Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudiusienieczka

Makijaż, chętnie doradzę

Polecane posty

Gość ciekawostka
Otóz... od dość niedawna jestem dorosła... i tak się składa.. że nigdy się nie malowałam... uważałam to za głupotę... a jednak... z wiekiem światopogląd się zmienia... tyle, że teraz chciałabym ładnie się malować, a kompletnie się na tym nie znam, ratunku!! kolor oczu: hm coś w stylu zielonego połączonego z szarym z delikatnym żółtym... o obwódkach ciemno szarego turkusu :P wielkość oczu: duże cera: jasna... jednym słowem bledziutka jak ściana jestem, ratuję się solarium, co też nie jest dla mnie do końca wskazane, gdyż mam problemy z trądzikiem na skroniach i trochę poniżej no i na domiar złego nie radzę sobie z porami na nosie i czole rozmiar ust: raczej małe niż duże :P z dość wyrazistą wargą dolną i proporcjonalnie do niej mniejszą wargą górną twarz: raczej serduszko (trójkątna), być może z tego względu, że jestem bardzo szczupłą osobą no i na koniec kolor włosów: blond, ale nie taki totalnie jasny, tylko taki średnio ciemny :P moja uroda wydaje mi się dość nietypowa... dlatego też mam problem z makijażem... proszę, pomóż!!!!!!!

Gość ciufcia w kierunku stąd to tam
ciekawostko mam podobne kolorki jak ty, i usta chyba też, a jakie masz brwi i rzęsy? bo ja bardzo ciemne, jakby nie pasujące do koloru włosów a klaudusienieczka już nie odpowiada :p się jej znudziło czy coś, więc może założymy komitet samopomocy heheheh

Gość perfumik
Mam twarz okrągłą (pyzatą), niebieskie oczy, włosy ciemne, trochę piegów. Jak mogę wyszczuplić twarz???

Gość Yoostyś
Blond włosy ze złotym połyskiem, oczy średniej wielkości, zielone, twarz trójkątna, cera hmm brzoskwiniowa ;) usta niezbyt pełne...

Gość karolena
prosze o pomoc, mam strasznie dziwna tawrz, co mi pomoze? duza okragła pociagla w dol, dosyc szeroka..../ nos sie rzuca najbardziej w cozy i nie jest zbyt ciekawy...małe oczy, a dotego nie ciekawe brwi...

Gość karolena
zapomniałam doadac oczy zielono-szarawe...usta male...

Gość blond666
kolor oczu blekitne dosyc male crea taka hmm opalona odcien normalny nie jasny nie ciemny usta drobne koloru jakis jasny buraczek twarz owalna kolor włosów jasny bląd takie zółtawe miejscami długie włosy do pasa ;)

Gość Nataliiiijjjka
Klaudiusienieczka:)nom więc...mam strasznie szczupła twarz,podłuzną(wysokie czoło i długą brodę),małe szaroniebieskie oczy,jasną cerę(bez piegów) i włosy ciemny-blond.prosze o radę:)

Gość Nataliiiijjjka
zapomniałam....średniej wielkości usta;)

Gość szaka laka
Halo...CZy moglby m i ktos doradzic jakis makijaz...?? mam zielone oczka..wloski sredni blond...hmmm...brwi cienkie...>>bez przesady

Gość Kajka__
cześć to może teraz ja;) jestem blondynką o niebiesko-zielonych niestety małych oczach, twarz owalna, jasna dość karnacja, duże usta...

Hey!! Kolej na mnie , swoją drogą w końcu ktoś wpadł na dobry pomysł :) A więc mam duże kocie błękitne oczy, usta pełne, twarz owalna, włosy czekoladowe, skóra mleczna, a czasem złocista :D

Cześć Może ktoś zaproponuje mi jakiś wyrazisty makijaż Mam okulary, małe (bo głęboko osadzone), jasne, szaroniebieskie oczy, włosy coś między szatynką a ciemną blondynką, różowe, dość wąskie usta, kawałek noska;), szczupłą, prostokątną twarz, szerokie czoło. Chciałabym jakoś mocniej podkreślić oczy bo znikają za okularami. Macie jakieś propozycje? Pozdrawiam i dziękuję z góry