Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie ten okres

gdzie ten okres

Polecane posty

Gość anii
oj tak jedna wielka zagadka. biedne są kobitki, które cierpią strasznie podczas okresów, ale nawet sporo tak ma. niektóremają wymówkę, żeby biora tabletki anty, że nie mieć bóli ;)

Gość gdzie ten okres
też żałuję,ale coż jutro zobacze mojego-już nie mogę się doczekać.wiesz ja mojego ukochanego poznałam przez internet-niedaleko od siebie mieszkamy a jakoś przedtem nie mogliśmy się znaleźć

Gość anii
ja swojego też przez internet. cudownie nam jest razem.

Gość gdzie ten okres
no zobacz co za zbieg okoliczności.wielkie dzięki za internet!!!! a jak długo jesteś już ze swoim ukochanym??

Gość anii
w czerwcu minie 3 lata od momentu pierwszej rozmowy na sieci. a jesteśmy ze sobą jakieś 2 lata.

Gość gdzie ten okres
to gratuluję Wam!!! mam nadzieję,że mi również to szczęście bycia z moim ukochanym jest dane już na zawsze

Gość anii
dzięki. ułoży sie Wam na pewno! czasmi mam uczucie, że brakuje mi takiego namiętnego uczucia w związku, to raczej taki przyjacielski układ, wiem zawsze, że mogę na niego liczyć.

Gość gdzie ten okres
wierz mi,że to jest w życiu najważniejsze!!! przecież jak oboje już będziecie w kwiecie wieku to ogromna namiętność i tak Wam już nie będzie towarzyszyć a móc polegać na drugiej osobie to jest ogromne szczęście i zarazem okaz prawdziwej miłości.dziękuję ja rónież jestem dobrej myśłi,co do związku z moim ukochanym

Gość anii
masz rację. trochę wiem jak wygląda namiętne, nagłe zauroczenie i wiem, że się szybko wypala. trochę mnie właśnie ukochany zmartwił, bo napisał, ze podpisali umowę na rok z właścicilem mieszkania, a myślałam, że może weźmiemy ślub, zamieszka ze mną, no ale taką umowę zawsze można rozwiązać, lub znajdzie kogoś na swoje miejsce.

Gość gdzie ten okres
umowa to umowa-każdą można rozwiązać,głowa do góry i tak będziecie razem,to cudownie,że myślicie o ślubie !!!!!ja też byłąbym już gotowa na założenie rodziny,z moim ukochanym to oczywiście za wcześnie jeszcze

Gość anii
jeszcze jakoś konkretnie nie myślimy, ale chyba czas jakoś sensownie pomyśleć o śubie. u Was też przyjdzie czas na planowanie. chciałabyś mieć dużą rodzinkę?

Gość gdzie ten okres
wiem z całą pewnością,że nie chce mieć mniej niż dwójkę dzieci a może i trójkę-zobaczymy co los pokaże.ja sama mam tylko brata,więc na pewno conajmniej dwójka by mnie uszczęśliwiała

Gość anii
ja mam 3 braci, także spora rodzinka. no ja też więcej niż jedno bym chciała.

Gość anii
wracając jeszcze do seksu. to inaczej jest jak kochasz się ze swoim chłopakiem niż jak z tamtym się kochałaś?

Gość gdzie ten okres
to masz fajnie,bracia pewnie cię rozpieszczają.ja kiedyś chciałam bardzo siostrę ale nie miałam,jednak za nic nie zamieniąłbym mojego brata na nikogo innego.a można wiedzieć z jakich stron Polski jesteś

Gość anii
jestem z Podlasia, a mieszkam teraz pod Warszawą. a ty skąd jesteś?

Gość gdzie ten okres
pewnie,że tak!!! nie ma porównania.wtedy tak jakośczułam sięj akbym musiała z nim to zrobić a nie jakbym chciała, za to teraz oddaje mu siębez reszty tak jak to robi kochająca osoba kochanej osobie i jest cudownie

Gość gdzie ten okres
ja z wielkopolski,z okolic Poznania

Gość anii
aha, no tak, ja też se swobodę oddaję się mojemu kochanemu i też sama staram się przejmować inicjatywę. cudowne są momenty kiedy on we mnie wchodzi... super....

Gość gdzie ten okres
kochanie się jest czymś chyba najcudowniejszym na świecie!!!!

Gość anii
a jak z orgazmami u Ciebie, masz je często? ja jeszcze tak na prawdę się ich uczę, także czasem już sama nie wiem czy miałam czy nie, jakoś bardzo wielkiej do tego wagi nie przywiązuję.

Gość gdzie ten okres
idę już spać moja urocza rozmówczyni-może mi się okres przyśni,który nadchodzi.Kolorowych snów Tobie życze.Pa pa

Gość gdzie ten okres
u mnie z orgazmami to też różnie,jak są to dobrze a jak nie to nic i tak czuje się cudownie.tak naprawdę to chyba po jakimś czasie wie się czy to był orgazm czy nie-ja z całą pewnościąjeszzce do końca tego nie wiem

Gość anii
miłych snów. śpij spokojnie papa, daj znać co i jak z Twoim okresem.

Gość gdzie ten okres
aniii :( nadal nie dostałam okresu :(

Gość anii
kurczę może zrób test? będzie ok zoabczysz.

Gość gdzie twn okres

Gość gdzie ten okres
Anii i nadal nic :( mój cgłopak mówi,że pewnie to przez stres

Gość anii
kurcze, a dziś tak mniej więcej który masz dzień cyklu? może zrob sobie test, co?

Gość gdzie ten okres
praktycznie to dzisiaj jest 36 dzień cyklu,mój chlopak mówiwł,że kiedys ze swoją byłą też miał podobną sytuację z tym,że ona po 2 tygodniach od terminu okresu, dopiero go dostała.Mój organizm naprawdęczasami robił mi niezle niespodzianki z okresem,może i tak jest tym razem