Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolaya

przyjaciółka chciała poderwać mi męża

Polecane posty

Gość jolaya

Witam , niewiem co robić , miałam super kumpelę, razem chodziłysmy na studia .Nasi męzowie również super sie dogadują . I tak było przez 3 lata , dopóki po jednej z naszych wspólnych imprez nie zaczeło sie wszystko psuć .Mielismy grilla w długi weekend majowy .Było bardzo wesoło , tańce , nawet striptiz (mały).Po tym grillu mój mąż rozmawiał z nimi na GG.Najpierw z naszym kolegą , potem z moją kumpelą , Ja juz poszłam spać , jak sie okazało ta rozmowa nie skończyła tak szybko.Rozmawiali godzine ,wymyślajac hasło aby się upewnić czy nie ma współmałżonka.Mój mąż oczywiście prawił jej komplementy ale cały czas twierdził: Gdybym nie był żonaty ...mamy super żonki...moja żona mnie ożywia ..itd Najgorsze jest to że skasowali archiwum ale przecież są metody na jego odzyskanie .Jak zobaczyłam co tam pisali postanowiłam użyć podstępu i za parę dni zagadać do niej niby mój mąż .Tak sie rozkreciła że nawet padły słowa: jestem twoja, po tym grillu mógłbyś mnie zaniesć do łóżka..itd.Pokazałam to mojemu mężowi , przepraszał mnie , to miał być taki żart, nie miał pojęcia że ona sie tak rozkręci ,Jemu wierze bo naprawdę się tym przejął i płacząc prosił mnie abym mu wybaczyła.Za to z nią rozmawiałam za dwa dni , najpierw mówiła że wiedziała że ja się podszywam pod męża,próbowała sie jakoś wykręcić ,że to tylko żarty,ale jak jej przesłałam archiwum to sie poddała.Napisała mi żebym jej wybaczyła ten 1 jedyny raz , że jest wstrętna ,zrozumie jak więcej z nią nie będę chciała gadać,że jest suką , zależy jej nadal na naszej przyjażni itd. Powiedżcie mi co mam zrobić , dać jej szansę ?,utrzymywać kontakt?wybaczyć? .Bardzo bym chciała gdyz jestem chrzestną jej córki.

Gość nałeczowianka
zerwać z nią kontakt, z dzieckiem jej kontakt podtrzymuj jeżeli to bedzie możliwe. A jak sie odczytuje skasowane archiwum?

Gość makrelka zmielona
Ja bym takiej osobie więcej nie zaufała.

Gość lalal
witam.. problem jest i to nie maly dobrze ze sie zorientowałas... ja bym ja bym wybaczyła, ale nie zabiegałabym bym juz o ta przyjazn.. ograniczyłabym kontakty ze swoja przyjaciółka do minimum.. mowie to z doswiadczenia ... i badz czujna..

Gość mamaja
A która z was była tą "małą" striptizerką????????. Fajna impreza ze striptizem, możesz mnie na podobną zaprosić.

Gość No oczywiście
mąż "z płaczem przepraszał" - niewiniatko. A koleżanka kawał suki... Oj, kobieto. Do tanga trzeba dwojga, pamiętaj. Czy masz pewność że ta koleżanka to pierwszy jego wyskok???

Gość jolaya
dziękuję wam wszystkim, za te rady , sprawa jest bardzo świeza,więc musze to przemyśleć , alejednak myślę że nasze kontakty będą ograniczone >Jeżeli chodzi o męża mówi mi że decyzja nalezy do mnie .

Gość nałeczowianka
ja ponawiem pyt. jak odczytac skasowane archiwum?

Gość dupa maryna
nie da sie odczytac skasowanego archiwum gg sciemniasz cos :P

Gość dupa maryna
ściemniara , ściemniara :P:P:P

Gość No normalnie porady
dupa maryna badz pwien (wna) ze topik zdechl heheheheh .uwielbiam to poprosu :D:D:D:D:

Gość jolaya
do dupy maryna , jak jestes taka ciemna (y) to bądż , przecież są do tego specjalne programy, płatne lub bezpłatne ,wystarczy poszukać w google

Gość lilia_wodna
joyala to była rozmowa, nie nakryłs ich na fakcie, mysle, ze to był taki flirt, co po 8 latach jak maz czuje sie niekochany, a tylko dojony z kasy, mogl zaistniec:) a ty spojrz na siebie.