Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszę bo lubię

ile jest warta wasza torebka?

Polecane posty

Gość jaaaaaaaa
torba -30zł chusteczki ok50gr cyfrowka ok 700zł telefon 1zl sycozryk stary - bezcenny ze wzgeldu na sentyment ale mysle z ekosztowalby ok 20-30zł

Gość Nineq
A ja bym upnela ten topic, bo nawet ciekawy jest no:) sama nosze dosc duzo szpargalow po torebce, ale cena i tak mi wychodzi do 500 zl:) i to razem z mobilnym, bo szajsowaty juz i poobijany. Tyle, ze nawet nie licze wartosci kluczy do domku, bo tp strach sie bac:)

Gość onaona ona
torebka 69zł pieluszka 0,59 zł chusteczki 0,50zł długopis 0,50zł portfel (stary) ok. 3zł w portfelu ok 200zł dokumenty -po prostu ważne karta do bankomatu-najważniejsza! w sumie to blado wypadam. (a szkoda mi była 69zł na torebke.)

Gość onaona ona
telefon może 100zł

jeśli liczyć wartość moich bezcennych aktualnie czytanych i noszonych książek w torbie to wyjdzie dużo ;)

Lepiej zeby zaden zlodziej tego nie czytal! Moja torebka: telefon - ok 250 zł (nie wiem) portfel - skorzany ale dostalam wiec nie znam ceny zawartosc - 20-300 zł (+ prawo jazdy, karta do bankomatu) chusteczki - paczka (nie wiem ile kosztuje) blyszczyk - ok 15 zl pomadka - ok 6 zl krem do ust - 7 zl krem do rak - ok 5 zl krople do nosa - ok 10 zł? lusterko - ok7 zl torebka - 60-90 zł gumki do wlosow - zł dosc czesto aparat fot - kupowalam za 1000 zl

to i ja sie podlicze :) torebka 40 zl portfel- otrzymany w prezencie ok.100 zl zawartosc portfela- 60 zl kalendarz- 12zl dlugopisy x3szt- 3zl parasolka- 20zl chusteczki x2- 1zl proszki przeciwbolowe- 5zl telefon- 99zl pomadka- 10zl

Ja to wyjdę na biedulkę:) torebka-aż 45 plastry -4 zeta w lidlu tampon i dwie podpaski-bywają bezcenne gumka do włosów - recepturka,pewnie z jakiegoś szczypiorku;-) klucze portfel-kiedyś kosztował majątek,ale to naprawdę dawno było W portfelu:dokumenty - ktoś już policzył wartość karta bankomatowa-debet na 1500(to jest kwota oficjalna:P 5 długopisów- nie liczą się,bo napewno gdzieś skubnęłam. nawet telefonem nie podrożę wartości,bo ciut się rozwalił lekko,w promocji za zeta kupiony. No,ale liczy się bogactwo wewnętrzne:)))

Gość wiesz......
A jedna mama takiego chlopczyka,ktory chodzi do mnie do przedszkola dala mu torebke w ktorej trzyma pieluchy dla niego za jedyne 900 funtow.Nie chce wiedziec jakiej wartosci rzeczy ona trzyma w swojej torebce...Ona dala prawie cala moja pensje tutaj za torbe na pieluchy...

to i ja torebka-400zl portfel-120zl+zawartosc-od 60zl-1200 telefon okolo 450 perfumy -180zl podpaska-grosze dlugopisy-grosze szminka -30zl krem do rak-28zl okulary przeciwsloneczne -180zl gumy orbit-cos okolo 6 zl tabletki na bol glowy-10zl i jakies slodycze,a i herbata relaksujaca-6 zl

Gość załamkaaaa
torebka 140 zł notes - prezent chusteczki 0,25 gr perfumy 210 zł błyszczyk do ust 25 zł puder 80 zł długopis - nie wiem razem 455,25

Gość załamkaaaa
aj telefon 200 zł ale nie wiem ile wart de facto portfel ok 130 i kaska wew. dziś 50 zł

Torebka - 59 zł Gumy do żucia - 3 zł Krem do rąk - 7 zł Bros przeciw komarom - to jakiś gratis Lakier do paznokci - 8 zł Pomadka ochronna - 7 zł Lusterko - 4 zł Mini szczotka do włosów - ok. 5 zł Plasterki - za darmoszke :D Długopis - ze złotówke Mazak - free :) Opaska - 2 zł Dokumenty - ? Portfel - 30 zł Zawartość portfela - ok. 70 zł (zbieram na kurtkę) :) Jedna tabletka cholinex Jeden tampon Chusteczki - 0,50 gr Lizak - z 0,50 gr... ----------------------------- 197 zł :D

Ah jeszcze coś Telefon - prezent, teraz może z 5 dyszek wart a może i nie Notes - gratis do Cosmo W portfelu 2 opakowania tabletek anty - ok. 80 zł (najbardziej wartościowa rzecz z mojej torebki) :)

Gość tak naprawde
ludzie, naprawde ktos nie ma co robic zeby to wypunktowac!!!!!!!!

Gość załamkaaaa
torebka - ok100 zł portfel - szminka 8 zł chusteczki 0,25 zł nozyczki - nie wiem portfel ok 130 zł gotówka 200 zł i.... zdjecie mojej córci i meża -- BEZCENNE :)

:D a ja nie mam torebki. Biegam z plecakiem (około 60 zeta parę lat temu na wyprzedaży w go sporcie. A w środku wszystko co potrzebne żeby pod wpływem impulsu zmienić życie.

Gość studenteczka
Moja torebka? Skromniutko :) torba- 60,00 tic tac- 1,20 gumy do żucia- 2,80 książka "Frida"- 5zł organizer- 60zł portfel- 100zł komórka- 100zł puder L'Oreal- 40zł balsam do ust Nivea- 7zł błyszczyk Vichy- 27zł perfumetka z Sephory- 15zł tusz L'Oreal double extension- 40zł lusterko- 10zł chusteczki - 0,50zł RAZEM 470zł dokumenty, klucze i karta bankomatowa- bezcenne :)

Gość nop
Wyliczone co do grosza ... Pamiętacie ceny czy rachunki sprawdzałyście ? Ale cóż ... Torebki nie moszę, więc może dlatego takich dupereli nie pamiętam ? ;)

Gość SijkaTorebkowaD
noto moze ja plicze wartosc:D : - torebka - 60zlotych (green point) -lusterko - ok.10 zl. blyszczyk - 11zl. pomadka ochronna - ok. 4 zl puder soraya - ok 13 zl chusteczki ok. 50 gr. tampon i podpaski - no bedzie ok. zlotowki:D notes - za darmo dlugopis - ok 10 zlotych mp3 - 110 zlotych telefon - ok 400 zlotych perfumy - 30 zlotych portfel - 30 zlotych (diverse) zawartosc- ok 40 zlotych:D gumy do zucia- ok 3 zlote lizak - ok 80 groszy noi pare cukierkow - ok zlotowkiD noi nie wiem co tam wiecej:D domumentow i kluczy nie bede liczyla:D w sumie wychodzi ok. 725 zlotych:D

Gość katkaratka
Plecak (bez książek) plecak 30zł piórnik 10zł + 31zł w środku komórka 159zł krem Nivea 3zł balsam do ust 6zł błyszczyk 7zł korektor 10zł pilnik 10zł dezodorant 10zł chusteczki 0.50zł dokumenty i klucze bezcenne ;) kalkulator 30zł tic tac 1.20zł 5zł Razem : około 300zł+ksiązki Nie tak mało

o matko...poprawilyscie mi humor i samoocene :D torebka- 49zl komorka- kupiona za 1zl, nie wiem ile warta :P ksiazka-z biblioteki :) portfel-30 zl zawartosc-roooznie bywa......aktualnie co kolo 8zl :D kosmetyczka(ta malutka:P)nie pamietam...15 zl? w niej: odzywka do rzes- 11 zl pomadka-5zl druga pomadka...7zl bibulki matujace- 5zl puder-20zl dlugopis-w promocji dostalam :P mp3-200zl chusteczki-50gr 351 zl i 50 gr....:P

Gość bonnie clyde
Versace 1800pln

Gość bonnie clyde
+ to co w środku: eye liner Bourjois - 35zł tusz Lancome - 78zł szminka Helena Rubenstein - 80zł cienie Chanel 120 zł puder w kremie Vichy - 85 zł puder - fluid Chanel - 120 zł kontórówka do ust Miss Sporty - 10 zł Kredka do brwi iss sporty - 8 zł Kredka do oczu Loreal 30 zł Krem Loreal Revitalift - 60 zł krem pod oczy przeciw zmarszczkowy Garnier -38 zł puder w kamieniu Rimmel - 28 zł Telefon 1800zł chusteczki chigieniczne 35gr. Lusterko Revlon 20 zł grzebeń Dove- gratis do szamponu = 2399pln i 35 gr

Gość Messy
Torba 99 Blyszczyk 65 pióro 39 Tusz do rzes 125 zl Okulary 320 zl Perfumy 185 zl

Torebka 100 zł długopis 5.5 zł puder 60 zł błyszczyk 26zł błyszczyk 90 zł pomadka ochronna 6 zł krem do rąk 9zł okulary przeciwsłoneczne 178zl etui na okulary 15zł xD portfel 159,99 zł telefon 400 zł notes 46 zł tabletki anty 20 zł 2x Mars (no wiecie ten baton) czyli w sumie 2zł ;) lusterko 24zł tic tac chyba 1zł orbit white 1,3 zł gumka do włosów 3,9 zł perfumy 250 zł podkład 60 zł kredka do oczu 25zł pilnik do paznokci banan chyba 3,9zł *******Koniec******

torebka 100 zł:D llusterko urwane z puderniczki rimella:D powiedzmy 2 zł:D krem do rak garnier 7 zl:D perfumy 150 zł odzywka do paznokci 45 zł kosmetryczka 20 zł puder 52 zł podklad 75 zł cienie do oczu 2X 6,50:D kreedka do oczu 6 zł portfel kosztował chyba 12 zł w portfelu gotowka 10 zł:D w torebce luzem pełno drobniakow:D ok 15 zł:D karta -230 zł druga karta 650 zł blyszczyk 32 zł blyszczyk II - 70 zł telefon stara nokia mysle ze warta kolo 200 zł:D razem 1689zł

torebka - 99 zł chusteczki higieniczne - dwa opakowania - 1 zł portfel - nie noszę wszystkich swoich pieniędzy - tylko 50 zł pomadka ochronna - grosze, nie pamiętam ile kosztowała to wszystko

Gość bonnie clyde
A zapomniałam portfel Gucci - 260zł ( w nim na ogół ok. 100zł gotówką)reszta karty perfumy Dolce&Gabbana - 150 zł

Gość bramborinol
A co, złodziej pyta? ;) Do Kasandry: Kup perfumy. Tylko nie w Spehorze ani Douglasie! Po pierwsze tam sprzedają same zadzierające nosa lalunie bez studiów, a po drugie taniej jest w internetowych perfumeriach, np. pachnij.pl czy multipemeria.pl - po co się stresować i przepłacać za te same produkty? Tutaj jeszcze Ci doślą do domu oryginalny markowy i ekskluzywny zapach dla faceta :)