Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAsturcja mala myszka

OD KIEDY widac juz BRZUSZEK w ciąży???

Polecane posty

Gość zmartwiona młoda
mierzyłam dzis temperature w pochwie mam 37,3 ja juz mysle serio o ciąży...tylko dziwnie mnie boli poł brzucha jakbym miałam dostac okres ale nie mam jak narazie.Kręci mi sie w głowie i mi duszno czasami mi niedobrze .....czy jestem w ciaży??okres spóżnia mi sie juz tydzien.

Gość jaa się boje..
A jaka temp musi byc w pochwie?? Jesli miałam juz 4 miesiączki to moge byc w ciazy czy to tylko moje urojenia??

Gość jaa się boje..
Dodam,ze nie mam żadnych typowych objaw.. ODPISZCIE!! Dziękuje..

zrob test \'zmartwiona mloda\' ... co ktos na odleglosc moze ci powiedziec? Idx do lekarza? Krwawienie mozesz miec do 3 miesiaca

Jestem w 6 tygodniu i WIDAC brzuch! Sadziam, ze to tylko woda w organixmie, albo zaparcia, ale teraz rozumie po przeczytaniu forum , ze to MOZE I BRZUSZEK! Duzo cwicze/ylam, wiec mam wytrenowany brzuszek, a mimo to widac! Nie da sie go wciagnac! Pilnuje sie z jedzeniem... bo nie chce za bardzo przytyc w ciazy, potem bedzie mi ciezko zrzucic... Tak serio, ciezko mi uwierzyc, ze MOGE miec BRZUCH wypukly - wyglada jak nie moj! ja zawsze mialam plaski! Poza tym spodziewam sie ciazy mnogiej (nie bylam jeszcze u lekarza) Ciaza nam sie przytrafila w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek! WIEC az sie boje pomyslec ILE dzieci urodze:( Czy ktoras z Was tez tak miala? tzn ciaza po tabletkach? Mam 29 lat.

Gość ja sie bojee
Ale ja byłam na badaniu USG i nic nie ma na tym zdjęciu.. Jestem haPPy ze nie jestem w ciązy.. Ale mysle,ze Wy powinnyscie pojsc do ginekologa albo chociaz do zwykłego lekarza.. Nie martwcie się:) Bd dobrze :* Dzięki za wszystko :))

Gość Maniusia23
Cześć wszystkim ! Jestem w 15 tygodniu ciąży i brzuszka wcale nie widać :-( Zastanawiam się już czy to jest normalne i czy wszystko jest ok Byłam u lekarza tydzień temu i powiedziała że wszystko jest dobrze ale jakoś nadal zastanawia mnie brak brzuszka w 15 tyg. Doradźcie coś proszę. ;-( Z góry dziękuję ;-*

ale co tu doradzić? :) u mnie jakoś bardzo specjalnie brzucha też nie widać choć to moja druga ciąża i niby powinien pokazać się szybciej... w 1. ciązy pokazał sie na dobre dopiero po 20 tc...

Gość Cherimoya
LUDZIKA, moja kolezanka urodzila dziewczynke. Jedna. A zaszla w ciaze w pierwszym mies po odstawieniu tabletek. Tez myslala, ze bede blizniaki, ale nie bylo.

Gość Maniusia23
Dzięki Baderka Troszkę poczytałam sobie o tym i nie tylko u mnie tak jest że jeszcze nic nie widać wiec troszkę mnie to uspokoiło Ogólnie pozostaje chyba czekać i obserwować ;-*

Gość Maniusia23
PS. Ja też zaszłam w ciążę w pierwszym miesiącu po odstawieniu tabletek i też będzie jedna dzidzia. Mitem jest fakt, że zaraz po odstawieniu tabletek nie zachodzi się w ciąże wiem to po własnych doświadczeniach. No i bliźniaków też nie będzie. Pozdrowionka :-)

Gość Agatek_21
Witam:) Jestem w 13 tc i już widać brzuszek :) To jest moja druga ciąża, ale wątpię, że ma to jakiś wpływ na brzuszek teraz, ponieważ poroniłam jak byłam w 6 tc :(

Gość Issskierka999
A ja mam taka sprawe.... ;) Chce zajsc w ciaze, ale tak zeby nie mec jeszcze w maju takiego typowo ,,ciazowego\" brzuszka ;) W ktorym moge byc tygodniu, zeby tak bylo? Wiem ze to dziwne pytanie, ale chce wiedzec kiedy mozemy zaczac starania ;)

najlepiej w maju :) a tak serio, to sprawa indywidualna, u jednej kobiety widać bardzo szybko brzuszek u innej w połowie ciąży.

Gość my-alinka
ja jestem w 10 tc i od kilku dni wyraznie zauwazam zaokraglenie brzuszka. na poczatku myslalam ze to wina popoludniowych przekasek =) ale rano nic sie nie zmienia. brzuszek jest twardy i wyraznie zaokraglony w dolnej czesci. pozdarawiam

Ja jestem w 17 tc, a brzuszka dalej nie ma. Ogólnie jestem troszkę przy kości, ale wydaje mi się, że gdyby mi się brzuszek powiększył, odczułabym to jakoś po ubraniach. A dalej wszystkie ciuchy pasują :)

Gość 10 tydzień i
10 tydzień i nic nie widzac. Zadnych mdłosci. Piersi minimalnie bolą.

Gość i co tu teraz zrobić

Gość i co tu teraz zrobić
hej dziewczyny:) jestem w 7/8 tyg ciąży, jeszcze dokładnie niewiadomo, bo będąc 2 tyg temu na USG lekarz nie był pewien ze względu na nieregularne miesiączki:) ale mniejsza o to:) w połowie czerwca biorę ślub...czyli będę już na dobrą sprawę z 5 miesięcy i tydzień:D...chcę Was zapytać czy mogę kupić taką ślubną suknie:D...czy jest możliwość, że brzuch tak urośnie, że nie da się jej włożyć ani przerobić:) nie wiem co robić, bo czas oczekiwania na nią to 4-8 tygodni i trochę ryzykowne posunięcie:)...proszę o komenty...podaję link:D : http://www.allegro.pl/item555147907_suknie_slubne_galeria_diamend.html to ta pierwsza:D

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuup
;]

z tego co dziewczyny pisza to kazdej brzuszek rosnie inaczej ja bym poczekala z zakupem sukienki bo pozniej mozesz zalowac. ja teraz jestem w 10 tyg i nic nie widac przybylo mi tylko 2cm z 62 na 64cm w pasie

Gość *****kasiunia****
hej dziewczyny ja jestem w 19 tc tj poczatek piatego miesiaca brzuszka mi jeszcze nie widac chodz bardzo bym chciala by byl juz widoczny:))) to moja pierwsza ciaza,lekarz mowi ze wszystko ok:))) pozdrawiam:P

Gość 17latka
ja jestem w 22 tygodniu i dopiero teraz zaczełam odczuwać ze przytyłam przed ciazą ważyłam 51 kg a teraz waże 57kg :) Ludzie zauważaja brzuszek :)(NAREŚCIE) niemogłam się doczekać jak bedzie widać :) Ruchów jeszcze nie czuje a bym bardzo chciała .... Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy te młodziutkie i te starsze:):)

ja jestem w 20 tyg i dopiero od tygodnia wybił się i jest juz widoczny, wczesniej byl zaokraglany ale nie widoczny oczywiscie jesli chce brzuch mogę schowac. Ruchy czuje juz od 16/17 tygodnia poniewaz jestem szczupła.

Gość *****kasiunia****
adddaaa ja tez juz czuje ruchy ale nie sa zbyt czeste:( a moj brzuszek nie plaski jest wypukly i zauwazaja go tylko te osoby ktore wiedza ze jestem w ciazy..... termin mam na 2 sierpnia 2009 roku jeszcze nie znam plci mojego malenstwa ale juz za niedlugo zrobie sobie USG 4D i mam nadzieje ze juz sie dowiem:))) a wy juz wiecie czy to chlopczyk czy dziewczynka??

ja na poczatku tez rzadko czułam ruchy teraz są o wiele częstsze czuje n.p kiedy dzidzia ma czkawkę itd. Nawet gdy przyłoze ręke to odczuwam ruchy :) Ja tez jeszcze niewiem co bede miala ale najwazniejsze zeby było zdrowe poza tym moze dowiem się juz za 2 tyg. na usg połowkowym :)

Ja do czwartego m-ca miałam niewidoczny brzuch mimo, że byłam szczupła. Pierwsze ruchy czułam od ok 21 tyg ciąży, co jest prawidłowe, a nawet jak to się mówi książkowe :) Synek urodził się z wagą 2500 kg i mierzył 50 cm. Piękny zdrowy chłopczyk...dziś już prawie nastolatek..;)

U mnie ok 3 m-ca wyglądał, jak lekko wzdęty, a od 5 to już bylo widać. Pierwsze ruchy poczulam w 17 tc.

Czesc dziewczyny:) Moj brzuszek byl juz widoczny (i to sporo) od ok 7tc. czy to moze oznaczac ze mam ciaze mnoga? a moze lekarz sie pomylil przy obliczaniu tygodni?? teraz jestem w 13tc i za tydzien mam 1sze usg, wiec moze wtedy wszystko sie okaze.