Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAsturcja mala myszka

OD KIEDY widac juz BRZUSZEK w ciąży???

Polecane posty

Gość oxy
u mnie "wyskoczył" tak koło końca piątego miesiąca. i od dwóch tygodni to już go ciężko schować. A ruchy dzidzi czułam bardzo szybko - tak koło 16 tygodnia. teraz jestem w 21 i maleństwo kręci się we mnie jak oszalałe :)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmm2222
hej dziewczyny jestem w 18 /19tyg(16/17 zaplodnienowym) jestem szczuplutka przytylam dopiero 1 kg i w ogole nie czuje ruchow troche mnie to martwi bo chyba juz powinnam poczuc cos?

Gość magdaczm
Witam, Jestem w 23 tc. Widoczny brzuch pojawił się w 22tc, ale nadal mogę go spokojnie ukruć, choć ciążowe spodnie już kupiłam, żeby małej nie cisnąć. Mała waży 500g, Ja przytyłam niecałe 3 kg. Pozdrawiam

Gość magdaczm
co do ruchów dziecka, to poczułam je w 22 tygodniu, wcześniej nic, za to teraz to mała bokserka!

Gość PAOLAAA
witam jestem bardzo szczuplutką i drobniutką kobitką a jestem w 16-17 tygodniu ciąży i mam brzuszek płaski jak deska... za to w piersiach troszkę mi przybyło, a przytyłam może niecały kilogram hm czy ja doczekam się dużego brzusia? :(

Gość tinturintu
Paola podziele sie moim widoczny jak mi sie zdaje od samego poczatku a teraz to juz wygladam jak na piecioraczki

Gość tez szczupla bylam hehe
Paola mialam tak samo do 20 tyg. teraz(22 tydz.)zaczyna byc widoczny ale mnie to nie cieszy niestety bo cieplo sie robi teraz swieta a ja dzis nie mialam w co sie ubrac do kosciola...Nie dopinam sie w pasie;/.Za to w bioderkach nie przybylo ani pol cm wiec chocbym chciala kupic cos fajnego to raczej ciezko mi bedzie znalesc. Spodnie ciazowe na allegro sobie wypatrzylam ale gdzie na upaly z tym pasem pod sam biust bede chodzic no masakra.

Gość paola u mnie brzuszka
nie bylo widac do 22 tygodnia, wyskoczyl dopiero ok.23 :)

Gość -0-0-0..
ja byłam w 7 misiącu i wiele osób nie wiedziało że jestem w ciąży :) nawet koleżanki z roku dowiedziały się na obronie pracy licencjackiej że jestem w 7 m-cu ciąży i były zdziwione :) a sąsiadka była zszokowana jak zauwazyła że jade z wózkiem i nie chciała wierzyć że to moje dziecko :)

Gość karola663
hej! powiedzcie mi prosze czy to możliwe ze u nie brzuch zaczął rosnąć od 5 tygodnia? zawsze bylam szczupla a brzych mialam az wklesły a teraz...jest wystający. Powinnam iść do lekarza?

Gość gabrielka
WITAM WSZYSTKIE MAMUSIE:) U MNIE BRZUSZEK DOPIERO TERAZ ZACZYNA POWOLI ROSNĄĆ, JESTEM W 16 TYGDNIU CIĄŻY. CI KTÓRZY WIEDZĄ, ŻE JESTEM W CIĄŻY ZAUWAŻAJĄ BRZUSZEK ALE CI KTÓSZY NIE WIEDZĄ NIC NIE ZAUWAŻAJĄ. JESTEM SZCZUPŁA, LEDWIE PRZYTYŁAM 4KG I WAŻĘ 51KG. CHCIAŁABYM ŻEBY JUŻ BRZUSZEK "WYSKOCZYŁ", WTEDY MOJE PIERSI WYGLĄDAŁYBY NORMALNIE. BO JAK NARAZIE JEDYNE CO MAXYMALNIE WIDAĆ Z DALEKA TO MÓJ DUUUUŻY BIUST:))) TAKŻE CZEKAM NA BRZUSZEK:) JEŚLI CHODZI O RUCHY, ZACZYNAM "COŚ" CZUĆ, CIĘŻKO TO OPISAĆ, ALE MYŚLĘ ŻE TO DZIDZIA:) POZDRAWIAM:))

Gość a ja dopiero
jestem 4 i pol tyg i nic nie widać,chyba normalne:)weszłam żeby zobaczyć jak długo da sie ukryć bo też nie wszystkim juz powiedziałam,jestem w trakcie rozwodu a Dzidzie mam z moim drugim partnerem mąz okazal sie bezpłodny najwidoczniej bo mimo 8 msc starań nie udało nam sie zajść,teraz boje sie reakcji Rodziny i narazie nie mowie,ja i patner jestesmy szczesliwi a reszta mnie nie obchodzi,jakos sie ulozy...

Gość Sylfinka
Witam Was! Jestem pod koniec 15 tygodnia i brzuch mam już duży. nie jestem osobą najszczuplejszą, a od 13 tygodnia brzuch zaczął mi strasznie szybko rosnąć. Poza tym ugóry, pod piersiami jest strasznie twardy. Pozdrawiam

Cześć wszystkim mateczką :) Ja jestem w dwunastym tygodniu i widać brzuszek, już w dziesiątym nie dało by się go ukryć. Na razie nie przytyłam, jednak w pierwszej ciąży przytyłam aż 34 kg:(. masakra to zgubić hehe ale teraz mam nadzieję, że tyle nie przytyję pozdrawiam was wszystkie kochane kobietki :)

Witam a ja jestem w 5 tyg i juz widze ze sie poszerzyłam w biodrach chyba zaczne szybko tyć i brzuszek bedzie nie długo widoczny dla wszystkich:) pewnie dlatego za waze tylko 49 kg:) przy wzroscie 170cm:) Ale ciesze sie to moja druga ciąża bo córka ma już 3,5 roczku;)

Gość i znów ja
jestem juz w 15 zapłodnieniowym-18 od ostatniej msc i nie widać jeszcze,do tej pory tylko jedna kol mojej mamy zapytała mnie czy jestem w ciazy bo mam taki brzuch,ja sama widze ze nie ma narazie róznic,nawet na plazy jak bylam to sie dziwili czemu brzuszek zasalanialam od słońca..:)cierpie na zaparcia i jak nie jestem z 3 dni w toalecie to wtedy widac:)pozdrawiam

Gość nnnnnnnnnnn
up

Gość 2XM
witam wszystkich:) ja jestem pod koniec 6tc i czuje się jak słoń. niesamowicie ociężała i wieczorami brzuszek robi mi się okrąglutki za to rano jest płaski. też jestem bardzo szczupła i ciekawi mnie czy będę miała bardzo duży brzuch czy taką piłeczkę:)

u mnie ok 10-12 tc bylo juz widac , a na koniec mialam olbrzymiiiii brzusio - b.duzo wod plodowych . a pierwsze ruchy 16tc.

Gość Dosia30
a ja jestem w 11 t.c i w zasadzie może leciutko brzuszek jest większy, ale jak mierze sie w obwodzie co tydzien to specjalnie cm nie przybywa. W ciągy 2 tyg przybył mi może tylko 1 cm w brzuszku.

Gość m.am.
Ja do 24tyg mialam plaski brzuszek, obecnie w 32tyg jest bardzo malo widoczny i bez problemu mieszcze sie w ubrania z przed ciazy, nawet obcisle spodnie (przytylam 4kilo). Sama jestem zdziwiona tym faktem, ale maly rozwija sie prawidlowo i to najwazniejsze.

Gość mokaczino_
a ja mam zmartwienie, jestem dopiero w 11 tygodniu a według mnie brzuch jest już duży, może nie na tyle, żeby był widoczny dla otoczenia, ale jak jestem bez ubrania to jeste strasznie duży, jak jest u was?

Gość gośćK
a ja mam odwrotnie...jestem w 14 tyg ciąży i martwię się..na początku mój brzuch był większy niż teraz...teraz trochę przybiera wieczorem ale rano potrafi wogole nie odstawać. ustało też częste latanie do toalety , odeszło zmęczenie,i tak sobie w tym wszystkim mysle...czy z dzidzią wszystko ok??? staram się jednak nie panikować i czekan na wyznaczony termin na usg. to juz 7 czerwca

Gość dalijski_elf
u mnie było już doskonale widać w 10 tygodniu

hej dziewczyny... ja mysle ze tez jestem w ciazy ale to by byl jakos 6 tydzien... niektore objawy mam ale test robilam i nic nie pokazal czy jestem czy nie :(

Gość do angelsssss
jak bedziesz w 39 to dojdziesz do 100kg skoro juz jestes papusna

Gość blizniacza
jestem w 10 tygodniu ciąży bliżniaczej i u mnie juz widać

Gość blizniacza
jestem w 10 tygodniu ciąży bliżniaczej i u mnie juz widać

Gość meeg22
Widoczność brzuszka to jest bardzo indywidualna sprawa i każda przyszła mama inaczej sie rozbudowuje w tym miejscu :P Ja byłam zawsze dosyć szczupła, teraz jestem w 4 miesiącu i nic nie widać, może tylko delikatnie zaokrąglił się brzuszek, ale wygląda to raczej jakbym się przejadła... :))) pozdrowienia dla wszystkim mam i przyszłych również:)))