Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnik 26

Jak zdobyc kobiete

Polecane posty

Gość samotnik 26
teraz powiem wam prawde, ta cała moja gadka była żałosną próbą poderwania kogos, raz sie udało wiec myślałem że znowu zadziała,ale nie chce już oszukiwac PrzepraszaM

Gość kobiety lubią facetów
inteligentnych i z poczuciem humoru. Takich, przy których czują się bezpiecznie. Takich facetów, którzsą po prostu NORMALNI! NIe musicie robić z siebie kogoś innego, nie musicie udawać! Bądźcie sobą, starajcie się, bo kobiety uwielbiają być zdobywane!!!

Gość LudziePrzejrzyjcie na oczy
Polki są jednymi z najpiękniejszych kobiet na świecie,oprócz tego są wspaniałymi kobietkami posiadającymi cechy prawie juz niespotykane u kobiet zachodnich,są wrażliwe,wierne,kochające i do tego zaradne ;) Polke mozna zdobyc jedynie intelgencją i wrazliwoscią bo to nie są głupie niemki czy włoszki co to lecą na fajna fure i wypchany portfel,Polki to prawdziwe kobiety z klasą,szanują siebie i nie dają sobą pomiatac dlatego tez są szanowane na całym świecie :)

Gość cccccccccccc
LudziePrzejrzyjcie na oczy >>>> fajny zart :d:d

Gość LudziePrzejrzyjcie na oczy
jaki zart,nie rozumiem,przeciez to prawda jedynie nieliczny margines polek to bezduszne materialistki z mentalnoscia prostytutek,reszta to kwiat tej ziemi,piękne i wrazliwe anioły które rozswietlają nasze życie :)

Gość cccccccccccc
Buehahahahahaha :D Chyba piszesz o Chinkach lub Azjatkach , jak pracowalem w Anglii to bylem z jedna Chineczka , tez trzeba bylo kolo niej skakac ale ona to doceniala i skakala tak samo kolo mnie , Polka robi odwrotnie , jeszcze bardziej sie dasa i stroi fochy , od jakiegos czasu takie zachowanie mnie po prostu .... wkurwia 🖐️

Gość czlowieku co ty gadasz
Wyjechales do Londynu i piszesz, ze jestes niesmialy? Ty chyba nie wiesz, co to prawdziwa niesmialosc :/

Gość tyewrtwetwe
Tak. Jakos tu sobie radze. Nawet rozmawiam z dziewczynami - kelnerkami z restauracji. Ale to cudzoziemi - bariera jezykowa. Zeby okazc ktores swoje uczucie jestem za niesmialy

Gość w jaki sposob
;-) ;-) :D :-)

Gość jak...........

Gość jak to zrobic

Gość w jaki sposob

Gość Najważniejsze są feromony

Gość Najważniejsze są feromony
Dlatego w jakimś odosobnionym przejściu dla pieszych musisz sobie stanąć i takim niemytym przez miesiąc "pytongiem"powachlować wybranej dziewczynie ! Jak zemdleje to znaczy ,że znalazłeś tą właściwą !!! :)

Gość czy ktos pomoze

Gość jak ja poderwac

Gość Petardą
taką porządną !!! :D

Gość pytam powaznie

Gość w jaki sposob

Gość pomozcieprosze

Gość seronil
Nie chodzisz do barow i na dyskoteki. Ja tez nie, nie cierpie takich miejsc. Dlatego powoli zaczynam sie z tym godzic. Przeciez dziewczyna nie chce caly czas siedziec w domu, ogladac filmow i szydelkowac. Zanudzilibysmy sie na smierc. Czekanie w nieskonczonosc tez jest do dupy. W wieku 20 lat mowilem sobie ze samo przyjdzie. Mam 25 lat i przestalem sie oszukiwac. Wytatuluje sobie "virgin" na czole, obleje sie smola, posypie pierzem. Potem wejde na wiezowiec i pofrune.

Gość czemu nikt nie pisze

Gość ja tez bylem w londynie
i co z tego? ze niby to ma oznaczac ze jednak nie jestem niesmialy co za bzdura co ma jedno do drugiego. ja jestem samodzielny nie znalem jezyka a jednak znalazlem sobie prace ale do kobiety nigdy nie podejde i nie zagadam chocby nie wiem co sie stało bo taki juz jestem i koniec

Gość pomozcie plisss

Gość los alamos
Może zdecydujecie się na treningi śmiałości ? (zwiększania pewności siebie - tak to się chyba nazywało)

Gość ziomale pomozcie