Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszę bo lubię

ile jest warta wasza torebka?

Polecane posty

paulinkaaa dokladnie, jakos w moim miescie nie ma az tylu bogaczy, ze znajomych tez nie znam az takich bogaczy. Mylse, ze przecietna wartosc ich torebek wacha sie od 100 do 200 zl a tak dla odmiany moja torebka (kosztowala jakies 20zl) lezy w szafie pusta :D bo nie lubie nosic torebek :) i przestancie sie przechwalac ze macie miliardy w tych torebkach

Gość moja torebka
dokumenty - 300 zł a cóż to za dokumenty tyle kosztują ?? :O

Gość do paulinkaaaaa
nie koniecznie bogatych. wiele kobiet woli wydac 660 zl na perfumy i miec je na rok niz wydac 100 zl na co co zuzyje sie przez miesiac bo trzeba tym czyms milion razy sie prysnac zeby poczuc zapach. sama do nich naleze :) moja siostra pol roku zbierala na CHANEL 5 i tez sobie kupila, wiec czym sie dziwic?

Gość moja torebka
a ta laska jeszcze się tłumaczy czemu jej zaledwie 2 500 zl wyszło :O :O 13:25 piszę bo lubię tak się dziś zastanowiłam jak rano wrzuciłam wyjątkowo mało rzeczy do swojej torebki i wyszło mi, że:

Gość alfons_autorki
wyrobisz dowod, prawo jazdy,dowod rejestracyjnu samochodu lub legitymacje studencja i inne cacka za mniej niz 300zl?

Gość porządki w torbie
dokumenty podliczyłam ile wydałam jak je wyrabiałam :) a tu pewnie za niedługo znów bedziemy musieli je zmieniać, wymieniać :-o

To ja szara mysz dorzucę swoje 3 grosze torebka 20 $ portfel 25 $ w portfelu 140 zł kosmetyczka 10 zł puder 27 zł kredka ??? - nie mam pojęcia ile tusz do rzęs 30 zł konturówka ? błyszczyk 11 zł szminka ochronna 10 zł 2 telefony ? 1 tampon ? bidulka ze mnie :)

Gość piszę bo lubię
300 zł dokumenty? dobra, będzie, że teraz ja się czepiam ale mnie to zdziwiło a dla krytykujących to nie założyłam tego tematu zeby się pochwalić, ż nosze miliony przy sobie ani dla innych zeby mogli sie tym pochwalic tylko dlatego, bo mnie to dzis bardzo zdziwilo jak sobie podliczylam te koszty i zainspirowal mnie do tego ostatnio przeczytany artykul btw - jestem prawnikiem

Gość moja torebka
alfons_autorki ---> dowód ok 30 zł, prawko ok 70zl, legitymacja ok 5 zł (u mnie przynajmniej) wiec nie cuduj że 300 złotych :O

Gość alfons_autorki
dowod 50, prawko 70 do tego fotki 20, rejestracja samochodu ok 300zl ja mam prawko a trudno jezdzic autem niezarejestrowanym chyba ze masz wtyki.. bilet miesieczy w portfelu mojej siostry to koszt 80 zl w Łodzi

Gość moja torebka
o jej ale przecież ona nie napisała nawet że ma samochód :O więc zakładam że przesadziła :P

Nie lubię nosić torebek, ale zazwyczaj muszę i biorę taką małą za 15 zł. Mieści się w niej: błyszczyk za 20 zł, telefon za 600 zł, lusterko i grzebień za grosze, oraz dokumenty.

Gość alfons_autorki
legitka studenta u mnie 50 zl.... Łódź ma swoje ceny...dlatego takie bedne mistao ;/

Gość alfons_autorki
wale konia stojac na swiatlach a w due wsadzam sobie rure od zlewu

Gość alfons_autorki
poszywacz łykaj prosto z mojej miekkiej szyjki

Gość niewymagajaca zbyt
torebka-10 $ portfel 100zl ksiazka 50 zl grzebien 10 zl komorka 300 zl bilet 66 zl =426 zl i 10 $ =~456 zl

Gość porządki w torbie
Dowód - 30 zł Prawo jazdy - 78 zł Legitymacja studencka - 10 zł 3 karty elektroniczne - 60 zł Dowod rejestracyjny, ale to wraz z tablicami i wsyztskimi dokumentami - ok. 150 zł

Gość pomyslowyJasio
Zgłupieli ? Dowód rejestracyjny i ubezpieczenie auta ponad 2000 zł. To moze kluczyki do auta wycenię po wartości auta ? Jakieś 25 000 zł.

Gość porządki w torbie
W torbie to wartościowego nosze tylko -perfumy -dokumenty -kase -okulary i torba jest droga, dlatego tyle się tego nazbierało. Sama jestem w szoku bo nigdy tego nie podliczałam, dopiero na potrzeby tego topiku. Gdybym nie nosiła tych rzeczy w torbie wyszłaby mała suma. A gdybym liczyła to po cenach z allagro czy istakach to pewnie wyszłoby około 2 tys.

------>moja torebka, twój pierwszy post mnie rozbawił, hehehehe:P prawie spadłam z krzesła, chciałam napisać to samo;p a jeśli chodzi o moje torebki to noszę je prawie puste, nie lubię dźwigać:P oto przegląd ostatio noszonej: standardowo: dokumenty, jakieś wizytówki, paragony, wyciągi bankowe, puste opakowania po prezerwatywach (same śmieci:P) chusteczki higieniczne (ciągle zakatarzona łaże:/) razem jakieś 150 gram telefon mobilny:P 90 gram gumy do żucia w drażetkach:) 10 gram (mało ich) błyszczyk 10 g antyperspirant 100 g krem do rąk 15 g razem: 375 g hehe:P chyba:) nie wiem po ch...niektórzy noszą ze sobą flakony perfum, jak się popryskam z rańca to cały dzień pachnę ładnie:P, a to dodatkowe pół kilo w torebce:P

Ja też nigdy nie noszę perfum w torebce. Wyatarczy, że rano się spryskam. W końcu jak oryginał to poco 3 razy dziennie innym zatruwać życie. Ja jak bym miała tyle nosić co tutaj niektóre laski to chyba bym garba dostała. Kupuje małe torebki żeby jak najmniej weszło i żebym miała jak najmniej do dźwigania.

To ja też wypisze tutaj co noszę przy sobie. Specjalnie przyniosłam torebkę, żeby się nie pomylić. Więc tak: błyszczyk l\'oreal - około 40zl o ile sie nie myle pomadka ochronna nivea - 10zl pomadka zapachowa- 15zl mały krem do rąk - 7zl mały krem nawilżający - 9zl telefon komórkowy - 1399 zl portfel - 35zl zwaetosc portfela - 60zl bilet autobusowy - 40zl perfumy mini - 80zl chusteczki - 0,30zl gumy do żucia 3 opakowania - 4zl pierscionek - 280zl dlugopis, notes itp - około 20 zl i jeszcze torebka - 150 zl razem: około 2179 zl .. w porównaniu do niektórych tutaj to i tak mało :P Ale zdziwiłam się bardzo po obliczeniu tego wszystkiego

Gość nidgy bmy nie pomyslal ze to
tyle kosztuje

plecak -230 piornik-30 przybory w nim jakies 50 ksiazki i zeszyty-300 portfel-40 blyszczyk-40 cienie-26 chusteczki-30groszy :D discman(stary badziew:O)-180

a jesli chodzi o torebke ktorą noszęee rzadko to: torebka -90 portfel40 kosmetyczka-20 cienie-26 kredka 15 puder-40 tusz-50 szminka -45 blyszczyki-40 i 12 klucze,hmm nie wiem:P apaszka-18

Gość mój plecak
plecak - 80 szczotka - 10 kosmetyczka z zaw. - 60 kalendarzyk - 15 telefon - 400 pokrowiec - 10 dezodorant - 13 perfumy - 140 2 lakiery do pazn. - 18 tampony - 6 chust. wilgotne - 4 chusteczki hig x 2 - 1 ibuprom - 4 rutinoscorbin - 5 pilniczek - 11 bilet mies. - 66 krem do rąk - 13 długopisy - 25 gazeta - 2.50 guma - 2 papierosy - 4.75 gotówka - 150 RAZEM 1 038.25 PLN. Ciekawy temat :) Nie myślałam, że tyle noszę na plecach :)

ojacie :D no to faktycznie same burżuje siedza na cafe .. u mnie, przykładowy zestaw: torebka - 70zł telefon - 200zł (kupiony od kolegi;) ) portfel - dostalam gratis przy zakupie ubrań ;) zawartość portfela - może 10zł... dowód osobisty - 35zł (bodajże;) ) błyszczyk - 18zł podręczniki - różnie.. kazdy kosztuje powyzej20zł.. długopis - jakis gratisowy no i inne dziwne smieci...