Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnik 26

Jak zdobyc kobiete

Polecane posty

Gość samotnik 26

Ja sie pochlastam. Nigdy nie mialem kobiety. A tak bardzo chce miec. Jestem chorobliwie niesmialy. Jak to zmienic. Mieszkam w Londynie.

Gość róweiśniczka
myślę, że nic na siłę, po prostu trzeba cierpliwie czekać, a jak pojawi się ta właściwa to z pewmnością wszystko się ułoży. cierpliwości!!

Gość samotnik 26
Nic z tych rzeczy. Mam juz 26 lat.

Gość Brondynka
Masz dopiero 26 lat.

Gość maczuga w łeb
i za włosy do jaskini

Gość a ja mam
nic na siłe :)

Gość samotnik 26
A jest tu tyle pieknych dziewczyn. Wiem ze mnie nie pogryza, a ja nawet zagadac nie potrafie. Nie mam odwagi.

Gość maczuga w łeb
:) czasem lubie pozartowac a tak serio chyba nie ma recepty na milosc

Gość a ja mam
samotnik 26 wejdz na topik `bezgłóśnie wołam ` Twoj problem to pikus:)

Gość Brondynka
Wiecie co mnie zastanawia? Dlaczego samotni faceci zawsze marzą o PIĘKNEJ dziewczynie???? A moze by tak poćwiczyć wyobraźnię i dostrzeć piękno w jakiejś szarej myszce???

\"Mieć\", \"zdobyć\" - to jaskiniowe stwierdzenia :) Jak już to zrobicie, co wtedy ?

bajeruj chłopie, bajeruj :-P to jedyna metoda... każda kobieta uwielbia komplementy, chociażby nie wiem jak sie zapierała ze nie :-D

Gość co ja bym dal aby miec
ten link nie dziala, ale domyslam sie o jaki temat chodzi, byc moze jest to temat ''Dlaczego jestem sama'' poza tym jestem bardzo niesmialy, swoja droga osmieszenie moze mie spotkac tylko ze strony tej dziewczyny, tu nikt mnie nie zna, mam juz 26 lat i mlodosc mi ucieka, ten brak kobiety ciagle krazy mi po glowie

Gość xxxxxxxl
ja poznałem w wieku 27 lat, więc masz jeszcze szanse ;)

ale czego Wy się boicie chłopcy? dziewczyna musialaby być jakas chamska, wredna i niewychowana żeby powiedziec wam cos przykrego, gdy probujecie ją zagadać. Zwykle gdy podrywa mnie ktos kto nie jest w moim typie, odpowiadam \"sorry, ale mam już kogoś\", a nie próbuję faceta wysmiać czy szydzic z niego...co za pomysł!

Gość szukam dziewczyny w Londynie

Gość Tez bym chcial
zeby tak bylo tak mysle zeby zaczac od puszczania oczek raz jednej puscilem a ona byla bardzo zadowolona i powiedziala "to dla mnie", szkoda ze sie spieszylem

Gość Kobieta z Polski
Dziwne... Ja mam faceta ale z kolei jestem zbyt nieśmiała na wyjazd do Londynu. Chyba nie jesteś aż tak niesmiały skoro jesteś na tyle przebojowy że wyjechałeś do Londynu. A skoro jesteś na tyle śmiały to może i znalezienie dziewczyny tym bardziej powinno być proste. Kwestia zawierania wielu niezobowiązujących znajomości. Wtedy dziewczyna też predzej czy później sie znajduje.

Gość jak ja zdobyc
Caly czas mysle o brkau kobiety. Tak bardzo ja chce miec - oczywiscie taka ktora by mi sie podobala ;-) I nie chce jej miec dla sexu. Tylko dla spedzenia czasu, zycia, porozmawiania, potrzymania za reke. Boje sie nawet wejsc do klubu/dyskoteki.

Gość sdadasd
samotnik 26 Przynudzasz to już kolejny Twoj topik. A Ty nie wyciągasz wnioskow , czytaj co do Ciebie piszą:)

Gość rumiany Boluś
przede wszystkim oryginalnoscia i zaskoczeniem milym. np. dzien kobiet kazda niewiasta wie , ze kwiatka dostanie i juz od rana sie tego spodziewa i to zabija w niej uczucie radosci z faktu tego bo nie lubi rutyny,. wiec gdzies tak ok. 15 lutego zamykamy nagle nasza niewiaste w kufrze podajac jej jedzenie i napoje mozliwie nieregularnie by stracila rachube czasu. 8 marca otwieramy kufer i wreczamy niewiascie kwiatka. ucieszy sie bardzo bo nic tak nie cieszy jak prezent niespodziewany, pozdrawiam

Gość konkurs***
kiedyś zapytano dzieci, co zrobić, aby zdobyć serce kobiety, pewien trzynastolatek odpowiedział " ZEBY ZDOBYC SERCE KOBIETY TRZEBA UZYĆ SWEGO WŁASNEGO" :D Mądrość dzieci powinna dać nam do myślenia - więc do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gość autor tematu
Moze samotnosc skloni mnie do tego aby w koncu zdobyc kobiete. Samotnosc mnie dobija.

Gość dzieki za slowa wsparcia
rzeczywistosc jest calekiem inna niz sie ludziom wydaje

Gość peter23
Czesc chodzilem z dziewczyna 9 miesiecy po tym czasie powiedziala mi ze sie cos w niej sie wypalilo i ze niechce byc ze mna wiem ze nie ma nikogo ale nieznam przyczyny zerwania bo bylo naprawde spoko a jednak!!! czy kobiety sa az tak dziwne??? jak podejsc wlasciwie w takim momencie bo nadal ja kocham ii niewiem co zrobic wiem ze slowo kocham nie znacfzy dla niej zbyt wiele ale ja i tak jestem zakochany i chce z nia byc na zawsze

Gość peter23
Prosze o odpowiedz bede po22

Gość zbytdobryzebygokochac
Kurcze znowu to samo, zacznijcie od siebie to podstawa. To nie wasza wina ze nie macie kobiety, ale nie zmienia to faktu, ze to wy sami jestescie skazani na bycie samym, bo nie chcecie nic zmieniac w swoim postepowaniu. Jak samotnik jest samotnikiem i bierze sie za kobiety to gwarantuje, ze taki gosc musi sie spalic pare razy aby wyciagnac konkretne wnioski. Bo innej drogi nie ma, a tu jeden z drugim nic nie zrobi bo mysli, ze kobiety zakochuja sie od tak sobie, do tego boja sie odrzucenia a to nie jest nic strasznego jak podejdzie sie do tego normalnie, bo to jedna kobieta jest do poznania? Trzeba ja czyms zainteresowac , a jak sie nie uda to nie lamentowac tylko poznawac nastepna i nastepna w miare zdobywania doswiadczenia bedziecie spotykac sie z kobietami coraz wiecej i wiecej i dojdziecie do wniosku, ze one lubia facetow. Powtarzam facetow, nie cieple kluski. A niestety tak to jest taki samotnik nie potrafi postepowac z kobietami, zwala wine na dziewczyny, a tu nie ma co sie dziwic jak taki gosc gra cieple kluchy i przy okazji probuje sie podlizac tej przypadkiem poznanej dziewczynie. Zmien sie w faceta a zobaczysz, ze kobiety to fajne istoty.

Gość Peter23
Stary tu niemasz racji niemam problemow ze soba ona poprostu juz nie chciala byc ze mna niewiem z jakiego powodu bylo na ostro czasem bardzo pozniej spokojnie i kwiatek nie cieple kluchy ja wiem czego chce i to wszy stko ona byla poprostu 23letnia 15latka i tyla ale dzieki spoko nara