Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszę bo lubię

ile jest warta wasza torebka?

Polecane posty

moja torebka? torebka- 40euro komorka- ok. 300euro chusteczki- ok 1zl klucze- ok. 24zl.... bo dorabiane.... pomadka- dostalam w prezencie lusterko- 2zl co mi jeszcze potrzeba? to chyba wszystko....

Hmmmm.... torebka-50zł portfel 20zł w portfelu 230zł notatnik-20zł...zawartość wpisów od których zależy moje życie i praca :P -bezcenne zeszyt 5zł z transakcjami z allegro od 2 lat-bezcenny :P grzebień z wielkimi zębami :D 5zł kredka-konturówka -7zł balsam ochronny do ust-12zł dwie pary kluczy (od domu i pracy0 -0zł chusteczki 0,50zł trzy długopisy firmowe z Avonu, Transfera, Hestii -3zł dokumenty osobiste-w tym : akty urodzenia dzieci, wyrok rozwodowy z pierwszego małżeństwa, akt ślubu z drugiego małżeństwa, dowód osobliwy :P, dyskietki NFZ.....-bezcenne razem finanse:352,50zł....treści emocjonalnej niektórych rzeczy nie liczę :D pozdrawiam 🌻

aaaa , o telefonie zapomniałam....300zł dodatkowo...to już 652,50zł...ło matko , toż to strach po ulicy chodzić :O

torebka - zalezy ktora - przedzial 50-100zl kosmetyczka - jakas darmowa z gazety :P podklad - 18zl puder- 16zl tusz - 15zl cienie - 30zl eyeliner - 8zl roz - 15zl lusterko - 10zl pomadka ochronna - 7zl telefon - kupiony za 120zl portfel - dwie sztuki - jeden z anglii nie pamietam ile, drugi ze 20zl kasa - 150zl chusteczek, dlugopisow, notatnikow, kluczy, dokumentow nie licze drozszych rzeczy typu perfumy nie nosze w torebce czasem jeszcze nosze okulary (jakies 500zl), ale tez nie licze, bo rzadko mam je przy sobie razem troche ponad 500zl na oko

Gość stary wyrywacz
ta,każda sie licutuje ile tu niby nie nosi w torebce a co skroje jakas torebke to w środku sa tanie kosmetyki z przeceny,jakas słaba nokia i 50zeta w portfelu,zakłamane jestescie :(

u mnie chyba tanio wychodzi: torba sportowa - 30 zł slimy zielone - 6,50 zł zapalniczka -gratis komórka moja - nie wiem ile komórka służbowa -tez nie wiem ile kosmetyczka -gratis za to, ze palę Slimy :P tusz do rzęs Rimmel -ok. 20 zł pomadka - ok. 10 zł cienie - ok. 10 zł puder MF -ok. 40 zł chusteczki - nie wiem długopis - jakiś z pracy otwieracz do butelek - jakiś gartis dokumenty - chyba bezcenne a tak w ogóle to straszny burdel ;)

Gość do starego wyrywacza
Kroisz nieodpowiednie torebki złamasie :-P

Na szczęście zrobiłam niedawno przegląd plecaka, bo inaczej miałabym listę długą jak stąd do Księżyca: - plecak - prezent na urodziny - 2 podpaski - jakieś 1,5 PLN - bilet miesięczny - 60 PLN - portfel - prezent - w portfelu - 5 PLN - karta do bankomatu - ok. 25 PLN (stara zgubiłam i jest to koszt wyrobienia nowej) - dezodorant - 11 PLN - perfumy - 120 PLN krem do rąk - 5 PLN - śniadanie do pracy, zresztą już zjedzone - 5 PLN - książka z biblioteki - gratis Razem wychodzi mi: 232,5 PLN Nie najgorzej.

Aha, i jeszcze komórka, ale dostałam ją w prezencie.

Gość kapka
rzecz jest warta tyle ile wam ktoś za nią zapłaci! a tych uzywanych od lat starych rupieci nawet ze smietnika nikt nie wygrzebie. więc po co sie tak 'przerazać' ???? bo to za ile coś tam kupiłyscie nie ma znaczenia. ja kupiłam telefon w promocji za 200 zł a jest warty 2 tyś, bo za tyle mogłabym go spokojnie sprzedać. leczcie sie i tyle i nie ośmieszajcie!

Gość a mnie zadziwiają te kosmetycz
ki, prawie każda z was nosi kosmetyczkę, a w niej kosmetyki kolorowe, jakies kremy i perfumy. Ale zastanawia mnie to czy wy macie to wszystko podwójne: jeden zestaw w łazience, a drugi w torebce czy tak codziennie to ładujecie, a potem wyjmujecie?

Gość kapkaa ja tez policze
guma do zucia-1.90 fajki-5zł zapalniczka-4zł mp3-400zł telefon-1700 zł długopis-2 zł błyszczyk-40 zł błyszczyk-20zł pomadka-12zł lusterko-prezent rexona-12zł dezodorant-12 chusteczki hignieniczne0,90 portwel -100 zł :D -karta miejska-35zł opłacona PZW 40 zł tampony-5 zł? (nie nosze całęgo opakowania przy sobie :P) klucze... 2389.8 zł!!!

Gość kapka
tylko co z tego????? mój tata kupił samochód za 40 tyś 2 lata temu, jest nowy zadbany i w ogole, tylko co z tego??? skoro najwięcej chcą mu za niego zapłacić 10 tyś... to oznacza ze jest wart tylko 10 tyś :o

Gość kapka
kupił by ktos od Ciebie te resztki perfum za 600 zł??? nie! nikt by od Ciebie tego nie kupił! czyli te perfumy masz wart 0 zł!!!!

Gość a u mne ne warto kraść
:D portfel 25 zawartość portfela 330 z groszami błyszczyk 6 pomadka 9 chusteczki 1 puder 30 okulary przeciwsłoneczne 70 komórka, stary badziew może z 200 torebka 80 mp3 250 ----------------------------------------------- 1001 zł :D:D:D

Gość .ona.
jejas ile wy nosicie tego wszystkiego. Ja zawsze mam telefon, portfel i jakis błyszczyk z lusterkiem. nie lubie zbędnych rzeczy bo później nic nie moge znaleźć A wycenić torebki nie moge bo dobieram ja do stroju wiec mam ich kilkanascie..niektóre za 45 niektóre za 120zł i ani grosze wiecej

Gość unbelievable
Hahahahahaaa, post "moja torebka" na 1. stronie jest świetny, pozdr dla autor(a? ki?) :)) :D

Gość ekhmmmmm
torebka - jakies 60 zl (na stadionie :P ) portfel - 40 zl pieniadze - 5 zl :D karta kredytowa - uuuuuuuuuuuuu bezcenna :D :D :D :D :D kluczyki do samochodu - w tej chwili kolo 20 tys ;) klucze do mieszkania - uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulalaaaaaaaaa nawet nie chce myslec ;) klucze do domu rodzicow ...yyyy jak wyzej ;) blyszczyk - 30 zl /loreal :P 3 dlugopisy - 6 zl 1 marker - ? nie wiem ze 3 zl ? komorka moja ok.400 zl kom sluzbowa hmmmmmm niecale 200 zl (ma chyba z 4 lata) 1 tampon - jak to wycenic ???? ze 20 wizytowek - j.w. breloczek dolaczony do kluczy x 2 - 20 zl dokumenty (dowod, prawko, dowod rej. ) - hmm 250 zl ? ubezpieczenie samochodu 1600 zl z groszami gumka do wlosow mojego psa :D :D :D - 1 zl (?) tic tacki - 2 zl (nie pamietam) papierosy - 6,7 (bez zapalniczki, ciagle gdzies zostawiam :) ) perfum nie musze nosic , bo ORYGINALNE czuc caly dzien :P (lepiej sprawdzcie czy nie macie podrob :P ) razem (bez samochodu , bo go w sumie nie zmieszcze do torebki ;) ) *********** 2623,37

Gość envvy86
Torebka- jakies 50 zl Telefon- 650 zl Drugi telefon- 150 zl Mp3- 200 zl Kosmetyczka- 15 zł Puder- 30 zl tusz- 30 zl błyszczyk- 15 zl drugi błyszczy- 20 zł Cienie, kredka itp- z 80 zl chusteczki- 1 zl gumy- 1 zl Portfel- 20 zl Kasa- 60 zl Bilet miesięczny- 130 zl Dokumenty- wole nie liczyc :/ =1352 zl plus jakieś notatki index książki :/ jakbym zgubiła albo mi ukradli to zawał na miejscu :/

Gość nikuska.
antyperspirant laydy speed stick - 10 zł tic- tac 1,30 zł lusterko 2 zł 2 paczki husteczek velvet 0,30 gr x 2 grzebień - 3 zł perfumy Avon - 30 zł w promocji :P ołówek + 3 długopisy ok 10 zł podkolanowki 2 pary -1,90 zł błyszczyk moody ok 8zł lakier do paznokci kupiony dzis na bazarze 1,50 zł portfel 10 zł a w nim: drobne w portfelu 10,54 zł tabsy 34 zł dowód 30 zł karta do bankowamtu a na niej 9.70 bo dzis wplate za studia robilam 880 złi sie splukalam :) legitymacja studencka 5 zł zdjecie ukochanego bezcenne ❤️ :) indeks 5 zł karta poprawkowa 100 zł :O kalendarz z avon ale byl dolaczony do gazety 12 zł tusz do rzęs ok 10 zł zalotka 8 zł podklad Lirene 18 zł pędzelek do róźu 2 zl róż 8 zł kredka o oczu ta zółta czeska :P 1,50 zł telefon sony ericsson k 300i 600 zł rok temu kupiony na karte (a na karcie 0,69 gr i 444 smsy po groszu:P a i torebka ok 60 zł -------------------------------- razem 992,04 zanizam sirednia? Ej Wy naprawde takie ceny tych kosmetykow portfeli i perfum i okulrow przciwszloneczych i grzebieni? Kiedy mnie bedzie na to stac? :) Ja biedna studentka jak narazie ale odkuje sie moze po studiach :P papa

Gość maybe..
dziś: czarna torebka z Tally Weill (49 zł) a w niej: portfel nieznanej marki-60 zł zawartość portfela-172zł55 gr puder chanel-189 zł błyszczyk lancome-90 zł perfumy gucci-200zł chusteczki nawilżone clean & coś tam 7zł 2x podpaska always-7zł/10x2=1,40zł chusteczki higieniczne-50 gr komórka-1.200zł nurofen forte-10 zł paczka orbit-2 zł Irysy-7zł zapalniczka-2zł nić dentystyczna Jordan-10zł durexy-15zł plastry z opatrunkiemx2-1zł okulary słoneczne-900zł długopis-1 zł notes-2zł krem do rąk glicerynowy-4 zł RAZEM: 3023,45 zł

Gość specjalnie zaglądam
I widzę: Torebka - nie pamiętam - na bank mniej niż 100 :-) komórka, puder, chusteczki, długopis, lusterko, błyszczyk itp... w sumie może 100, może 200? nie wiem. Dokumenty z adresem i klucze od domu - to mnie pociągnie jak rąbną torebkę. Błyskawiczna wymiana zamków, wymiana dokumentów, zastrzeżenie kart, nowy telefon - stary złodzieje opchną za tysiaka, a ja się bujam z umową jeszcze 1,5 roku a tu nowy trzeba zakupić... :-D tyle kosztuje torebka

torba ok 180 zl kosmetyczka w cenie torebki byla wiec zaoszczedzilam :P tusz do rzes ok 40 pedzel do cieni ok 50 cienie ok 60 portfel ok 100 zl a w srodku jakies 600 zl ( ale tylko do poniedzialku bo te cholerne rachunki zaplace ) blyszczyk nie wiem ile kosztowal bo to prezent od meza ale podejrzewam ze ok 100 zl ( DIOR ADDICT ) komorka ...hmmm ... ze 30 zl pewnie by kosztowala ale nie wiecej ,( nokia 3310 ) na karcie HEYAH jakies 120 zl notes ok 40 zl z bezcenna zawartoscia gumy orbit ok 1.35 chusteczki ok 50 groszy z 5 dlugopisow - nic mnie nie kosztowaly bo mam taka manie ze nieswiadomie kradne dlugopisy z poczty i bankow :( antyperspirant ok 15 ? papierosy Marlboro light 7.50 3 zapalniczki z czego dwie ukradzione po wyjsciu do knaJPY (przysiegam ze to tez robie nieswiadomie ) chusteczki do higieny intymnej ok 10 zl

Gość specjalnie zaglądam
no i kluczyki do samochodu i dokumenty :-( o rany... torebka jest bezcenna...

Gość noooooooooooooooooo
a moja nie wiem - pewnie mało torebka 100zł tania jak barszcz, ale taka jakiej szukałam kupione w Vip Collection wszystkich zachwyca :) kosmetyczka 100zł - tyle co torebka - paranoja ;) puder 10 zł pędzelek zamykany 5zł róż 6zł portfel 200zł opakowanie na klucze 100zł podpaska 1 razowa - nie wiem ile taka kosztuje :D telefon 250zł gumy do żucia 2zł chusteczki 0,50 zł ponad 560 zł --> taniocha :)

Gość noooooooooooooooooo
a jeszcze lusterko Jean Lousi David nie wiem ile perfumy Mexx Ice Touch 150 zł ubezpieczeniowa karta 50 zł :P krem do rąk 5 zł okulary 200 zł :) więc wyjdzie ok 1000zł :|

nie panuje nad \"przytulaniem\" cudzych zapalniczek i dlugopisow , mimo ze sie staram :O