Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnik 26

Jak zdobyc kobiete

Polecane posty

Gość dziara
to jak sobie niby radzisz w tym Londynie...jak jesteś taki nieśmiały?

Gość taka prawda
ze facet nie jest zainteresowany poradami, tylko czeka az jakas Pani sie nad nim zlituje i mu powie "strasznie mnie kreca takie przejrzale prawiczki, zabawmy sie, nawet nie bedziesz musial nic mowic, nie wazne jak wygladasz" itd. itp.

Gość taka prawda
niestety ma racje rad tutaj jest spro tylko po prostu powinienem przelamac swoja niesmialosc a byly nawet dziewczyny ktore mnie podrywaly, ale to bylo na studiach co ja bym dla aby to sie powtorzylo autor tematu

Gość roman co swinie bije
Najwazniejsze zeby byc z ta wlasciwa bo gdy stwierdzasz ze to nie ta to lepiej zakonczyc znajomosc bo moze wyskoczyc mala niespodzianka. powiem ci ze lepiej czasem byc samotnym niz uzerac sie z rozpuszczana mala dziewczynka. Jestes wolny bierz sie do roboty. wszystko w twoich rekach a one kochaja twoje rece. Jak jakis glupek napisze mi cos o bledach to powiem mamie. pozdro

Gość bajerant
Chopie, bier laski i szalej ile wlezie :) Niesmiałosc to tez dobry sposób na kobiety, i musisz tez dobrze zabajerowac... Ze niby jestes wrazliwy, czuły, romantyczny i takie tam pierdoły.... Z reguły to działa :) A jak sie wstydzisz na imprezie podrywac czy na miescie to se neta załuz, a wtedy to juz bedziesz mugł niemiłosiernie bajerowac te "szmaty" a i jeszcze jedna rada nigdy na siłe nieszukaj zwiazku, jak kobieta bedzie chciała to spoko-fajnie a jak niebedzie zainteresowana to olej ja i bierz sie za nastepna:) Niema sensu sie zaduzo meczyc, chyba zeby Ci bardzo zalezało.

Gość te samotny 26
nie mow mi ze jestes jeszcze prawiczkiem to gdzie ty do cholery bywałes?

Gość lepiej se
znajdz sobie faceta jak jarek :D:D

Gość o rany ..
"Ja sie pochlastam. Nigdy nie mialem kobiety. A tak bardzo chce miec." Jesteś słodki ...

Gość Wielki prześmiewca
samotnik 26 Ja sie pochlastam. Nigdy nie mialem kobiety. A tak bardzo chce miec. Jestem chorobliwie niesmialy. Jak to zmienic. Mieszkam w Londynie. Przyjedź do Polski pójdź na dziwkarską dyskotekę i udawaj Anglika, to cie same beda podrywać. Postawisz im kilka drinków i zabierzesz na chatę na seks.

Gość dancyberia
Wiecie co może zaczniecie traktować kobiety jak najcenniejszy skarb który chodzi po naszej ziemi. To właśnie one dają nam radość życia, a co nie którzy traktują je bardzo przedmiotowo. Pozwolę sobie tutaj zacytować wypowiedź pewnego osobnika z tego forum "idź na imprezę udaj Anglika postaw parę drinków a dziewczyny same będą się do ciebie pchały" Pytam się co to ma być? To ma być facet? Człowiek? To coś nawet trudno określić kim jest taki człowiek. Kobiety to płeć piękna która zasługuje na wyjątkowe traktowanie. Kobiety lubią być zdobywane a nie na każdą kobietę działają te same metody. Kiedyś ktoś na forum napisał uniwersalny przepis na zdobycie kobiecego serca. Bzdura niema czegoś takiego. Wiadomo że kobiety lubią kwiatki czule słówka drobne prezenty ale nie na wszystkie kobiety to działa. Każda kobieta jest wyjątkowa i tyle ile jest kobiet tyle jest sposobów żeby zdobyć serduszka naszych pięknych pań.

Gość Crocooooodlie
To znaczy jakie są jeszcze te sposoby?