Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszę bo lubię

ile jest warta wasza torebka?

Polecane posty

Gość piszę bo lubię

tak się dziś zastanowiłam jak rano wrzuciłam wyjątkowo mało rzeczy do swojej torebki i wyszło mi, że: torebka - 260 zl kosmetyczka - 18 zl lusterko - 7 zl puder - 60 zl pomadka - 10 zl blyszczyk - 19 zl flamaste do ust - 25 zl perfumy - 160 zl komorka - 850 zl dlugopis - 80 zl olowek - 40 zl chusteczki - 50 gr :) guma - 1,75 zl szczotka do wlosow - 15 zl maly lakier do wlosow - 9 zl portfel - 260 zl pieniadze - 230 zl ----------------------------------------------- 2 045,25 zl osobiscie bardzo mnie to dziwi i przeraza, ze to co nosze pod pacha jest az tyle warte

Gość ja mam 19 lat
to uwazaj zeby potem ktos ci jej nie zwalowal :P

Gość kupujesz ołówki za 40zł
?!?!?!?!? :o

Gość piszę bo lubię
nie, dostałam na gwiazdkę komplet - ołówek + długopis

80 zł - długopis 40 zł - ołówek ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? To ciekawe! Pomadka - 10 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no przeciez napisała
że dostała ten ołówek i długopis :o - a to dużo zmienia :D

Gość Córka Pana Kleksa
a moja torebka jest z Olivii czy tam z Gali i jest bezwartościowa.:D

Gość piszę bo lubię
ślepota nie poplaca. przeiceż napisałam, że długopis i ołówek dostałam, tak trudno zrozumieć i się nie podniecać? :/

torebka - bezcenna, własny projekt, własna robota, żakard z kuferka po prababce Zawartość: komórka - prezent, ale bedzie tak ze 10 złotych z vatem gumka recepturka przytrzymujaca obudowę komórki - dostałam gratis w aptece chusteczki higieniczne - 50 groszy w kiosku na dole pióro żelowe - 2,8 cienkopis w kolorze jadowitym - 3,2 notes - gratis ze zjazdu PTZool puder Lumene - a coś tak ze 40 złotych błyszczyk L\'Oreal - zabijcie, nie pamiętam portmonetka - gdyby nie była zniszczona, to ze 30 (?), ale po amortyzacji to może ze 3 złote warta , gdyby ktoś był tak głupi i kupił zawartość portmonetki - nie chce mi się liczyć, koło 4 złotych receptularz - w cenie składki :D jakieś kwitki - a skąd mogę wiedzieć, nawet nie wiem co to jest :D kserówka artykułu - 40 groszy grzebień - eeeee.... 3 złote? papierosy Vogue - 7,35 zapalniczka - prosze nie zadawać trudnych pytań... 1,2? inhalator + piguły - cena życia :D Ogółem : mam w nosie, jak ktos jest takim idiotą, niech kradnie, ja uprzedzałam :D

Jakoś tak razi! puder - 60 zl błyszczyk - 19 zl flamaster do ust - 25zl perfumy - 160 zl POMADKA - 10 zl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( nie było tańszych ? )

Gość pojebało was
grzebien - 100 zł k... ale sciema !

Gość moja torba
torebka - 95 zł puder - 49zł konturówka - 14zł błyszczyk - 10 zł błyszczyk - 15 zł błyszczyk - 20 zł długopis - 6 zł portfel - 15 zł zawartość -30 zł notatnik - 25 zł kalendarz - 30 zł okulary - 230 zł etui - 30 zł --------------------------------------------------- 569,00 zł

taaa...perfumy 660,telefon 700-przeważnie telefony z abonamentem są w promocji,rzadko który osiąga taką kwotę...służbowy-który pracodawca zafundowałby pracownicy telefon za 1200 zł??;)

Gość moja torebka
grzebień - 200 zl wysadzany drugi grzebien - 300 zl jeszcze bardziej wysadzany szminka - 900 zl o ta dopiero to wysadzana puder - 1500 zl o pudrze nie wspomne jaki wysadzany oolwek - 1000 zl (wysadzany diamentami)\ pioro - 30000 zl (wysadzane chuj wie czym) cienie - 20 000 zl tez wysadzane telefon 300 000 zl wysadzany jak jasna cholera :classic_cool:

Gość piszę bo lubię
kroliczekm co cie razi? ze nie uzywam pudru za 2,5 zl ze stadionu? ani perfum za 4 zl z tego samego prestizowego centrum handlowego? no to przepraszam, ze cie urazilam. ale zeby oslodzic ci zycie to powiem , ze pomadka kosztowala 9,90 a zakupiona w Yves Rocher

Moja bogata siostra dała za komórkę 1900 złotych... Mało jej mąż nie wydziedziczył, bo chciał za to kupić kołowrotek :D

Gość załamana mysheczka
a teraz wyceńcie jaka jest wartość waszegu mÓzgu????? szare komórki - zerooooooo częstotliwość używania rozumu - znowu zero a najlepsze bylo :) ''jakies drobniaki ok 200zl "

Moja torebka i zawartość: torba-prezent gwiazdkowy coś ok.600 zł telefon 56 :P tampony-ok 6 zł(??) róż do policzków 40 zł długopis 100 zł notatniki-może z jakieś 10 zł perfum ok.250 okulary przeciwsłoneczne 100 zł;) chusteczej itp nawet nie liczę balsam do ust-12 zł błyszczyk 40zł portfel 300 zł _________________________________ 1514 zł

Gość do paulinkaaaaa
nawet sobie dziecko nie zdajesz sprawy jakie telefony i samochodu funduja pracodawcy swoim pracwnika w dzisiejszych czasach. 660 zl za perfumy? idz do pierwszej lepszej eleganckiej perfumerii i sama sie przekonaj

kurcze, widze, ze mamy samych bogatych ludzi w naszym biednym kraju :classic_cool:

Gość alfons_autorki
nawet sobie nie zdajesz sprawy dziecko jak pracowadcy nagradzaja swoje pracownice jakimi drogimi telefonami i samochodami sluzbowymi, musi miec dobry telefon bo ciagle ktos dzwoni

Gość moja torebka
grzebień - 200 zl wysadzany drugi grzebien - 300 zl jeszcze bardziej wysadzany szminka - 900 zl o ta dopiero to wysadzana puder - 1500 zl o pudrze nie wspomne jaki wysadzany oolwek - 1000 zl (wysadzany diamentami) pioro - 30000 zl (wysadzane chuj wie czym) cienie - 20 000 zl tez wysadzane telefon 300 000 zl wysadzany jak jasna cholera :classic_cool:

spokojnie-bez nerwow-doskonale orientuje sie w cenach perfum-jedno mnie dziwi tak jak poprzedniczkę/ka- że rzeczywiście mamy AŻ tak bogatych ludzi w naszym kraju ;)

ona-stg>>>> a ja tak zaniżam średną, buuu 😭 ale chciałam nadmienić, że jak dostałam telefon w prezencie, to jeszcze był nowy i trzymał się bez tej recepturki, przysięgam :D

Gość załamana mysheczka
wiesz gdyby twoj mózg i rozum istnial i uzywalabys go od czasu do czasu nie zakladalabyc takich beznadziejnych tematow. Boli cie w krzyzu z powodu portfela za 260 zl ??? to sie nazywa nieskromnosc ,a najgorsze ze jest tu wiecej takich debilek :( bedziecie sie przekrzykiwac ktora ma jaki telefon, za ile, i ze nie jest lachem zeby kupowac na ryneczku. Winszuje zajebistej pracy :) telefonu i tego wyplywajacego ci przez uszy mozgu :)

Gość porządki w torbie
Torebka (a raczej większa torba)- 780 zł Mała kosmetyczka - 22 zł (a w niej) błyszczyk do ust - 48.50 cień do powiek - 18 zł pomadka ochronna - 4 zł perfumy - 299 zł kredka - 9 zł puder - 37 zł krem mały - 4.90 zł mgiełka do ciała - 19.90 zł - Husteczki higieniczne (dwie paczki) - 1,20 Piórnik - 33 zł Pióro + długopis zielony + czerwony + ołówkek ok. 200 zł (nie wiem dokładnie, bo pióro było prezentem - waterman) Telefon - 1050 zł Słonik - ok. 5 zł dokumenty - 300 zł portfel - 59 zł + w nim - 328 zł i 51 groszy :D okulary - 260 zł discman - 175 zł ------------------------------------------------ Ok. 4000 zł (4 tys) O Boże :-o

na to wychodzi, ze jestem najbiedniejsza :P torebka - ok. 50 zł chusteczki - ok.50 groszy długopis - dostałam od TP komórka - 200-300 zł portfel - ok. 60 zł