna:*

Gość calineczka_
Opisałam siebie już wcześniej ale moze przeoczyłaś :) więc jeszcze raz poproszę o radę: 1 kolor oczu - piwne, brąz, krótkie rzęsy 2 ich wielkośc - duże okrągłe, podobno głęboko osadzone :/ 3 kolor cery - normalny, beżowy nie pasują mi blade odcienie podkładu ani za ciemne) 4 rozmiar ust - dość duże :/ 5 kształt twarzy - kwadratowa (mam szerokawy nos) 6 kolorek włosów - ciemny mysi blond (naturalne) obecnie balejaż blond Chciałam jeszcze dodać, że mam co ukryć na buzi (te ciągłe wyciskanie... :o ) Możesz mi Klaudusienieczko polecić jakis (niedrogi najlepiej) podkład :) ?

Gość mimisiunia
A co w przypadku dziewczyny takiej jak ja z okragla twarza jasna bardzo karnacja z piegami, zielonymi duzymi oczami raczje blisko osadzonymi, brązowym kolorem włosów do ramion. Oprawa oczu ciemna - tzn dlugie czarne rzęsy i brwi:) Pozdrawiam i czekam na propozycje makijazu:) mimi

Gość Malineeeeeczka
To ja też poproszę o poradę: - mam szaro-zielone oczy, raczej duże, ciemne (w zasadzie czarne) brwi i rzęsy - włosy krótko obcięte, ciemny blond - cera jasna, ale nie taka porcelanowa - usta wąskie, bladoróżowe W makijazu uzywałam do tej pory brązów ale mam takie wrażenie, ze moja twarz i oczy wyglądały na zmęczone w takiej kolorystyce. No i wydaje mi się, że przy krótkich włosach też trzeba się postarać o makijaż, zeby wyglądać ładnie i kobieco :) Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz, z góry :)

Gość a ja tez bym bardzo prosila..
Maja wlosy - ciemny braz, dlugie, raczej proste twarz - owalna cera - jasna, blada karnacja oczy - lekko skosne, wielkosc - normalna, niebieskie, ciemna oprawa oczu usta - pelne

Gość a ja tez bym bardzo prosila..
dziekuje slicznie!

Gość niebieskoookaa22
OKRĄGŁO-KWADRATOWA BUZIA niebiesko-szaro-zielone oczy za ramiona blond balejage włosy rumieńce na policzkach, lekko opalona niezbyt długie i niezbyt gęste rzęsy(czasami zaczerienione oczy) usta średnio pełne :)

Gość kirsza
witam teraz ja:) wiec tak: kolor oczek: zielone srednia wielkosc oczek cera.....hm...tak to raczej taka sobie...ale chodze do solarium ale z umiarem...nie jestem spalona!! usta duze ladne pelne...gora w ksztalcie serca... ksztalt twarzy....okraglo----trojkatna:) ciezko mi powiedzic: taka normalna:) wlosy czarne.... wiec???

Gość stanby
To ja też poproszę. Nigdy sie nie maluję bo zwyczajnie nie potrafię tego robic. Mam duże piwne oczy i długie ciemne rzęsy. Brwi dosyć jasne i delikatne. Twarz mam owalną i wystające kości policzkowe. Duże i obfite usta :) Jestem szatnką o śniadej cerze. Z góry dziękuję.

Gość autorka tego tematu
nie nadazy odpowiadac :))

wiecie co, przeciez to zalezy od tego co chcesz z okiem zrobic np, jesli masz piwne oczy i chcesz je powiekszyc musisz uzyc cieplych odcieni brazy itp jesli chcesz podkreslic kolor tęczowki oka piwnego musisz uzyc odcieni przeciwstawnych czyli zimnych nie tak? zielone oko jesli chcesz powiekszyc spokojnie mozesz zrobic makijaz zielonymi cieniami...

z opisów wygląda, że dość dobrze znasz się na makijażu może więc będziesz mogla pomóc i mnie. Nie długo wychodzę za mąż.Chciałabym kupiś jakiś dobry podkład, który nie będzie tworzył efetku maski a jednocześnie zakryje pewne niedoskonałości.A tak przy okazji to do ciemnych brązowych oczu i średniego rodzaju karnacji no i podobno wyrazistych ust co byś poleciała tak na codzien no i może np na wesele.Z góry bardzo dziękuje i serdecznie pozdrawiam.

Gość Kropka*
Bardzo chętnie skorzystam z Twojego doradztwa już kilka razy korzystałam z takich rad (profesjonalnie) i niestety nie byłam zadowolona i liczę że pomożesz mi dobrać makijaż do mojego typu urody i mam jeszcze kilka pytań do ciebie jeśli możesz :privi1@o2.pl

Hello :) Ja mam Ciemne bląd włosy zielone oczy (dosc duże) twarz okrągłą, usta ,, normalne\"- sredniej wielkości i długości )

dziekuje kochana za odp:) napewno skorzystam z Twoich wskazowek:) jak milo ze jeszcze na tym swiecie sa ludzie ktorzy bezinteresownie doradza:)milego dnia:)

buuuu chyba sie juz nie doczekam:( ale jeszcze mam mala nadzieje:) pozdrawia:))

Gość gwettra
jaki polecisz podkład do cery mieszanej, naczynkowej (rumien)

chyba juz nie ma wlascicielki tego topiku:D:D czekamy na ciebi:):)

Gość calineczka_
Hej Klaudiusienieczko odezwij sie jeszcze :) czekamy!!!!

Gość mmaarrcceelliinnaa
włosy- jasny blond ( naturalny ) złotawy odcień i duuuzo pasemek oczy- hmmmm srednio-duze :D jasno piwne, nie za gleboko osadzone, ale tez nie wyłupiaste... no i w odpowiedniej odleglosci od siebie :), brwi jasne, ale wyraźne, rzęsy brazowe gęste, średniej długosci usta hmmm srednio duze :D ale raczej duze pełne i jasne :) cera raczej jasna w cieplym odcieniu, bez piegów

Gość aliseeee
Klaudusienieczka podaj mi swoj e-mail jesli mozesz? Wysle Ci moja fotke i bym Cie bardzo prosila o doradzenie makijazu. Jesli nie to ja zostawiam : giovannabo@op.pl

Gość klaudusienieczka chyba
NIECHĘTNIE DORADZA..... :/

Gość no i po doradzaniu
autorka topiku na wszystkich w ...., a początkowe "rady" pewnie z netu ściągała bo pełno tego, wystarczy poszukać.

mam cimna cere oczy czarne wlsoy dlugie kreconee jakich kolorow uzywacc ii buuuuuuuuu ustaa male wogole jestem malutka